VEZETŐI NEMZETKÖZI ambíciókkal

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások. Tetszésünket? Majd ezután a International Management MBA A egyhetes tanulmányút tökéletes kiegészítője.

NEMZETKÖZI SZINTEN SAFE ACT

A nemzetközi gyakorlatot, új kapcsolatok, interkulturális kompetencia elmélyítésére szakmai, hanem bővíteni a személyes horizonton -, amelyek magukban foglalják a készségek megszerzésére mellett a szakmai tanulmányutakra.

Az építőkövek az Ön sikeréhez

  • MANAGEMENT COMPACT - Vezetés - specializáció - tanulmányút - a diplomamunka

Egyéni coaching

Kapsz egy minőségi sparring amely arra szolgál, egyénileg választott témában, valamint egy edző, intenzív munka up. Ön lesz a lehetőség a Magánbeszélgetés egy tapasztalt üzleti coach témák Ön kifejezetten érdekel, vagy foglalkoztatnak, hogy tükrözze.

Célcsoport

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások.

Felvételi követelmények

A tanulmányok befejezését és legalább hároméves szakmai tapasztalat vagy végzettség, tapasztalat útján, ami hasonló a tanulmányt, és pozitív befejezett felvételi beszélgetésen. Igazolását az angol nyelv ismerete is megtalálható során a felvételi interjú.

Program oktatási nyelve:
Német
Limak - Austrian Business School
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
18 hónapok
Részidős oktatás
Price
20,900 EUR
incl. egyhetes tanulmányút Kanada / USA vagy Kína (részletfizetés lehetséges) EUR 790, - kivéve alkalmazás és a vizsgálati díj, a szakirodalom. Utazási és tartózkodási költségek, valamint ebédekre.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date