MBA nemzetközi gazdálkodás

Általános információk

Program leírás

VEZETŐI NEMZETKÖZI ambíciókkal

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások. Tetszésünket? Majd ezután a International Management MBA A egyhetes tanulmányút tökéletes kiegészítője.

NEMZETKÖZI SZINTEN SAFE ACT

A nemzetközi gyakorlatot, új kapcsolatok, interkulturális kompetencia elmélyítésére szakmai, hanem bővíteni a személyes horizonton -, amelyek magukban foglalják a készségek megszerzésére mellett a szakmai tanulmányutakra.

Az építőkövek az Ön sikeréhez

  • MANAGEMENT COMPACT - Vezetés - specializáció - tanulmányút - a diplomamunka

Egyéni coaching

Kapsz egy minőségi sparring amely arra szolgál, egyénileg választott témában, valamint egy edző, intenzív munka up. Ön lesz a lehetőség a Magánbeszélgetés egy tapasztalt üzleti coach témák Ön kifejezetten érdekel, vagy foglalkoztatnak, hogy tükrözze.

Célcsoport

A vezetők és szakértők / beltéri / s akik szeretnék összegyűjteni a még a saját speciális menedzsment MBA nemzetközi tapasztalatok és megfeleljenek az új kilátások.

Felvételi követelmények

A tanulmányok befejezését és legalább hároméves szakmai tapasztalat vagy végzettség, tapasztalat útján, ami hasonló a tanulmányt, és pozitív befejezett felvételi beszélgetésen. Igazolását az angol nyelv ismerete is megtalálható során a felvételi interjú.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The LIMAK Austrian Business School was founded in 1989 in cooperation with business, industry, the public sector and the Johannes Kepler University Linz.

The LIMAK Austrian Business School was founded in 1989 in cooperation with business, industry, the public sector and the Johannes Kepler University Linz. Kevesebb