Mba

Általános információk

Program leírás

Ez a program tanítják az EAE

A Master of Business Administration (MBA) egy posztgraduális fokozatot üzleti kommunikáció. Ez is az egyik legkeresettebb fok a világon, mert az érték az emberek az üzleti életben és a közigazgatásban. MBA diplomát részesülhetnek azok a pozíciókat az üzleti és menedzsment, különösen a vezetői és vezetői pozíciókat.

Az MBA program ad értékes üzleti ismereteket és valamennyi kapcsolódó szempontokat. Most megtudhatod, üzleti stratégiák, koncepciók, és hogyan kell használni ezeket a készségeket a gyakorlati életben és a napról-napra üzleti tevékenységet. Ez a tanfolyam megtanítja a szükséges vezetői és hálózatépítési képességek, amelyek segítenek, hogy meg kívül azok, akik nem rendelkeznek ilyen szakértelemmel, és lehet, hogy Ön egy vezető a választott szakterületen.

a kihívás Bolton Business School MBA program célja, hogy inspirálja és támogatjuk Önt a fejlődés az üzleti és vezetői készségek. Ez növeli a figyelmet a különböző perspektívák kapcsolatos tanulmány és gyakorlat a menedzsment. A Bolton MBA megadja a tudás, készségek és részletes ismeretekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy dolgozzon, mint egy merész, kreatív üzleti vezetője -, és egy pozitív és értékes hozzájárulást az üzleti teljesítmény bármilyen szerepet vállal.

A kurzus

Bármilyen iparágban vagy üzleti szektorban dolgozik, az MBA kurzus támogatni fogja Önt egyre kritikai megértésével a kihívásokkal teli üzleti és menedzsment koncepciók és keretek, amelyek lehetővé teszik, hogy hozzájáruljon az üzleti sikerhez. Lesz ellátni az eszközöket, hogy fokozza mind a szakmai és a vezetői képességek és a egész életen át tartó karrierlehetőségeket.

Különleges képességek

  • Az MBA kiváló hírnévnek örvend és vonzza a hallgatók széles köre háttérrel és kultúrával.
  • A tanítás által végzett rendkívül lelkes csapat, az üzleti vállalkozói és a tudományos élet, amely már szaktudással széles körű témakörben.

Mit fog tanulni

A kurzus célja, hogy átfogó alapokat minden a fő szempontok a személyes üzleti készségek és vezetői fejlesztés. Akkor lehet megtámadni, hogy elemezzék és megvizsgálják az üzleti környezet és megértsük a különböző üzleti modellek. Akkor is meg kell adni a lehetőséget, hogy alkalmazzák elméleti fogalmak a személyes és szervezeti felépítését vizsgálva számos kihívást, hogy a vállalkozások szembesülnek a napról-napra.

Mit fog tanulni

A Bolton MBA magában foglalja a vizsgálat hét modulból, és akkor is egy olyan kutatáson alapuló értekezés. A modulok a következők:

  • Vezetés és szervezés;
  • Pénzügy;
  • Kezelése Az üzleti teljesítmény és az IT;
  • Ügyvezető Emberek;
  • Változások kezelése;
  • Stratégiai menedzsment és marketing;
  • Kutatási módszerek;
  • értekezés.

Minden modul 20 kredit értékű, kivéve a dolgozat, amely 40 kredit.

Az értékelés szerint esszék, esettanulmányok, jelentések, prezentációk, valamint a gyakorlatilag alapuló értekezés.

Ahhoz, hogy egy MBA akkor van szükség, hogy elérjék 180 kredit. A Posztgraduális diploma Management Studies egy átmeneti díjat (120 kredit). A posztgraduális tanúsítvány kezelésének kérdése is az időközi díjat (60 kredit).

Belépési követelmények

Meg kell mindkét alábbi: jelentős szakmai tapasztalattal az üzleti vagy vezetői minőségben; és egy brit kitüntetéssel diplomázott / posztgraduális diploma (vagy azzal egyenértékű).

Ha nem rendelkezik a fenti képesítéssel, de nem jelentős vezetői tapasztalattal akkor meg lehet fontolni a belépési rá erre a tanfolyamra.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor is általában szükség IELTS 6.5 (vagy azzal egyenértékű). Ha nem rendelkezik a szükséges angol szintet, akkor angolul tanulni velünk IELTS 4.0 (vagy azzal egyenértékű).

Alkalmazása során meg kell adni a referencia-re a jelenlegi munkaadója. A referencia világosan meg kell jelölnie, milyen hosszú ideig foglalkoztatta őket, és ad egy lebontását munka tartalma és a szerepek és felelősségek.

Azt is szeretnék meginterjúvolni részeként a pályázati folyamat. Ez lehet egy nyílt nap, vagy telefonon keresztül.

Utoljára frissítve Február 2017

Az iskoláról

A University of Bolton volt sikeres együttműködésre WINC RAK 2008 óta. A programok állnak rendelkezésre és posztgraduális szinten. A programok által tanított az Egyesült Királyság és a helyi oktatók a... Tovább