Együttműködve a University of Technology Sydney (UTS), Ausztrália tanulmányútra

A diákok a program teljes ki vannak téve a szakmai fejlődés gondolata, egyre kritikus vezetői kompetenciák nemzetközi szinten. Ez egy kihívásokkal teli, de hálás MBA, mert különbözik a hagyományos programok kombinálásával hallgatói részvétel az elemzés jelenlegi nemzetközi üzleti témák. A program magában foglalja a 2 hetes "Work Study Tour" Ausztráliában által szervezett University of Technology, Sydney az utolsó félévben.

MBA International Business segít javítani a üzleti érzéket fejlesztenek kompetenciák és technikák egy gyors tempójú karrierjét a globális üzleti menedzsment.

A modern multinacionális menedzser nem csak foglalkozik a hagyományos hazai üzleti funkciókat és értékeket, de az is, hogy rendelkeznek a szükséges készségekkel dolgozó nemzetközi környezetben. Ezek a képességek gyakran speciális, összetett és szükség nagy tudás, hogy megértsük a különböző kultúrák, az etika és a politika többek között a kihívásokkal teli, de jövedelmező karrier International Business.

Ez a program ideális vezetők már tevékenységet folytató nemzetközi alapon, és azok számára is üzleti vezetők, akik szeretnék fejleszteni szakmailag és javítása promóciós kilátásait.

Felvételi követelmények

  • A Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű egy akkreditált iskolai vagy intézmény (ezt kell jóváhagynia az Oktatási Minisztérium Thaiföld) - Egy oldal személyes esszét, illetve a támogató levelet írt az angol.
  • Angol nyelvtudás: TOEFL 500 vagy 61 IBT vagy IELTS 5.5. A pályázóknak nem megfelelő képesítéssel is igénybe vehet a SUIC angol nyelvi teszt.
  • Motivációs interjú
Program oktatási nyelve:
  • Angol

2 további kurzus Silpakorn University International College »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date