Mba pénzügy

Általános információk

Program leírás

A Pénzügyminisztérium koncentrációja az Ön számára a stratégiai és technikai vezetői képességek elemzésére kialakításához és megtartásához a pénzügyi tervezés és irányítás megoldások támogatása az üzleti célokat. A program megvizsgálja a koncepciók, politikák és a technika, részt vesz a vállalati pénzügyi menedzsment, valamint bemutatja a fogalmi keretet pénzügyi kimutatás elemzése haladó szinten. Állítsa a globális környezetben, hogy betekintést nyújt a nemzetközi pénzügyi és kereskedelmi piacok és tanítja az alapjait az iszlám banki és pénzügyi rendszerek.

  • Kínálunk alapuló oktatás a kanadai tanterv, ami nekünk nemzetközileg elismert minőségét és hitelességét.
  • A portál a kanadai felsőoktatási, kínálunk számos egyedülálló lehetőséget a diákok számára, tanulni vagy kutatási Kanadában.
  • Minden program által akkreditált EAE Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási (MOHESR).
  • Van egy kényelmes belvárosi helyen a legkorszerűbb tudományos és szabadidős létesítmények.
  • Kínálunk rugalmas időbeosztás - esti és hétvégi osztályok állnak rendelkezésre graduális és posztgraduális programok.
  • Van egy multikulturális tanulási környezet, a diákok 100 nemzet.
  • Tanuló vízummal biztosított a nappali tagozatos hallgatók.

Kezdési időpontok

Őszi, tavaszi és nyári Bővebb információ a programokról és a díjak kedvesen töltse ki a kérdõívet, és mi lesz Önnel a lehető leghamarabb.

Utoljára frissítve Január 2016

Az iskoláról

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Ge ... Tovább

International Study Experts provides free application assistance to more than 50 international universities across 9 destinations including Dubai, Malaysia, Turkey, USA, Canada, UK, New Zealand and Germany. Kevesebb