mba

School of Management ITM Egyetem kínál Masters of Business Administration (MBA) programot A végzett hallgatók minden fegyelem. A program ötvözi két éve tagozat munka, szakmai és egy nagy utolsó éves projekt a tanulás érdekében a menedzsment koncepciók és gyakorlatok. Master of Business Administration (részmunkaidőben) vagy Executive MBA program is, kezdve július, 2013, amely gondoskodik a szakmai előmenetelt segítő igényeihez dolgozó vezetők. Executive MBA program lesz alapvető tanfolyamok közös rendszeres MBA és a különböző választható kurzusok alapján az elvárások a vezetők részt vesznek a programban. Eltekintve a tudás a téma, minden hallgató megy számos nem-hitel értéknövelt tanfolyamok célja a személyiség-bővítése és fejlesztése soft skills. A hangsúly a ITM MBA program a funkcionális dimenziók területén a legfontosabb iparágak működő Gurgaon. Kar tagjai az iskola magasan képzett a maguk területén, és mélyen elkötelezett létrehozása intézet szintű tudományos kiválóság. A programok tovább gazdagítja a speciális ülés a neves meghívott előadók az ipar és a kiegészítő kar az együttműködő egyetemek és szakmai intézményekkel.

Full Time MBA Program

MBA ITM School of Management egy két éves program, ossza négy félév (két félév minden évben). Annak érdekében, hogy MBA diplomát, az egyik, hogy sikeresen 81. Hitelprogram.

executive mba program

Master of Business Administration (részmunkaidőben) vagy Executive MBA program indul a július, 2013, amely gondoskodik a szakmai előmenetelt segítő igényeihez dolgozó vezetők. A program nyitott dolgozó vezetők minimum 2 éves tapasztalat, miután diploma bármely tudományterületen minimum 50%-jelek, lehetőleg matematika, mint egy tárgyat. Felvételi fog alapulni a közös felvételi vizsgát végzett School of Management, ITM Egyetem, majd a csoportos megbeszélés és a személyes interjú. Időszaka tanulmány Executive MBA lesz 3 év, elosztva 6 félév. Osztályok kerül megrendezésre hétköznap esténként és szombaton, hogy a vezetők vehetnek részt az osztályok nem zavarja a munkarend. Mellett rendszeres kar a School of Management, kiváló és tapasztalt oktatók egyetemi és ipari vendége lesz kar a program. A hangsúly az Executive MBA program alkalmazása a tudás a gyakorlati vállalati problémák, ezért sok választható tantárgyak kerülnek a listára az alapvető témák, beleértve a választani által kínált más iskolák, vagyis a School of Engineering and Technology és a School of Law. Szabadon választható kurzusok időszakosan felül fogja szem előtt tartva a profilok és érdekeit a vezetők figyelembe felvételi a programban.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Július 2020
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2020
Jelentkezési határidő

Július 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date