Mba / md a yale orvosi iskolával

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Az Yale Egyetemen végzett orvosi és menedzsment közös MD / MBA program olyan orvosvezetőket fejleszt ki, akik képesek olyan karriereket folytatni, amelyek egyensúlyt teremthetnek a klinikai ellátással a változatlan állapotú egészségügyi környezetben. A Yale School of Medicine hozza innovatív tantervét, hangsúlyozva az egyéni felelősséget a csapat légkörében; a Yale School of Management hozza erősségeit a menedzsment a magán, a nyilvános, és a nonprofit szektorban.

Ez a közös végzettség egyesíti a négy éves orvosi doktori fokozatot a Master of Business Administration. A közös képzési program ötéves tanulmányt igényel, az orvostudomány és az üzleti igazgatás mestere egyidejű elnyerésével az ötéves időszak végén. Egy egyetemi hallgató fizetni fog a három és fél éves orvostudományi iskola és a tanév egy teljes tanévre, valamint egy további félévre. A tanfolyamok beiratkozása és a tandíj befizetése egyetlen iskola bármelyik félévében, a hallgatóknak be kell nyújtaniuk a másik iskola regisztrátora számára a regisztrációs űrlapuk fénymásolatát, és tájékoztatniuk kell mindkét regisztrátort a tanfolyam módosításáról.


A Yale School of Medicine-ról

A Yale Egyetem Orvosi Iskola az egész világon ismert az orvosbiológiai kutatások, az oktatás és a fejlett egészségügyi ellátás egyik vezető központja. Az 1810-ben alapított Orvostudományi Kar minden modern orvosi fegyelemre kiterjedt. Tanszéke magában foglalja a világ egyik legelismertebb tudósait az orvostudományban, a közegészségügyben és az orvosbiológiai tudományokban.

A kutatás vezetője, a Yale folyamatosan az Országos Egészségügyi Intézmények és az orvosbiológiai tudományokat támogató egyéb szervezetek kutatási finanszírozásának vezető tagjai közé tartozik. Az iskola egyedülálló tanterve, a Yale rendszer néven ismert, kis tanórákon, konferenciákon és oktatói beállításokon keresztül oktat, és önálló értékelést, önálló gondolkodást és vizsgálatot igényel.


A Yale School of Management-ről

A Yale School of Management vezetése az üzleti és társadalmi vezetők oktatása. Büszkék vagyunk arra, hogy felkészítjük a férfiakat és a nőket arra, hogy szigorú üzleti készségeket vegyenek fel a szélesebb körű elismeréssel a globális környezetet alakító gazdasági, társadalmi és politikai tényezők iránt. Olyan vezetőket akarunk előállítani, akik különbséget tesznek szervezetükön és közösségeiken. Iskolánk fémjelzi az általunk nyújtott tanulási tapasztalatot.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

A Yale SOM küldetése, hogy oktassák a vezetők az üzleti és a társadalom a gyakorlatban nap mint nap mi diplomások, akik megtestesítik a víziónkat őket inspiráló, nagyjából folytató, értékalapú vezetők ... Tovább

A Yale SOM küldetése, hogy oktassák a vezetők az üzleti és a társadalom a gyakorlatban nap mint nap mi diplomások, akik megtestesítik a víziónkat őket inspiráló, nagyjából folytató, értékalapú vezetők, akik saját és megoldani nehéz problémákat, amelyek számítanak. A Yale menedzsment integrált tananyag célja, hogy elősegítse és fejlessze a megkülönböztető tulajdonságok, tettek Yale SOM diplomás vezetők oly sok területen. &nbsp Vezető és irányító egész határait. &nbsp Az alapítványok a multiszektorális örökségét az iskola, a fogalmak széles elkötelezettség és szélesebb perspektívát most elfogott a multidiszciplináris szállítás a mi integrált tananyag, valamint az úttörő szükséges nemzetközi összetevői a mi MBA programjában. Az is testesül meg a pálya sok mi diplomások, akik ismertek a magas szintű együttműködés, és akik dolgoznak, fuss, és hozzon létre szervezeteket, amelyek reagálnak a globális szervezeti valóságot a modern világban. &nbsp&nbsp Átalakítása pozitív értékek a személyes, szakmai és intézményi kötelezettségvállalások. &nbsp A SOM ma, a mi Leadership Development Program és egyéb tantervi és társ-tantervi tevékenységek, javasoljuk a diákokat, hogy gondolkodjanak arról, mélyen személyes értékeit, és mi ezeket az értékeket jelenti a jövőbeni személyes és szakmai döntéseket és intézkedéseket. Ezen túlmenően, a mi alaptanterv, mert a tanfolyamok szervezése nem körül tudományágak, de kb szervezeti választókerületben, képesek vagyunk összpontosítani tanácsadást etikai szempontok módon, hogy a hagyományos MBA nem. De ezt a kötelezettségvállalást értékek nem egy melléktermék új tanterv: ez egy alapvető jellemzője a Yale School of Management alapítása óta. Ennek eredményeként, a Yale SOM diplomások ismertek azok integritását és elszámoltathatóságát, nem csak a tevékenységek, hanem a szervezetek létrehozása, amelynek célkitűzései egyaránt, hogy értéket teremtsenek, és a hozzáadott értéket a társadalom számára. &nbsp&nbsp A honosított kreativitás és a fegyelem komplex irányítási problémák. &nbsp Által de-hangsúlyozva a gépies alkalmazását keretek és képletek rejlik fegyelem-alapú tananyag, az integrált tananyag bemutatja a hallgatók irányítási problémák, amelyek nem "előre csomagolt" egyszerű elemzésére, ezáltal ösztönzi a kreativitást való problémamegoldás. Ugyanakkor azáltal, hogy bemutatjuk a kritikus menedzsment ismeretek a szervezeti keretében, a diákok fejleszteni a fegyelmezett szokásait szem előtt, hogy lehetővé teszik számukra, hogy maximalizálja a hatékonyságát az irányító döntéshozó. Hasonlóképpen, a Yale SOM diplomások, különösen a vállalkozói vagy ágazatközi törekvések, már régen felismerték, és páratlan kombinációja a "puha" és a "kemény" készségek - olyan kombináció, amely jobban elősegíti a elismerése - és sikeresen eljárva - lehetőségek lépnek fel. Kevesebb
New Haven , New York + 1 Több Kevesebb