A Joint Masters Program egy hároméves program, amelyet a Yale School of Management (SOM) és a Yale School of Forestry és Környezeti Tanulmányok (FES) kínálnak, amelyeken keresztül a hallgatók keresnek egy MBA és egy környezetvédelmi mester fokozatot. A szigorú tananyag lehetővé teszi a diákok számára, hogy két premier diplomaiskolában, valamint vezető üzleti és környezetgazdálkodási szakemberekkel dolgozzanak és tanuljanak világhírű oktatóként. A program a 25. évében van, így ez a világ legrégebbi programja.

A Joint Masters Program egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy két olyan területet tanulmányozjon, amelyek egyre inkább összekapcsolódnak. A vezetők felkészítése az üzlet és a környezet közötti kapcsolatok megértésére döntő fontosságú az egyre inkább modern és globális társadalom által teremtett kihívások kezelése szempontjából. Az üzlet és a környezet metszéspontja számos izgalmas és dinamikus lehetőséget kínál a kreativitás számára a fenntartható gazdaság felé való elmozduláshoz.

Jelenleg 22 tanuló van a programban, akik Yale-ből jönnek különböző háttérrel, és több ágazatban és iparágban dolgoznak több környezetvédelmi kérdésben. A leendő hallgatókat arra kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a felvételi irodákkal az egyes iskolákban, valamint a kar és a jelenlegi hallgatókkal, hogy többet megtudjon a programról.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali