Mba program - szellemi tulajdon kezelése

Általános információk

Program leírás

MBA program - szellemi tulajdon kezelése

A szellemi tulajdon kezelése (IPM) a modern innovációs politika és versenyképesség kulcsfontosságú tényezője a nemzeti, regionális, ipari és vállalati szinten. A programot a republikánus Szellemi Tulajdon Nemzeti Kutatóintézetével (RNIIS) együttműködésben tervezték, amely a nemzetközi oroszországi vezető orosz szakértői intézmény.

Az új MBA program célja az innovációért és fejlesztésért felelős felső vezetők szakmai minőségének növelése, valamint a szellemi tulajdon (IP) kialakítása, megszerzése, értékelése, jogai és jogi védelme terén.


Miért egyedülálló a program?


Van egy komoly hiányosság és nagy igény a szakemberek IPM minden szinten. A RNIIS hatalmas tapasztalatot gyűjtött össze, fejlesztette az IP kutatási, vizsgálati és értékelési módszereit, és sikeresen megvalósította őket mind Oroszországban, mind külföldön. Ezeket a módszereket széles körben használják ebben a programban. Az IPM az üzleti tanulmányok Bachelor és Master programjaiban is szerepel, így az az orosz egyetemeken kínált hagyományos programok mellett tevékenykedik. A tanfolyam egy adaptív oktatási környezetben zajlik, interaktív módszerekkel, esettanulmányokkal, panelbeszélgetésekkel, a high-tech szektor szakmai vezetőinek mesterkurzusaiban.


Az előnyök


● tanulmány egy modern és megújult első magánegyetemen Oroszországban;

● Egy adott és széles körben igényelt területen szerzett készségek;

● Gyakorlati tapasztalat;

● A kiváló kutatási és gyakorlati alkalmazási módokhoz való hozzáférés;

● Oroszország fő szakembereinek tanítása.

Program tanfolyamok

Core tanfolyamok


1. modul Innováció és globális stratégia. IP szabályozása.

● Oroszország a modern világban (gazdaság, politika, globális trendek és modernizáció)

● Kormányzati politika

● Az üzlet jogi szabályozása

● Piaci és IP piacon

● Adózás

● Pénzügy

● Számvitel

● Üzleti elemzés

● IT technológia

● IP-cím gazdaságossága

2. modul: Innovációk kezelése, különös tekintettel az innovációkra és az IP-re.

● Core Management Diszciplines

● Stratégiai menedzsment

● Műveletek kezelése

● Marketing

● HR menedzsment

● Vállalati irányítás


3. modul IPM

● Módszerek

● Infrastruktúra

● Projektmenedzsment

● Az IP jogi szabályozása

● IP-értékelés

● Üzleti értékbecslés és menedzsment (high-tech szektor)

● Pénzügyi elemzés és menedzsment

● nemzetközi kapcsolatok és együttműködés az IP-benVálasztani


● értékpapírpiacok / high tech szektor

● Innovációs vállalat PR, GR, SR (tudományos kapcsolatok)

● IP biztosítás

● Üzleti tervfejlesztés

● Innovációs Társaság logisztikája

Az oktatás nyelve: orosz

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

International University Moszkvában ium az első magánegyetem Oroszország, amely helyet foglal el vezető pozíciót között az orosz magániskola. Úgy alakult 1991-ben a jelenlegi elnök Gavriil Popov, figy ... Tovább

International University Moszkvában ium az első magánegyetem Oroszország, amely helyet foglal el vezető pozíciót között az orosz magániskola. Úgy alakult 1991-ben a jelenlegi elnök Gavriil Popov, figyelemre méltó közgazdász, politikus, és az első polgármestere Moszkvában. Az ötlet, hogy ezen az egyetemen kezdetben támogatta az elnök a Szovjetunió Mihail Gorbacsov és az Egyesült Államok elnöke George Bush, Sr. ium egy új típusú oktatási intézmény, míg a pénzügyileg és jogilag független, nem államilag akkreditált. Akkreditációs tanúsítvány № 0078 december 14, 2009. Vége óta 90-s BBA és az MBA programok ium rendszeresen akkreditálta az Európai Tanács Business Education (jelenlegi akkreditációs érvényes júniusig 2014).&nbsp&nbsp Küldetés Célunk, hogy a vonat magasan képzett szakemberek, akik képesek dolgozni a mai hazai és nemzetközi üzleti környezet. Ium van liberális orientáció. Között az alapvető elvek demokrácia, az emberi és multikulturális értékek, elsősorban a modern világ, átfogó képzési, figyelmet fordítunk a diákok. Ium is támogatja kiváló minőségű oktatás. Között az oktatók vannak neves akadémikusok, minősített oktatók és szakemberek, elismert látogat a nemzetközi professzorok. A leghatékonyabb és korszerű tanítási módszereket alkalmaznak. Az egyetem szilárd partneri kapcsolatok számos oktatási intézmények külföldön. Jelenleg mintegy 1 / 8 az összes diák nemzetközi.Rendszeres konferenciákat, szemináriumokat és kerekasztal-at ium hogy új ötletek és kreatív gondolkodás fejlesztése, és ezáltal javítani a két oktatási és kutatási tevékenységet. Kínálunk graduális, posztgraduális és posztgraduális programok területén üzleti adminisztráció, a gazdaság, városi igazgatás, korszerű üzleti, idegen nyelvek, jog és az újságírás. &nbsp&nbsp Campuses Ium van két egyetemen: a központ központjában Moszkva és Kuntsevo Campus közel Skolkovo Innovációs Központ (2 km-re nyugatra Moszkvától Hurok Highway). Kevesebb