Mba

Általános információk

Program leírás

A Fülöp-szigeteki Egyetem MBA programja arra törekszik, hogy segítse a vezetőket különféle előnyökhöz a szakmájukban, akár ipari, pénzügyi, kormányzati vagy nonprofit intézményekben.

Az MBA program olyan pályázókat keres magas színvonalú - azaz a hallgatók erős tudományos háttérrel, a szakmai tapasztalat, a személyes érettség és a kamat és a fegyelem, hogy fejlesszék a vezetői és vezetői potenciál. Átlagosan 50 fő vesz részt a teljes munkaidőben, és kétszer annyi a Menedzseri Programban .

E cél elérése érdekében a Főiskola széles körű program-tantervet kínál, amely reméli, hogy egyensúlyt teremt a technikai képzés és a gyakorlati problémamegoldás között, amely a jelenlegi irányítási elméleteken és megközelítéseken alapul. Ezt kiegészítik az esettanulmányok, vállalati / ipari tanulmányok, üzleti játékok és egyéb tapasztalati tanulási módszerek.

Tudatos erőfeszítéseket tettek a Fülöp-szigeteki és az ázsiai környezet egyedi jellemzőire reagáló tanterv kidolgozására. Az MBA hallgatók intenzív tanulmányt folytatnak az aktuális vezetési koncepciókban és technikákban egy olyan alaptanterv segítségével, amely lefedi az üzleti, gazdasági, alkalmazott matematikai és statisztikai viselkedési tudományokat. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy további funkcionális szakértelmet szerezzenek a College of Business Administration vagy a University of Connecticut Egyetemen szerzett választható kurzusokkal.

Az UP MBA program tanterv, amely a legfrissebb menedzsment koncepciókra épül, egyensúlyozza a gyakorlati problémamegoldás technikai képzését.

A program kurzusait egy tapasztalt, teljes munkaidős oktatási intézmény nyújtja, párhuzamosan olyan előadókkal, akik kiemelkedő szakemberek az iparban. A tanulási folyamatot egy speciális könyvtár támogatja, amely a Fülöp-szigetek legnagyobb üzletvezetési könyveinek és folyóiratoknak, jól felszerelt létesítményeknek és naprakész tanulási eszközöknek köszönhető.

A tanulmányi program összesen 21 alap- és választható kurzust tartalmaz.

A fő tanfolyamok a közgazdaságtanban, a mennyiségi módszerek, a vezetői számvitel, a pénzügy, a marketing, a termelés / műveletek, az emberi viselkedés a szervezetekben és az üzleti politika.

Választható kurzusokat lehet tenni a CBA-ban vagy az egyetem más kollégiumain. Ezek a "koncentrációs" kurzusok lehetnek olyan területeken, mint a befektetési elmélet és a gyakorlat, a fejlett témák a pénzügyek, a nemzetközi pénzügyek, a technológiai menedzsment, az új vállalati tervezés és menedzsment, a szakpolitikai megfogalmazásban és végrehajtásban, a vezetői információs rendszerekben, az irányítás, a reklámozás, a személyzet és az ipari kapcsolatok, valamint a kialakulóban lévő technológiák kezelése.

Utoljára frissítve szept. 2017

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket