Tanterv

A Yale School of Management kínál gazdag tanulási környezetet, hogy felkészítse Önt vezető pozíciókra a szervezetek világszerte. A Yale-nál kiemeljük az intellektuális szigorúságot, a csapatépítő készségeket és a vállalkozói képességeket.

A Yale School of Management célja, hogy vezető vállalkozásokat és társadalmat teremtsen, akik nem csak MBA-val diplomáztak, hanem lelkesedéssel is, hogy soha ne hagyják abba a tanulást.


Tanulmányi tanfolyam

A Yale SOM hallgatóknak két tanév alatt 18 tanfolyamot kell teljesíteniük. A nyár folyamán az első és a második év között a hallgatók szakmai gyakorlatot vagy más elismert tevékenységet vállalnak. A második évben a hallgatók a választott kurzusokra koncentrálnak, és lehetőségük nyílik arra, hogy megfeleljenek egy koncentrációs követelménynek (3 tanfolyam) egy adott érdeklődési területen.


Alaptanterv

A Core Curriculum megkönnyíti a hallgatók számára az alapvető készségeket ahhoz, hogy sikeresek legyenek a mai gyorsan változó globális üzleti környezetben.

A hallgatók elsajátítják az üzleti élet nyelvét és koncepcióit.

Kötelező tanfolyamok:

- Pénzügyi Számviteli
- Pénzügyi beszámolók I vagy irányítási kontrollok I
- Adatelemzés I: Valószínűség modellezés és statisztikai becslés
- II. Adatelemzés: hipotézisvizsgálat és regresszió
- gazdasági elemzés
- döntéselemzés és játékelmélet
- A menedzsment stratégiai környezete
- Vezetés
- Szervezeti politika irányítása vagy tervezése és irányítása
- Marketing menedzsment
- Üzemeltetés menedzsment
- Pénzügyi menedzsment

Kivételek


Minden hallgatónak lehetősége van arra, hogy az egyes félév elején felajánlotta a fő tanfolyami mentességi vizsgákat, és egy vagy több alaptanfolyamon mentesülhet ezen tudományágak szakértelme bizonyításával.


Első év

Az alapvető tanterv szilárd keretet nyújt a pénzügyek, a számvitel, a marketing, a szervezeti viselkedés, a közgazdaságtan, a műveletek és a politikai elemzés területén.

Nyári gyakorlat

Nyáron az első és a második év között a diákok részt vesznek egy nyári szakmai gyakorlatban, hogy gyakorlati tapasztalataikat kiegészítsék oktatásukkal. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy finomítsa a karrier célkitűzéseit a második év munkakeresésében.

Második év

A diákok koncentrálódásával folytatják a szakértelmet. Ez a fejlett tanulmány mind a mélységét, mind a szélességét választható tárgyakkal egészíti ki.


A mélyreható tanulmány

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy alaposan tanulmányozzák a menedzsment egyik területét, amely különös figyelmet szentel számukra a háromfolyosós koncentráció elvégzésével. Koncentrációkat kínálnak a következő területeken: pénzügy, stratégia, marketing, vezetés, műveletmenedzsment, közigazgatás és nonprofit menedzsment.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

10 további kurzus Yale School of Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
szept. 2019
Duration
2 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

szept. 2019