Mba

Általános információk

Program leírás

Követelményeinek Képzettség

1.. Azok számára, akik folytatni a diplomát, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a középiskolát, a kiváló teljesítményt a középiskola alatt időszakban, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 25 éves.

2.. Azok számára, akik folytatni a master fokozatot, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó Bachelor, kiváló teljesítményt során egyetemi tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 35 éves.

3.. Azok számára, akik folytatni a doktori fokozat, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó mesterfokozatot, kiváló teljesítmény alatt végzett tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 40 éves.

A nyelvi követelmények

Graduális és posztgraduális felvételi teljesíteniük kell az IELTS vagy TOEFL. Ha a kérelmező nem rendelkezik megfelelő igazolást, ő / ő vehet részt a nyelvi képzés, valamint indulhasson a szakmai tanulási szakasz elhagyása után a képzés.

A pályázati anyagok

  1. NUPT jelentkezési lap; 2. legmagasabb végzettséget; 3. főiskolai átirat; 4. egy ajánlást írni; 5. folytatódik; 6. vizsgálati tervet; 7. útlevél; 8. útlevél méretű fénykép.

felvételi Eljárások

1.. NUPT kiadja a kérelmezőnek a beolvasott felvétel előtti levelet, ha / ő képzett, és ő / ő kell fizetnie az accomadation díj (4000rmb), nevezési díj (400) és a biztosítási díj (600), altogher 5000rmb előre kellő 10 napig, majd NUPT kiadja a "felvételi értesítés", és JW202 a applicant.About az ösztöndíj, az új diákok, mindegyikük kap első szintű ösztöndíj (tandíj FREE) az első évben, további információt ösztöndíj, csekk "NUPT International Student Scholarship szabályzata".

2.. A felvett pályázó kell menni a Népköztársaság Kína nagykövetség (konzulátus) kell alkalmazni, hogy tanulmányozza a kínai (X1) vízum felvételi értesítés és JW202 formában.

3.. A felvett hallgató kell végeznie "Felvételi értesítés NUPT International Students", "idegen FIZIKAI VIZSGÁLAT FORMA" (Az alábbi táblázat csak hat hónapig érvényes, a kérelmező tanácsos tenni fizikális vizsgálat április-július), az eredeti legmagasabb bizonyítvány, átirat és tíz útlevél méretű fénykép regisztrálni Tanszék Nemzetközi együttműködési és cseréje NUPT szerint az előírt időben a "Felvételi értesítés NUPT International Students".

Ház Bevezetés

Fiatal tanárok Társasházi 10. Xianlin Campus Szállás díj: 4000 RMB / yearfor egy diák él egy kétágyas szobában. Ha a doktorandusz akar élni egyedül egy kétágyas szobában, a díj megduplázódik.

Alkalmazási mód és az alkalmazás ideje

  1. Jelentkezési anyagokat kell küldeni szkennelt másolatát elküldi a fenti e-mail, és a szó-formátumú jelentkezési lap előnyös. 2. Jelentkezési határidő május 31. minden évben.
Utoljára frissítve márc. 2016

Az iskoláról

Education internationalization is an inevitable trend of the development of higher education under the social background of New Century Globalization as well as an important opportunity to deepen educ ... Tovább

Education internationalization is an inevitable trend of the development of higher education under the social background of New Century Globalization as well as an important opportunity to deepen educational reform and to realize leap-forward development. Inheriting the educational philosophy of cultivating international talents, Nanjing University of Posts and Telecommunications (NUPT) fully promotes international cooperation and exchange through the platform of Chinese-foreign education program in... Kevesebb