Mba

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Megkülönböztesse magát. Adj magadnak egy GLOBAL EDGE.
Adja magát a Kína EDGE.

CEIBS kínál világszínvonalú, 18 hónapos, teljes munkaidős MBA program tanított angol és célja, hogy felkészítse a tehetséges szakemberek erős karrier törekvéseit, ígéretes vezetői potenciál, és a világos nemzetközi orientáció utáni érettségi szerepeket globális üzleti szellemi vezetőkkel. A CEIBS MBA program elsődleges célja, hogy fokozza a tanulók képesek azonosítani és hasznosítani az üzleti lehetőségeket, komplex üzleti problémák, ösztönzik az embereket, és fejleszteni szervezetekkel. A program középpontjában a fejlődő résztvevők vezetői, szakmai, társadalmi felelősségérzetet, kereszt-kulturális kompetencia, és a vállalkozói szellem.

Létre Sanghajban 1994-ben, mint egy non-profit közötti közös vállalat a kínai kormány és az Európai Unió, CEIBS küldetése, hogy készítsen magasan képzett, nemzetközileg orientált vezetők képesek alkalmazkodni a hajtóereje a globalizáció, a nemzetközi verseny, és a nemzetközi együttműködés.

Követően különleges elhelyezése Kína mélység, Global szélessége, CEIBS kínál a leggazdagabb kínai szakértelem ről elsőrangú nemzetközi üzleti iskolák világszerte, ugyanakkor biztosítja a legszélesebb globális perspektíva közül minden Kína-alapú üzleti iskolákban. A CEIBS MBA az első, a legnagyobb és a legmagasabb rangú belül Kínában; ez egy ragyogó példa a sikeres kínai-EU együttműködés, és a kirakat, hogy az eredmények a kínai gazdasági fejlődés és reform.

Program szerkezete

A globális és folyamatosan változó környezet, üzleti vezetők kell ellátni rendkívül széles ismeretekkel. Képesnek kell lenniük, hogy fogadjanak el mind a globális, mind helyi perspektívák, képes kezelni azokat a komplexitás és a változás, és képzett vezető innováció. Képesnek kell lenniük hatékonyan kommunikálni különböző érdekelt felekkel annak érdekében, hogy létrehoz egy közös elképzelés és a lelkesedés, amivel a vállalatok tevékenységét. Azáltal, hogy szilárd üzleti képzés és a független gondolkodás ösztönzése, csoportmunka és nyílt kommunikáció, CEIBS nyújtja hallgatókat a legfontosabb eszközök a siker sok karrierjében.

A 67-hitel teljes munkaidőben program áll a kötelező tanfolyamok összesen 49 kredit és szabadon választható kurzusok összesen 18 kredit. Úgy tervezték, hogy feküdt a szilárd alapot a menedzsment alapjait, miközben a rugalmasság szabott programok megfeleljenek az egyéni érdekek és karriert. A diákok választhatnak, hogy összpontosítson az általános üzleti menedzsment, vagy válasszon egyet a három koncentrációt pénzügy, marketing, vagy vállalkozási. Továbbá, a diákok a lehetőséget, hogy részt vegyen az iskola méltó nemzetközi csereprogram a világ elsőrangú üzleti iskolák, és / vagy tapasztalatot gyűjtenek egy nyári szakmai gyakorlat.

CEIBSindex

Kereszt-funkcionális tananyag integráció

A legnagyobb kihívást jelentő üzleti problémák átfogják funkcionális felelősségi köröket. Hogy oldja meg őket, a vezetők kell illetékes a multidiszciplináris elemzését, megoldást kereső és a kommunikáció. Az új CEIBS tananyag tartalmazza több alkalmazott integrációs modulok, amelyek megkövetelik a diákokat, hogy innovatívan és módszeresen megoldani a gyakorlati üzleti problémák a tudást és készségeket, hogy már megszerzett korábbi üzleti képzések. A modulok elterjedt az egész MBA tananyag megerősítése és építeni minden egyes szakaszában a tanulás.

Kína Focus

Az egyik CEIBS "legfontosabb tulajdonsága a tiszta kínai hangsúly, körülzárt pozíciónk nyilatkozata:" Kína mélység, Global szélessége ". CEIBS tanítja a legfejlettebb nemzetközi üzleti elmélet, míg nagy jelentőséget tulajdonít a gyakorlati alkalmazását ezeket a képességeket Kínában. Alapvető kínai nyelvtudás kötelező a külföldi diákok érdekében, hogy javítsák a piacképességét Kína drámaian növekvő gazdaságban. Azok, akik nem beszélnek kínai igénylése során a felvételi lesz szükség, hogy részt vegyen egy kínai előre természetesen a nyáron, mielőtt MBA osztályok kezdődik. Kötelező tanfolyamok, mint a "Kína HR" biztosítja, hogy CEIBS diplomások vannak felszerelve kezelni ezt legnehezebb kezelése a kínai piacon. "Kína a világban" című közleményében kiemeli fontos gazdasági, politikai, kulturális és kereskedelmi kérdések, amelyek hatással vannak azok, akik az üzleti és Kínával. Ezen kívül az iskola jelentős erőforrásokat szentel a színpadra "Kína Discovery Hét 'minden évben - egy intenzív előadás-sorozat, amelynek célja, hogy elmélyítse a diákok jobban megértsék a kínai üzleti környezet, valamint lehetőséget kínál, hogy elemezze perspektívák a kínai történelem, nemzetközi kapcsolatok és a gazdasági fejlődés.

Rugalmasság és megválasztása

CEIBS jelenlegi MBA tanterv biztosítja a rugalmasságot, hogy személyesen testre a második évben a vizsgálatok. Őszén Két év, akkor választhat, hogy menjen a nemzetközi csere vagy maradjon CEIBS tanulni nagyszámú bejövő hallgatók a világ legjobb üzleti iskolák. Arra is van lehetőség, hogy teljes mértékben a 18 hónapos vagy hosszabbítsa meg a 20 hónapot, hogy a csomagolás több tanulmányi lehetőségek. Van egy egyéves opció elérhető.

Tanítási módszerek

Bár a tanítási módszerek változnak téma, előadások és esettanulmányok életre kelnek köszönhetően professzorok széles körű tapasztalattal rendelkezik az üzleti világban. Sok esetben kerülnek kiválasztásra fentről iskolákban, mint a Harvard, IMD, stb Mások vett CEIBS saját medence Kína-specifikus esetekben írta oktatók és dolgozók a Case Fejlesztési Központ. Amellett, hogy a többségi tankönyvek, tananyagok levonni a különböző áramforrások, mint a tudományos folyóiratokban, magazinokban és videók. Néhány szak szállítjuk interaktív formátumot, beleértve a szimulációkat, vendég beszédek, és szemináriumok.

Nyelvtanfolyamok

Kínai, francia és spanyol nyelvű kurzusokat kínálnak, mint szolgáltatás a CEIBS közösség egésze: Első év CEIBS MBA hallgatók, oktatók, alkalmazottak, és ha hely áll rendelkezésre, a házastársak.

 • Kínai nyelvtanfolyam Mivel a kínai nyelvtudás nagyban megkönnyíti a nemzetközi diákok MBA tanulmány és a pályaválasztás Kínában, a kínai nyelvtanfolyamokat lesz kapható alap, középhaladó és haladó szinten az első tanév.

 • A francia és a spanyol nyelvtanfolyam francia és spanyol nyelvtanfolyamok kínálnak kezdő szinten. CEIBS joga, hogy megszünteti a Természetesen, ha az összes hallgatók száma kevesebb, mint 6. A másik követelmények ugyanazok, mint amelyeket a kínai nyelv természetesen.

A diákok nem ajánlott, hogy többet, mint két idegen nyelvet egyszerre, amíg azok beiratkozott az MBA program. Diákok, akik a vágy a további nyelvtanulás lehet rendezni ezt a saját költségén.

Nemzetközi Csereprogram

A nemzetközi csere program CEIBS az egyik legjobb között legjobb üzleti iskolák. Ennek egyik fontos eleme az iskola nemzetközivé, ez a program egyedülálló lehetőséget kínál a diákoknak, hogy részt vegyenek a kétoldalú csere, közel 30 partner iskolák, amelyek többsége között a Financial Times globális top 50 listán.

CEIBS tagja Partnership International Management (PIM), a globális hálózat csere egyetemeken. PIM biztosít egy szabványos irányadó elveket, amelyek alapján cserediákok mentesülnek a tandíj, a fogadó intézmény, miközben fizet rendszeresen tandíjat saját intézmény. Minden egyéb költségek a diákok utazási, szállás, megélhetési, kiegészítő egészségbiztosítás, stb viseli a diákok maguk.

Az elmúlt évtizedben több mint 900 CEIBS diák vett igénybe ezt a rendkívül kifizetődő programot. A diákok, akik úgy döntenek, hogy felfüggeszti CEIBS is előnyös, mert tanulni nagyszámú beérkező cserediákok a világ legjobb üzleti iskolák. 2015-ben mintegy 50% -a MBA2016 bevitel folytatta nemzetközi cseréjét, míg a kétirányú hozott mintegy 100 bejövő cserediákok a CEIBS.

