A Yale Közegészségügyi Program MPH programja nagy motivációjú hallgatók számára készült, akik jelentős érdeklődést mutatnak a közegészségügy területén. Míg egyes matriculánsok közvetlenül kezdődnek a programból egyetemi és posztgraduális intézményekből, mások közegészségügyi munkatapasztalattal és / vagy szakmai végzettséggel rendelkeznek.

Az MPH program általában négy féléves tartózkodást igényel, amelynek során 20 tanfolyamot kell kitölteni. Valamennyi MPH hallgató befejezi a főbb kurzusokat a biostatisztika, epidemiológia, környezetegészségügy, egészségpolitika, valamint a társadalom- és viselkedési tudományok területén. A hallgatóknak meg kell felelniük az egyes oktatási programokra jellemző megosztási követelményeknek is. Ezenkívül a hallgatók teljes szakmai gyakorlatot töltenek be a teljes munkaidős tanulmányok első és második éve között, vagy akár egy mesterképzést vagy egy főiskolai tanfolyamot.


Közös diplomás pályázók

A közös hallgatói jelölteknek minden egyes programra alkalmazniuk kell őket, és arra ösztönzik őket, hogy egyszerre alkalmazzák. Tájékoztatni kell, hogy a pályázati határidők, a dokumentációs követelmények és az esedékességi esedékességi időpontok nagyban eltérhetnek a programok között. A jelentkező legjobb érdeklődése a pályázati folyamat korai befejezése. A Yale iskolák nem osztják meg a dokumentációt vagy a pályázati információkat. Minden felvételi döntés független.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali