PROGRAM AZ M.DIV. FOKOZAT
Az istenség mestere (M.Div.) Mestere tanúsítja a teológiai tanulmányok befejezését, elsősorban - bár nem kizárólagosan - a keresztény szolgálat felkészítésének előkészítésére. A követelmények tükrözik az iskola azon szándékát, hogy teológiai értelemben, szakmailag kompetens, akadémikusan szigorú és az egyház életéhez igazodó oktatást biztosítson.

PROGRAM A MAR SZAKÉRT
A Master of Arts in Religion (MAR) mértéke tanúsítja, hogy befejeződött egy átfogó tanulmányi előkészítés a sok formája a laikus minisztérium vagy szolgálat, vagy befejezése az egyik koncentrált programok haladó által kínált az iskola.

A Yale School of Management-ről
A Yale School of Management vezetése az üzleti és társadalmi vezetők oktatása. Büszkék vagyunk arra, hogy felkészítjük a férfiakat és a nőket arra, hogy szigorú üzleti készségeket vegyenek fel a szélesebb körű elismeréssel a globális környezetet alakító gazdasági, társadalmi és politikai tényezők iránt. Olyan vezetőket akarunk előállítani, akik különbséget tesznek szervezetükön és közösségeiken. Iskolánk fémjelzi az általunk nyújtott tanulási tapasztalatot.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali