Mba program

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tanterv

A Yale School of Management kínál gazdag tanulási környezetet, hogy felkészítse Önt vezető pozíciókra a szervezetek világszerte. A Yale-nál kiemeljük az intellektuális szigorúságot, a csapatépítő készségeket és a vállalkozói képességeket.

A Yale School of Management célja, hogy vezető vállalkozásokat és társadalmat teremtsen, akik nem csak MBA-val diplomáztak, hanem lelkesedéssel is, hogy soha ne hagyják abba a tanulást.


Tanulmányi tanfolyam

A Yale SOM hallgatóknak két tanév alatt 18 tanfolyamot kell teljesíteniük. A nyár folyamán az első és a második év között a hallgatók szakmai gyakorlatot vagy más elismert tevékenységet vállalnak. A második évben a hallgatók a választott kurzusokra koncentrálnak, és lehetőségük nyílik arra, hogy megfeleljenek egy koncentrációs követelménynek (3 tanfolyam) egy adott érdeklődési területen.


Alaptanterv

A Core Curriculum megkönnyíti a hallgatók számára az alapvető készségeket ahhoz, hogy sikeresek legyenek a mai gyorsan változó globális üzleti környezetben.

A hallgatók elsajátítják az üzleti élet nyelvét és koncepcióit.

Kötelező tanfolyamok:

- Pénzügyi Számviteli
- Pénzügyi beszámolók I vagy irányítási kontrollok I
- Adatelemzés I: Valószínűség modellezés és statisztikai becslés
- II. Adatelemzés: hipotézisvizsgálat és regresszió
- gazdasági elemzés
- döntéselemzés és játékelmélet
- A menedzsment stratégiai környezete
- Vezetés
- Szervezeti politika irányítása vagy tervezése és irányítása
- Marketing menedzsment
- Üzemeltetés menedzsment
- Pénzügyi menedzsment

Kivételek


Minden hallgatónak lehetősége van arra, hogy az egyes félév elején felajánlotta a fő tanfolyami mentességi vizsgákat, és egy vagy több alaptanfolyamon mentesülhet ezen tudományágak szakértelme bizonyításával.


Első év

Az alapvető tanterv szilárd keretet nyújt a pénzügyek, a számvitel, a marketing, a szervezeti viselkedés, a közgazdaságtan, a műveletek és a politikai elemzés területén.

Nyári gyakorlat

Nyáron az első és a második év között a diákok részt vesznek egy nyári szakmai gyakorlatban, hogy gyakorlati tapasztalataikat kiegészítsék oktatásukkal. Ez lehetővé teszi a diákok számára, hogy finomítsa a karrier célkitűzéseit a második év munkakeresésében.

Második év

A diákok koncentrálódásával folytatják a szakértelmet. Ez a fejlett tanulmány mind a mélységét, mind a szélességét választható tárgyakkal egészíti ki.


A mélyreható tanulmány

A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy alaposan tanulmányozzák a menedzsment egyik területét, amely különös figyelmet szentel számukra a háromfolyosós koncentráció elvégzésével. Koncentrációkat kínálnak a következő területeken: pénzügy, stratégia, marketing, vezetés, műveletmenedzsment, közigazgatás és nonprofit menedzsment.

Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

A Yale SOM küldetése, hogy oktassák a vezetők az üzleti és a társadalom a gyakorlatban nap mint nap mi diplomások, akik megtestesítik a víziónkat őket inspiráló, nagyjából folytató, értékalapú vezetők ... Tovább

A Yale SOM küldetése, hogy oktassák a vezetők az üzleti és a társadalom a gyakorlatban nap mint nap mi diplomások, akik megtestesítik a víziónkat őket inspiráló, nagyjából folytató, értékalapú vezetők, akik saját és megoldani nehéz problémákat, amelyek számítanak. A Yale menedzsment integrált tananyag célja, hogy elősegítse és fejlessze a megkülönböztető tulajdonságok, tettek Yale SOM diplomás vezetők oly sok területen. &nbsp Vezető és irányító egész határait. &nbsp Az alapítványok a multiszektorális örökségét az iskola, a fogalmak széles elkötelezettség és szélesebb perspektívát most elfogott a multidiszciplináris szállítás a mi integrált tananyag, valamint az úttörő szükséges nemzetközi összetevői a mi MBA programjában. Az is testesül meg a pálya sok mi diplomások, akik ismertek a magas szintű együttműködés, és akik dolgoznak, fuss, és hozzon létre szervezeteket, amelyek reagálnak a globális szervezeti valóságot a modern világban. &nbsp&nbsp Átalakítása pozitív értékek a személyes, szakmai és intézményi kötelezettségvállalások. &nbsp A SOM ma, a mi Leadership Development Program és egyéb tantervi és társ-tantervi tevékenységek, javasoljuk a diákokat, hogy gondolkodjanak arról, mélyen személyes értékeit, és mi ezeket az értékeket jelenti a jövőbeni személyes és szakmai döntéseket és intézkedéseket. Ezen túlmenően, a mi alaptanterv, mert a tanfolyamok szervezése nem körül tudományágak, de kb szervezeti választókerületben, képesek vagyunk összpontosítani tanácsadást etikai szempontok módon, hogy a hagyományos MBA nem. De ezt a kötelezettségvállalást értékek nem egy melléktermék új tanterv: ez egy alapvető jellemzője a Yale School of Management alapítása óta. Ennek eredményeként, a Yale SOM diplomások ismertek azok integritását és elszámoltathatóságát, nem csak a tevékenységek, hanem a szervezetek létrehozása, amelynek célkitűzései egyaránt, hogy értéket teremtsenek, és a hozzáadott értéket a társadalom számára. &nbsp&nbsp A honosított kreativitás és a fegyelem komplex irányítási problémák. &nbsp Által de-hangsúlyozva a gépies alkalmazását keretek és képletek rejlik fegyelem-alapú tananyag, az integrált tananyag bemutatja a hallgatók irányítási problémák, amelyek nem "előre csomagolt" egyszerű elemzésére, ezáltal ösztönzi a kreativitást való problémamegoldás. Ugyanakkor azáltal, hogy bemutatjuk a kritikus menedzsment ismeretek a szervezeti keretében, a diákok fejleszteni a fegyelmezett szokásait szem előtt, hogy lehetővé teszik számukra, hogy maximalizálja a hatékonyságát az irányító döntéshozó. Hasonlóképpen, a Yale SOM diplomások, különösen a vállalkozói vagy ágazatközi törekvések, már régen felismerték, és páratlan kombinációja a "puha" és a "kemény" készségek - olyan kombináció, amely jobban elősegíti a elismerése - és sikeresen eljárva - lehetőségek lépnek fel. Kevesebb
New Haven , New York + 1 Több Kevesebb