A Yale School of Architecture és a School of Management kínál közös képzési programot az építészet és a menedzsment. Ez a program elsősorban azoknak az egyéneknek szól, akik integrálni kívánják a tervezést, a városfejlesztést és a menedzsment szakmákat a karrierben a kormányban vagy a magánszektorban.

Középiskolai hallgatók a hároméves első szakmai M.Arch. a programnak meg kell felelnie az összes követelménynek a mértéke, beleértve a hat tervezési stúdió, az első négy feltétel egymás után. Ez egy akkreditált, szakképzettségi fokozat, és a konkrét követelményeket nem szabad megkerülni, kivéve, ha lemondásról van szó a más intézményeknél korábban elvégzett munkákra. A hallgatók ebben a programban lesz a teljes számban természetesen szükséges kreditek az M.Arch. fokozat csökkent a normál 108 kredit 90 kredit. Ez azt jelenti, hogy kevesebb 18 választható kreditet (hat választható kurzust) vesz igénybe. Általában ez a beállítás lehetővé teszi a hallgató számára, hogy a végső (negyedik) évet ütemezze az Építõiskola két szükséges fejlett stúdiója és a School of Management között.

A kétéves posztgraduális M.Arch. A programnak 54 kreditet kell teljesítenie az Építészeti Iskolában, köztük négy fejlett stúdióban. A közös képzési programot három éven belül fejezik be, általában egy teljes évet tartalmaznak minden iskolában, és egy utolsó évet osztanak a két iskola között.

A szükséges tanulmányok befejezésekor a közös képzési program mind a Master of Business Administration (MBA), mind az építészmérnöki oklevelet adja. A Vállalkozói Iskola visszavonása vagy elbocsátása automatikusan kötelezi a hallgatót arra, hogy teljesítse az M.Arch normál követelményeit. oklevél (108 kredit az első szakképesítéshez, 72 kredit a posztgraduális képzési lehetőséghez). Az M.Arch. oklevelet nem kapnak meg a közös diplomával rendelkezők, amíg mindkét fokozat követelményeit nem teljesítik.

A felvételeket a két iskola függetlenül határozza meg. A diákok egyszerre jelentkezhetnek mindkét iskolában, és ha elfogadják, akkor elkezdik tanulmányait az Építésziskolán, mivel az iskolába való felvételt nem lehet elhalasztani; vagy pályázhatnak a School of Management-ban, mielőtt a végzős év az Építészeti Iskolában. A School of Management által beiratkozott hallgatók az első év során igénybe vehetik az Építészeti Iskolát. Azok, akik egyszerre jelentkeznek, mindkét alkalmazásban jelezniük kell. Az Építészeti Iskolához a közös képzési program bizottságának kell jóváhagynia. Az érdeklődők a nyilvántartóra, az Építészeti Iskolára és a Diákszolgálatok Igazgatója, a Diákszolgálati Hivatal igazgatóságára irányíthatók.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
33,800 USD