Hivatalos Leírás

VEZETŐI NEMZETKÖZI ambíciókkal

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások. Tetszésünket? Majd ezután a International Management MBA A egyhetes tanulmányút tökéletes kiegészítője.

NEMZETKÖZI SZINTEN SAFE ACT

A nemzetközi gyakorlatot, új kapcsolatok, interkulturális kompetencia elmélyítésére szakmai, hanem bővíteni a személyes horizonton -, amelyek magukban foglalják a készségek megszerzésére mellett a szakmai tanulmányutakra.

Az építőkövek az Ön sikeréhez

  • MANAGEMENT COMPACT - Vezetés - specializáció - tanulmányút - a diplomamunka

Egyéni coaching

Kapsz egy minőségi sparring amely arra szolgál, egyénileg választott témában, valamint egy edző, intenzív munka up. Ön lesz a lehetőség a Magánbeszélgetés egy tapasztalt üzleti coach témák Ön kifejezetten érdekel, vagy foglalkoztatnak, hogy tükrözze.

Célcsoport

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások.

Felvételi követelmények

A tanulmányok befejezését és legalább hároméves szakmai tapasztalat vagy végzettség, tapasztalat útján, ami hasonló a tanulmányt, és pozitív befejezett felvételi beszélgetésen. Igazolását az angol nyelv ismerete is megtalálható során a felvételi interjú.

Program oktatási nyelve:
Német
Limak - Austrian Business School
This course is Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
márc. 2020
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
Price
20,900 EUR
incl. egyhetes tanulmányút Kanada / USA vagy Kína (részletfizetés lehetséges) EUR 790, - kivéve alkalmazás és a vizsgálati díj, a szakirodalom. Utazási és tartózkodási költségek, valamint ebédekre.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
márc. 2020
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date

márc. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date