Mba globális banki és pénzügyi

Birmingham Business School, University of Birmingham

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mba globális banki és pénzügyi

Birmingham Business School, University of Birmingham

A Globális Banki és Pénzügy MBA célja a szakemberek, akik törekszenek a karrier a globális banki és pénzügyi. Ez végigvezeti menedzsment és műszaki készségek, és fejleszteni, hogy egy nagyjából hozzáértő szakember, képes végrehajtani a tetején a nemzetközi banki és pénzügyi szektor.

Birmingham Business School által akkreditált AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), AMBA Szövetsége (MBA) és EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer).

Az előkelő vezetőkkel sorozat bemutatja a nagy érdeklődésre üzleti vezetők MBA hallgatók a Birmingham férhetnek hozzá.

Ez MBA program kifejezetten a diplomásokat, akik törekszenek, hogy fejlesszék pályára a globális banki és pénzügyi. A program célja, hogy javítsa menedzsment és műszaki készségek összpontosítva kulcsfontosságú területeken, mint a nemzetközi banki, a banki és pénzügyi szabályozás és felügyelet, kockázat és az eszköz-forrás menedzsment, a stratégiai menedzsment a pénzügyi intézmények, a pénzügyi piacok és a magántőke és a kockázati tőke finanszírozás.

Sok diplomás dolgozik a vezető pozíciót a bankok és a pénzügyi intézmények és a befektetési ágazat világszerte. A program által szállított egyetemi oktatók és iparági szakemberek, hogy fedezi a jelenlegi és jövőbeli igényeit a globális pénzügyi szolgáltatások ágazatában. MBA (GBF) vonzza a magasan képzett és tapasztalt diákok a különböző kultúrák és nemzetiségek és nagyra értékelt a diákok szeretnének szakosodni banki és pénzügyi.

A program tartalma

A program tartalmazza a modulok és választható modulok. Eltekintve a tanított eleme a program, a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen tárgyalások által szállított gyakorló vezetők és a felső vezetők néhány a világ vezető bankjai és pénzügyi házakat. A hallgatók lehetőséget, hogy befolyásolja, megvitassák a karrierrel kapcsolatos kérdések, és átveheti az értékes betekintést nyújt a dolgozó ilyen rangos intézmények.

Miért érdemes ezt az utat

Készségek tovább a karrierjét a banki és pénzügyi - Dolgozzon ki egy átfogó megértése a technikai és irányítási készségek lesz egy jól lekerekített vezetője a nemzetközi banki és pénzügyi.

Kapcsolódás a legújabb kutatási - A researchled üzleti iskola, adjuk a diákok hozzáférést biztosít a legújabb trendeket, adatok és ismeretek a globális banki és pénzügyi szektor.

Egy élet-idő karrier coaching - Attól a pillanattól kedve csatlakozni hozzánk akkor egy mentor és karrier edző rendelkezésére végigvezeti a karrierjét a nemzetközi banki és pénzügyi.

Akkreditált üzleti iskola - Tartjuk a tekintélyes "hármas korona" akkreditáció a AACSB (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), AMBA Szövetsége (MBA) és EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer).

Belépési követelmények

Egy jó kitüntetéses diplomát plusz legalább hároméves postgraduation szakmai tapasztalat banki vagy pénzügyi egy felügyeleti szinten. Egyenértékű szakképesítés is figyelembe kell venni.

A pályázóknak, akik nem felelnek meg a követelményeknek közvetlen belépés az egyéves MBA (GBF) programban alkalmazásának lehetőségét a 24 hónapos út. Azoknak a megfelelő mennyiségi ismeretek, lehetséges, hogy adja meg az első évben a 21 hónapos útvonal januárban (lásd MBA (teljes munkaidős) a részletekért).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 2019
Duration
Időtartam
12 - 24 hónapok
Nappali
Price
ár
25,000 GBP
Locations
Egyesült Királyság - Birmingham, England
Kezdet : aug. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 2019
Egyesült Királyság - Birmingham, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt