Hivatalos Leírás

MBA Master Of Business Administration

A Western University volt az egyik első egyetem, amely az 1995-ben alapított TASIS programon belül szakmai képzést nyújt a mesterfokozatok szintjén.


MBA került bevezetésre annak érdekében, hogy növelje a szükséges készségek és ismeretek a hallgatók számára a karrierfejlesztés különböző területein a köz-és magánszektor.


Az utóbbi években az országban végrehajtott reformok ösztönzik a gazdasági, politikai és társadalmi fejlődést. Ez viszont növeli a magasan képzett személyzet iránti keresletet.


Az egyik legfontosabb kérdés a tudományos-pedagógiai szakemberek bevonása a szakképzésbe, amely biztosítja az oktatási folyamatot.


MBA hallgatók aktív részt vállalnak az egyetem életében. Így részt vesznek a Nyugat Egyetem által szervezett különböző kulturális és társadalmi eseményeken, amelyek nemzetközi, szellemi és gazdasági játékokon keresztül jutottak el az egyetemek körében.


Az MBA program rövid leírása


A nyugati egyetem MBA programja szakembereket állít elő az üzleti adminisztráció, kormányzat és nem kormányzati szervezetek területén. A Nyugat-egyetem diplomások számos nagy szakmai választással rendelkeznek.


A közigazgatás MBA programját 1999-ben vezették be az USA kormánya által finanszírozott Bloomington-i Indiana Egyetemmel.


A mesterfokozat megszerzéséhez elengedhetetlen az intenzív tréning angol nyelvének ismerete.


A program vázlata


A teljes munkaidős MBA program több mint két éven keresztül működik, különféle oktatási és tanulási módszerekkel - előadások, szemináriumok, esettanulmányok, megbeszélések, üzleti szimulációk és csoportos tevékenységek kombinációjával. Az értékeléshez a program formális feladatok (formative) és írásbeli vizsga (összegző) kombinációját veszi figyelembe.


Szakterületek


Az iskola nyolc MBA diplomát kínál: MBA specializálódott nemzetközi üzleti, pénzügyi, banki, reklám üzleti, üzleti szervezet és menedzsment, Hotel üzleti, étterem üzleti, kereskedelmi munka.

Az MBA szakosodott nemzetközi üzleti diplomások a szakmai és kulturális ismeretek és funkcionális készségek szükségesek ahhoz, hogy sikeresen végezze el a vezető szerepét a globális üzleti környezetben.

Az MBA szakirány Pénzügyi célja, hogy a diplomások a fejlett tudás és készségek területén az államháztartás, a banki és biztosítási üzlet, a pénzkezelés, a pénzgazdálkodás, az értékpapír-piac, az adó és az adózás.

Az MBA specializáció banki biztosít diplomások tudás terén a bankok, a bankrendszer, a központi bank és a kereskedelmi bankok.

Az MBA specializáció a Reklám Üzleti biztosít a diplomások tudás területén a szerviz üzleti és reklám ágazat.

Az MBA szakirányú üzleti szervezet és menedzsment biztosít diplomások a fejlett tudás területén az üzleti termelés, a pénzügyek, kereskedelem, tanácsadás és szolgáltatás.

Az MBA specializáció a szállodai üzleti célja, hogy diplomások a tudás és készségek terén a szálloda menedzsment.

Az MBA specializáció az éttermi üzletágban biztosítja a hallgatókat a jó tudással, az erőteljes döntéshozatali és csapatkészséggel, a kreatív gondolkodással, amit az éttermi üzletág igényei követnek.

Az MBA szakirányú kereskedelmi munkát úgy tervezték, hogy felkészítse a diplomások a tudás területén az upstream, midstream vállalkozások és tovább fejleszteni a kereskedelmi készségek, mint például:


1. Stratégia és tervezés

2. Üzleti fejlődés

3. Eszközforgalmazás

4. A döntéselemzés

Jelentkezési határidő: augusztus 31Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date