Hivatalos Leírás

START NÉLKÜL

Az Aston MBA a következő fejezet a karrieredben. Az a törekvés, hogy nemzetközi szervezetekben vezető szerepet töltsön be, vagy valami közelebb kerüljön otthonához, a kurzus meg fogja győzni stratégiai gondolkodását, előkészítve Önt az üzleti élet élvonalába.

A legjobb vezetők elsajátították a döntéshozatal művészetét és a kritikai gondolkodáson alapuló akciókat. Az Aston MBA megtanítja Önt, hogyan tükrözze saját karrierjét, észlelje a felmerülő lehetőségeket és fejlessze a növekedési gondolkodásmódot. Légy vállalkozóvá válik mindenben, amit csinál.

Rugalmas tanulmányút
Olyan utakat kínálunk, amelyek lehetővé teszik, hogy az MBA tanulmányait egyesítse szakmai és személyes elkötelezettségeivel:

 • 12 hónapos teljes munkaidős MBA
 • 30 hónapos Executive részmunkaidős MBA
 • 30 hónapos gyakorlati gyakornoki MBA
 • 24 hónapos Online MBA

Minden tanulmányi mód teljes mértékben akkreditált, és a teljes Aston MBA díjat eredményezi.

Csatlakozz a ranghoz

Az Aston Business School folyamatosan elismerte a világ legjelentősebb rangsorát, hogy az élen jár az üzleti oktatás:

 • Az Aston a világ üzleti rangsorának első 1% -ában szerepel az AMBA, az AACSB és az EQUIS hármas akkreditációjával , az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Európában az üzleti iskolák vezető akkreditációs testületei számára.
 • Az Arany-t a Teaching Excellence Framework-ban (TEF, 2017) kaptuk.
 • Az Aston MBA a világ egyik vezető MBA- ja (Tier 1) a vezérigazgató Magazin Global MBA Ranking 2017-ben.
 • Teljes munkaidős MBA- ja 5. helyezett az Egyesült Királyságban és Európa 26. helyezettje az Eduniversal Best Masters Ranking (2018).
 • Az Executive MBA rangsorolását a világ 40 legjobbja a vezérigazgató magazin Global MBA ranglisták (2017).
 • Mi vagyunk a top 10 egyetem az online MBA Global MBA ranglisták (CEO magazin 2016).
 • Az Online MBA a világ első 15 helyezett (QS Distance Online MBA rangsor 2017).
 • 5 QS Csillagok a kiválósághoz a tanításban, a foglalkoztathatóságban, az innovációban, a lehetőségekben, az integrációban és a nemzetközivé válásban.
 • Az Egyesült Királyságban csak három üzleti iskola egyikét kapjuk, hogy megkapja a Small Business Charta Gold Level díjat , amely kimagaslóan elkötelezett a kisvállalkozások közösségének támogatása mellett.

Több, mint egy MBA

Szerezzen többet az MBA-ról az Astonnál. Különféle előnyöket kínálunk annak érdekében, hogy minél többet hozhassunk ki velünk.
Szerezd meg az Edge-t

Ajánlatunk több, mint egy MBA. Érezd a gondolkodásodat egy olyan személyes fejlesztési programmal, amelyet professzorok és gyakorlati szakemberek terveztek és szolgáltattak a viselkedési tudományokban. Az Aston Edge az a módunk, hogy felkészítsük Önt az üzleti élet legyőzhetetlen, szociális és személyes oldalára. Az emberi pszichológia csúszós, ezért az Edge-et úgy tervezték, hogy segítsen a stratégiáknak, amikor az érdekeltek és az üzleti projektek összetett csoportját kezeli.

Dedikált karrier támogatás

Meg fogjuk tanítani a köteleket, hogy a csúcsra tegye. Átfogó karrier-menedzsment programunk célja, hogy növelje az Ön foglalkoztathatóságát, és segítsen a következő lépés megtételében, függetlenül attól, hogy ez új szerepet játszott-e, vagy megváltozott-e karrierje, vagy indít-e új indulást. Az Aston MBA elkötelezett pályafutás-tanácsadója, Paul Schoonenberg 15 éves vállalati és pénzügyi tapasztalattal, valamint az Egyesült Királyságban, Európában és Ázsiában dolgozott. Paul munkája segít megmutatni az MBA karriertervét.

Útmutató az elejétől

Annak érdekében, hogy tükrözze a tanulást, lehetősége van arra, hogy partnere legyen az Aston MBA diplomás mentorának. A mentora kulcsfontosságú szerepet fog játszani az Astonban töltött idejében, mint egy hangzó tábla és betöltése a tanulmányaiba. Ők nyújtanak Önnek vezető pályaválasztási tanácsadást és megoszthatják tapasztalataikat, hogy előkészítsék Önt egy karrierre a csúcson.

Hova?

Használja ki a nemzetközi utazás és tanulmányi lehetőségek széles skáláját az MBA program részeként. A teljes munkaidős MBA-k egy hetet töltenek egy európai üzleti iskola partnerintézményeink egyikén, ahol előadásokon, MBA-kon és többnemzetiségű szervezetek látogatásán vesznek részt. Lehetőség van arra is, hogy külföldi tanulmányokat külföldi program keretében külföldön tanulhassanak, vagy akár újabb mestereket szerezhessenek a tekintélyes Double Degree programunk részeként.

Az MBA itt kezdődik

Töltse le az MBA brosúrát az Aston MBA-ról.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Aston Business School »

This course is On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
12 - 27 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
25,850 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint