Mba program - szellemi tulajdon kezelése

Általános információk

Program leírás

MBA program - szellemi tulajdon kezelése

A szellemi tulajdon kezelése (IPM) a modern innovációs politika és versenyképesség kulcsfontosságú tényezője a nemzeti, regionális, ipari és vállalati szinten. A programot a republikánus Szellemi Tulajdon Nemzeti Kutatóintézetével (RNIIS) együttműködésben tervezték, amely a nemzetközi oroszországi vezető orosz szakértői intézmény.

Az új MBA program célja az innovációért és fejlesztésért felelős felső vezetők szakmai minőségének növelése, valamint a szellemi tulajdon (IP) kialakítása, megszerzése, értékelése, jogai és jogi védelme terén.


Miért egyedülálló a program?


Van egy komoly hiányosság és nagy igény a szakemberek IPM minden szinten. A RNIIS hatalmas tapasztalatot gyűjtött össze, fejlesztette az IP kutatási, vizsgálati és értékelési módszereit, és sikeresen megvalósította őket mind Oroszországban, mind külföldön. Ezeket a módszereket széles körben használják ebben a programban. Az IPM az üzleti tanulmányok Bachelor és Master programjaiban is szerepel, így az az orosz egyetemeken kínált hagyományos programok mellett tevékenykedik. A tanfolyam egy adaptív oktatási környezetben zajlik, interaktív módszerekkel, esettanulmányokkal, panelbeszélgetésekkel, a high-tech szektor szakmai vezetőinek mesterkurzusaiban.


Az előnyök


● tanulmány egy modern és megújult első magánegyetemen Oroszországban;

● Egy adott és széles körben igényelt területen szerzett készségek;

● Gyakorlati tapasztalat;

● A kiváló kutatási és gyakorlati alkalmazási módokhoz való hozzáférés;

● Oroszország fő szakembereinek tanítása.

Program tanfolyamok

Core tanfolyamok


1. modul Innováció és globális stratégia. IP szabályozása.

● Oroszország a modern világban (gazdaság, politika, globális trendek és modernizáció)

● Kormányzati politika

● Az üzlet jogi szabályozása

● Piaci és IP piacon

● Adózás

● Pénzügy

● Számvitel

● Üzleti elemzés

● IT technológia

● IP-cím gazdaságossága

2. modul: Innovációk kezelése, különös tekintettel az innovációkra és az IP-re.

● Core Management Diszciplines

● Stratégiai menedzsment

● Műveletek kezelése

● Marketing

● HR menedzsment

● Vállalati irányítás


3. modul IPM

● Módszerek

● Infrastruktúra

● Projektmenedzsment

● Az IP jogi szabályozása

● IP-értékelés

● Üzleti értékbecslés és menedzsment (high-tech szektor)

● Pénzügyi elemzés és menedzsment

● nemzetközi kapcsolatok és együttműködés az IP-benVálasztani


● értékpapírpiacok / high tech szektor

● Innovációs vállalat PR, GR, SR (tudományos kapcsolatok)

● IP biztosítás

● Üzleti tervfejlesztés

● Innovációs Társaság logisztikája

Az oktatás nyelve: orosz

Utoljára frissítve szept. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

International University Moszkvában ium az első magánegyetem Oroszország, amely helyet foglal el vezető pozíciót között az orosz magániskola. Úgy alakult 1991-ben a jelenlegi elnök Gavriil Popov, figy ... Tovább

International University Moszkvában ium az első magánegyetem Oroszország, amely helyet foglal el vezető pozíciót között az orosz magániskola. Úgy alakult 1991-ben a jelenlegi elnök Gavriil Popov, figyelemre méltó közgazdász, politikus, és az első polgármestere Moszkvában. Az ötlet, hogy ezen az egyetemen kezdetben támogatta az elnök a Szovjetunió Mihail Gorbacsov és az Egyesült Államok elnöke George Bush, Sr. ium egy új típusú oktatási intézmény, míg a pénzügyileg és jogilag független, nem államilag akkreditált. Akkreditációs tanúsítvány № 0078 december 14, 2009. Vége óta 90-s BBA és az MBA programok ium rendszeresen akkreditálta az Európai Tanács Business Education (jelenlegi akkreditációs érvényes júniusig 2014).&nbsp&nbsp Küldetés Célunk, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik képesek dolgozni a mai hazai és nemzetközi üzleti környezet. Ium van liberális orientáció. Között az alapvető elvek demokrácia, az emberi és multikulturális értékek, elsősorban a modern világ, átfogó képzési, figyelmet fordítunk a diákok. Ium is támogatja kiváló minőségű oktatás. Között az oktatók vannak neves akadémikusok, minősített oktatók és szakemberek, elismert látogat a nemzetközi professzorok. A leghatékonyabb és korszerű tanítási módszereket alkalmaznak. Az egyetem szilárd partneri kapcsolatok számos oktatási intézmények külföldön. Jelenleg mintegy 1 / 8 az összes diák nemzetközi.Rendszeres konferenciákat, szemináriumokat és kerekasztal-at ium hogy új ötletek és kreatív gondolkodás fejlesztése, és ezáltal javítani a két oktatási és kutatási tevékenységet. Kínálunk graduális, posztgraduális és posztgraduális programok területén üzleti adminisztráció, a gazdaság, városi igazgatás, korszerű üzleti, idegen nyelvek, jog és az újságírás. &nbsp&nbsp Campuses Ium van két egyetemen: a központ központjában Moszkva és Kuntsevo Campus közel Skolkovo Innovációs Központ (2 km-re nyugatra Moszkvától Hurok Highway). Kevesebb