Mba

Általános információk

7 locations available

Program leírás

A Department of Management Studies 1994, híres kiváló minőségű menedzsment oktatás, világszínvonalú infrastruktúra és a nagy tapasztalattal rendelkező oktatók. jól megtervezett korszerű légkondicionált tantermek, a számítógépes internet kapcsolat, LCD projektor minden osztályteremben, egy jól felszerelt világszínvonalú könyvtár és multikulturális tanulási környezet fémjelzi a tanszék. Szeminárium színházak a legújabb audio-vizuális berendezések és tökéletes akusztikai létre a legjobb elősegítő környezet a tanuláshoz.

A számtalan MBA szakirányok felajánlotta, hogy ha, akkor fontos, hogy törekedjenek a tanfolyam, amely szinkronban van a személyes törekvések és szakmai céljait. Választott a MBA teszi a törekvések túlmutatnak a puszta nyereség.

Az MBA a Hindustan nem csak arról szól, hogy egy bizonyos fokú. Arról van szó, ott áll a kereszt utak az innováció és a vezetés, hajtóműves erejével változás lépés a helyes irányba.

1994-ben indult, Hindustan MBA kínál gazdag, hálás és egészséges tapasztalat. Ez garantálja, hogy kihívást jelent, és segít, hogy új határok, és vált az a személy, amit mindig is törekedett, hogy legyen.

Amely akár az MBA diplomát Hindustan és látni fogja a remények, elvárások egyre nagyobb és jobb. Ez segít alakja és penész a döntések és intézkedések az egész életed. Üdvözöljük a Hindustan, Üdvözöljük egy MBA program, ami az Ön számára.

MIÉRT Hindustan Egyetem menedzsment?

Tizennyolc év öröksége Gyakorlati tanulás:

School of Management sikeresen kölcsönöz a transzformációs vezetés oktatás az elmúlt 18 évben. Jobb a kezdetektől, mi MBA program ismert a különleges keverési elméletet a gyakorlattal, és emiatt a személyre szabott programot igényei irányába az ipar. Mi elsősorban a körben fejlesztése a diákok, hogy azok holisztikus személyiség down-to-earth és a pozitív hozzáállás.

Case Módszer:

School of Management használ számos kortárs pedagógiai eszközök, mint a Case módszer, előadások, szerepjátékok, szimulációk stb Erős hangsúly a helyzet alapú tanulás. Írtunk alá a Harvard Business School Publishing India Site License megállapodás, amely számunkra korlátlan hozzáférést használata felé Harvard esettanulmányok, valamint az esettanulmányok partnerszervezeteiknek mint IIM-Bangalore, Ivey és ACRC a mi MBA program.

Kar keveréke a Ipari és tudományos tapasztalat:

Van egy nagyon erős kar csapat, amely szinergikus csoport doktori, akadémikusok és szakemberek több évtizedes szakmai tapasztalattal a vezető pozíciókat. Ez tudatos mix kari csapat tökéletesen segíti a pedagógiai folyamat keverési elméletet a gyakorlattal. Karunk csapata kapaszkodója és mentorok a diákok a válás folyamatában képes szakmai vezetők. Ettől eltekintve, az iskolai vezetés hozza a szakemberek számára különleges vendég ülések rendszeres időközönként, hogy ki a diákokat, hogy a kortárs kérdések az iparban.

A hozzáadott érték a képzés és globális Orientation:

Eltekintve a tantermi tanulás, School of Management rendszeresen szervez soft skills képzés a hallgatók, és segíti őket, hogy szembenézzen elhelyezését interjúk a bizalom és a jobb egyensúly. Van egy aktív elhelyezés csapat, amely azt tervezi, és végrehajtja több műhelyek felé sikeres elhelyezése a diákok pozitív beavatkozások CV elkészítése, csoportos megbeszélés gyakorlat és ál interjú készítmények. A egyetértési néhány vezető külföldi egyetemek hozza a globális orientáció a program hallgatói csereprogramok. Ez szélesíti a látókört, a diákok és előkészíti őket arra, hogy a kihívások és lehetőségek a globalizált ipari környezetben.

Erős Alumni hálózat gazdag tapasztalattal:

Hindustan Alumni jól elhelyezett vezető pozíciókat remek cégek szerte a világon. Van öregdiákok fejezetek szerte a világon, és rendszeresen végezzen öregdiák újra unió ülésein. A hatalmas öregdiák-hálózat egy nagy plusz pont, hogy a hallgatók és kölcsönhatásba meríteni szakmai tapasztalataikat.

MBA PROGRAM

MBA szükséges képesítéssel mászni felfelé a vállalati ranglétrán. Van egy nagy az igény a jó minőségű menedzsment diplomások minden funkcionális területek pénzügy, HR, IT és marketing a különböző iparágakban. Két év kemény munka, kiegészítve az itteni képzés a kar megnyitja az átjárót egy hosszú és sikeres vezetői karrier.

Ahogy törekvő MBA szakembereknek kerestek ismeretekkel, amelyek serkentik a gondolkodási folyamat, és nyit egy teljesen új világot a tanulási Ön számára. Az MBA Hindustan arra törekszik, hogy választási lehetősége legyen eldönteni, mi a legjobb az Ön számára. Ez lesz a mi előjoga, hogy stratégiai vizsgálat és kihívást jelent a gondolkodás képességek egy újító és dinamikus üzleti világban. Nincsenek mítoszok és kikötés, ha van szó, hogy egy része a Hindustan MBA. A diákok várhatóan nagy előadók; szükség van rájuk módosíthatják az eredményein hangolni a fenti egy go-getter hozzáállás.

Nagyon fontos, hogy megértsük, hogy MBA Hindustan jön egy hatalmas zenekar elkötelezettség a kiválóság és a fejlődés minden szakaszában. Ez az elkötelezettség a kiválóság, hogy meg kell érteni annak érdekében, hogy a garantált teljesítményt.

Utoljára frissítve Június 2016

Az iskoláról

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the a ... Tovább

Hindustan College of Engineering, started in the year 1985, was conferred the "University Status" by University Grants Commission (UGC), Government of India, Under Section 3 of UGC Act 1956 from the academic year 2008-09 and under the name HITS (Hindustan Institute of Technology and Science). Kevesebb
Chennai , Chennai , Delhi , Coimbatore , Muskotály , Colombo , Kochi + 6 Több Kevesebb