Read the Official Description

A Globális Banki és Pénzügy MBA célja a szakemberek, akik törekszenek a karrier a globális banki és pénzügyi. Ez végigvezeti menedzsment és műszaki készségek, és fejleszteni, hogy egy nagyjából hozzáértő szakember, képes végrehajtani a tetején a nemzetközi banki és pénzügyi szektor.

Birmingham Business School által akkreditált AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), AMBA Szövetsége (MBA) és EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer).

Az előkelő vezetőkkel sorozat bemutatja a nagy érdeklődésre üzleti vezetők MBA hallgatók a Birmingham férhetnek hozzá.

Ez MBA program kifejezetten a diplomásokat, akik törekszenek, hogy fejlesszék pályára a globális banki és pénzügyi. A program célja, hogy javítsa menedzsment és műszaki készségek összpontosítva kulcsfontosságú területeken, mint a nemzetközi banki, a banki és pénzügyi szabályozás és felügyelet, kockázat és az eszköz-forrás menedzsment, a stratégiai menedzsment a pénzügyi intézmények, a pénzügyi piacok és a magántőke és a kockázati tőke finanszírozás.

Sok diplomás dolgozik a vezető pozíciót a bankok és a pénzügyi intézmények és a befektetési ágazat világszerte. A program által szállított egyetemi oktatók és iparági szakemberek, hogy fedezi a jelenlegi és jövőbeli igényeit a globális pénzügyi szolgáltatások ágazatában. MBA (GBF) vonzza a magasan képzett és tapasztalt diákok a különböző kultúrák és nemzetiségek és nagyra értékelt a diákok szeretnének szakosodni banki és pénzügyi.

A program tartalma

A program tartalmazza a modulok és választható modulok. Eltekintve a tanított eleme a program, a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen tárgyalások által szállított gyakorló vezetők és a felső vezetők néhány a világ vezető bankjai és pénzügyi házakat. A hallgatók lehetőséget, hogy befolyásolja, megvitassák a karrierrel kapcsolatos kérdések, és átveheti az értékes betekintést nyújt a dolgozó ilyen rangos intézmények.

Miért érdemes ezt az utat

Készségek tovább a karrierjét a banki és pénzügyi - Dolgozzon ki egy átfogó megértése a technikai és irányítási készségek lesz egy jól lekerekített vezetője a nemzetközi banki és pénzügyi.

Kapcsolódás a legújabb kutatási - A researchled üzleti iskola, adjuk a diákok hozzáférést biztosít a legújabb trendeket, adatok és ismeretek a globális banki és pénzügyi szektor.

Egy élet-idő karrier coaching - Attól a pillanattól kedve csatlakozni hozzánk akkor egy mentor és karrier edző rendelkezésére végigvezeti a karrierjét a nemzetközi banki és pénzügyi.

Akkreditált üzleti iskola - Tartjuk a tekintélyes "hármas korona" akkreditáció a AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), AMBA Szövetsége (MBA) és EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer).

Belépési követelmények

Egy jó kitüntetéses diplomát plusz legalább hároméves postgraduation szakmai tapasztalat banki vagy pénzügyi egy felügyeleti szinten. Egyenértékű szakképesítés is figyelembe kell venni.

A pályázóknak, akik nem felelnek meg a követelményeknek közvetlen belépés az egyéves MBA (GBF) programban alkalmazásának lehetőségét a 24 hónapos út. Azoknak a megfelelő mennyiségi ismeretek, lehetséges, hogy adja meg az első évben a 21 hónapos útvonal januárban (lásd MBA (teljes munkaidős) a részletekért).

Program taught in:
Angol
This course is
Start Date
aug. 2019
Duration
12 - 24 hónapok
Full-time
Price
25,000 GBP
Deadline
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
End Date
Application deadline

aug. 2019

Location
Application deadline
End Date