Az Yale Egyetemen végzett orvosi és menedzsment közös MD / MBA program olyan orvosvezetőket fejleszt ki, akik képesek olyan karriereket folytatni, amelyek egyensúlyt teremthetnek a klinikai ellátással a változatlan állapotú egészségügyi környezetben. A Yale School of Medicine hozza innovatív tantervét, hangsúlyozva az egyéni felelősséget a csapat légkörében; a Yale School of Management hozza erősségeit a menedzsment a magán, a nyilvános, és a nonprofit szektorban.

Ez a közös végzettség egyesíti a négy éves orvosi doktori fokozatot a Master of Business Administration. A közös képzési program ötéves tanulmányt igényel, az orvostudomány és az üzleti igazgatás mestere egyidejű elnyerésével az ötéves időszak végén. Egy egyetemi hallgató fizetni fog a három és fél éves orvostudományi iskola és a tanév egy teljes tanévre, valamint egy további félévre. A tanfolyamok beiratkozása és a tandíj befizetése egyetlen iskola bármelyik félévében, a hallgatóknak be kell nyújtaniuk a másik iskola regisztrátora számára a regisztrációs űrlapuk fénymásolatát, és tájékoztatniuk kell mindkét regisztrátort a tanfolyam módosításáról.


A Yale School of Medicine-ról

A Yale Egyetem Orvosi Iskola az egész világon ismert az orvosbiológiai kutatások, az oktatás és a fejlett egészségügyi ellátás egyik vezető központja. Az 1810-ben alapított Orvostudományi Kar minden modern orvosi fegyelemre kiterjedt. Tanszéke magában foglalja a világ egyik legelismertebb tudósait az orvostudományban, a közegészségügyben és az orvosbiológiai tudományokban.

A kutatás vezetője, a Yale folyamatosan az Országos Egészségügyi Intézmények és az orvosbiológiai tudományokat támogató egyéb szervezetek kutatási finanszírozásának vezető tagjai közé tartozik. Az iskola egyedülálló tanterve, a Yale rendszer néven ismert, kis tanórákon, konferenciákon és oktatói beállításokon keresztül oktat, és önálló értékelést, önálló gondolkodást és vizsgálatot igényel.


A Yale School of Management-ről

A Yale School of Management vezetése az üzleti és társadalmi vezetők oktatása. Büszkék vagyunk arra, hogy felkészítjük a férfiakat és a nőket arra, hogy szigorú üzleti készségeket vegyenek fel a szélesebb körű elismeréssel a globális környezetet alakító gazdasági, társadalmi és politikai tényezők iránt. Olyan vezetőket akarunk előállítani, akik különbséget tesznek szervezetükön és közösségeiken. Iskolánk fémjelzi az általunk nyújtott tanulási tapasztalatot.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 Év
Nappali