MBA Health Care Management

Általános információk

Program leírás

MBA in Health Care Management

A gyors fejlődés a tudomány és a technológia által létrehozott, hogy szükség van az erősen szakosodott vezetők és menedzserek az egészségügyi ágazat. Válaszul erre az igényre, Coleman Egyetem Health Care Management MBA program szabott fejlesztése a konkrét üzleti ismeretek szükségesek a szakmai fejlődés terén az egészségügyi menedzsment.

Ez az egyedülálló MBA program kínál összpontosított és átfogó tanfolyam az alapjait az amerikai egészségügyi rendszer, egészségügyi marketing, pénzügyi menedzsment az egészségügyi szervezetek, minőségmenedzsment az egészségügyben, és az egészségügyi információs rendszerek.

Az eredmény egy olyan program, amely kínál az üzleti előnyöket a hagyományos MBA, de nem annyira az adott összefüggésben az amerikai egészségügyi rendszer. Sikeres diplomások lesz jól felkészült, hogy a vezető szerepet az egészségügyi ágazat, illetve a támogató szervezetek az egészségügyi ágazat.

Gondolj rá; Mindössze 17 hónap, akkor a teljes a teljes programot, keresd meg a Health Care Management MBA egy országosan akkreditált program, amely felülmúlhatatlan, és rájön, hogy a növekedési potenciál a választott szakterületen.

Utoljára frissítve Április 2015

Az iskoláról

A 50 éves, Coleman Egyetem szolgált San Diego egyetlen exkluzív Computer Training Intézet. 1963-ban alapított, Coleman elismerten virágzó erő területén az információs technológia. Híres innovatív, for... Tovább