A csereprogram általában zajlik az őszi ülésszak második év, szeptembertől decemberig. Kattintson ide a naptár.

CEIBS MBA csere partner iskolák

Felvételi

Felvételi követelmények

Minden jelölt várhatóan megfelelnek az alábbi követelményeknek:

 • A főiskolai diploma vagy a fenti
 • Teljes munkaidőben munkatapasztalat két év vagy annál hosszabb
 • A GMAT / GRE pontszámot (GMAT kód: MDQ-HH-39; GRE kód: 3654) vagy CEIBS Felvételi Test pontszám
 • Az angol nyelv ismeretét

Alkalmazás fordulók & határidők

Alkalmazás lépésének a MBA 2019 osztály épül "kerek" felvételi rendszer. A pályázóknak meg kell győződnie arról, hogy az összes szükséges dokumentumot be kell nyújtani az MBA Felvételi Hivatal előtt a jelentkezési határidő. Az MBA Felvételi Iroda iránti kérelem feldolgozása csak akkor, ha elkészült. A végső jelentkezési határidő felvételi március 22, 2017. Mivel a program rendkívül versenyképes, a kérelmezők arra ösztönzik, hogy alkalmazzák a lehető leghamarabb. Ülések kínálnak a 3. fordulóban valószínűleg korlátozott.

* Felhívjuk figyelmét, hogy a megkérdezettek, akik úgy döntenek, hogy CEIBS felvételi teszt van szükség, hogy az interjú Sanghajban.

alkalmazás ellenőrzőlista

Minden alkalmazás dokumentumokat kell benyújtani. A kitöltött kérelem tartalmazza:

 • MBA jelentkezési lap
 • 2 ajánlólevél
 • Egyetemi végzettség és oklevél
 • egyetemi átirat
 • Személyi igazolvány vagy útlevél
 • Jelentkezési díj átvételét
 • Hivatalos GMAT / GRE pontszám jelentés
 • Névjegykártya
 • Szponzora nyilatkozat (adott esetben)

tengerentúli pályázók

CEIBS várja pályázók a világ minden tájáról. Az alkalmazási követelmények és a felvételi kritériumok tengerentúli pályázók megegyeznek a kínai pályázók. Minden pályázati anyagot, beleértve átiratok és ajánlásokat kell benyújtani angol vagy angol nyelvre fordítja hivatalosan akkreditált fordítóiroda.

Vízumkérdések szerint a kínai törvények, minden külföldi hallgatók kötelesek érvényes vízum nélkül léphetnek be a Kína és a Student tartózkodási engedéllyel, míg beiratkozott CEIBS MBA program. Ha nem kap ilyen dokumentumok járhatnak súlyos elleni jogi útlevél birtokosa, mint a finom, a vizsgálat befejezéséig vagy kitoloncolás.

A nemzetközi diákok is be Kínában tanuló vízummal (X1-Visa). A tanuló vízummal (X1-Visa) általában érvényes csak egy hónap, egy bejegyzést. Érkezésük után, az iskola segítségét akkor kell alkalmazni a Student tartózkodási engedély (2 évig érvényes, és a többszöri belépésre).

Fontos, hogy tájékoztassa mind az MBA Iroda és az iskola Külügyi Hivatalának az érkezés a lehető leghamarabb. Az MBA Iroda, együtt Külügyi Hivatala, segít a szükséges eljárásokat a Student Tartózkodási engedély kérelem előtt vízum / tartózkodási engedély lejár.

Mint az egyik követelményeit tartózkodási engedéllyel alkalmazás, a külföldi diákok kell, hogy van egy egészségügyi bizonyítvány azáltal, hogy egy orvosi vizsgálatról Shanghai International Egészségügyi Központ. Ha ők voltak az orvosi ellenőrzés során vízumkérelem mielőtt Kína, akkor kell, hogy az eredeti példányt mindkét egészségügyi bizonyítvány és az orvosi ellenőrzés jelentés Kínába. Az egészségügyi bizonyítványokat kívülről Kína hitelesíteni kell a Shanghai International Egészségügyi Központ.

Hogyan kell alkalmazni a Student Visa (X1-Visa)

Utoljára frissítve Január 2017

Az iskoláról

Mintegy CEIBS Kína Európa International Business School (CEIBS) a vezető nemzetközi üzleti iskola Kínában. Az iskola egy autonóm, nem pro t vegyesvállalat 1994-ben alakult közötti megállapodás alapján... Tovább