Ösztöndíjak minden félévben

Study Tour (opcionális) az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Franciaországban stb

Institute Vatel, Franciaország és SUIC mindkét díjat fokozatot igazoló így a diákok kapnak egy kétéves Európai Degree tanulmányozásával Bangkokban.

Ez MBA felvértezi a hallgatók a szükséges elméleti és nemzetközileg követelte a legjobb gyakorlatok, a vendéglátóipar. A diákok ki vannak téve a probléma alapú tanulás (PBL), majd vezetve, életszerű helyzetekben; ezáltal egy igazán vezetői környezetet. A program csúcspontja a különböző lehetőségeket, beleértve a nemzetközi szakmai vagy kutatási (feltételek érvényesek).

Vatel, International Business School for Hotel & Tourism Management, már létezik több mint 25 éve, a képzés középvezetők, valamint a felső vezetők a szálloda vezetősége és a turizmus. Vatel nemzetközileg is elismert, több mint 20 iskola elosztva négy kontinens, Vatel ma az egyik legnagyobb presztízsű intézmény szakosodott magasabb szintű szállodai és turisztikai menedzsment oktatás. Valójában Vatel Hotel Business School a közelmúltban elnyerte a Worldwide Hospitality Award, ebben a kategóriában a "Best Training Program" és rangsorolja 1. között a legnépszerűbb szálloda iskolák Európa-szerte (forrás HOPE 2007).

THESIS

Az értekezés célja az egyéni kutatási idegenforgalom vagy a Hotel menedzsment felügyelete alatt egy tudományos tanácsadója. Ahhoz, hogy olvashatatlan végzős, a téma jóvá kell hagynia a Doktori Iskola után a tanácsadó jóváhagyását. A hallgatók képesek lesznek a logikus gondolkodásra, és elemzi a témát a szakdolgozat és a jelen probléma nyilatkozatok, módszertani és kutatási eredményeket tömören. Sőt, a hallgatók képesek lesznek megvalósítani tudás kutatásaik a kapcsolódó ipar és a tudásanyag bővítése terén.

Felvételi követelmények

  • Bachelor diplomát Hospitality fő minimum GPA 2,75 vagy a Bachelor diploma bármely jelentős, minimum két éves tapasztalattal rendelkezik a vendéglátás.
  • Az egyik oldalon a személyes esszé, illetve a támogató levelet írt az angol.
  • Motivációs interjú.
  • Angol nyelvtudás: TOEFL 500, 173 CBT vagy 61 IBT vagy IELTS 5.5. A pályázóknak nem megfelelő képesítéssel kell tennie a SUIC angol nyelvi teszt.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Silpakorn University International College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date