Követelményeinek Képzettség

1.. Azok számára, akik folytatni a diplomát, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a középiskolát, a kiváló teljesítményt a középiskola alatt időszakban, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 25 éves.

2.. Azok számára, akik folytatni a master fokozatot, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó Bachelor, kiváló teljesítményt során egyetemi tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 35 éves.

3.. Azok számára, akik folytatni a doktori fokozat, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a kapcsolódó mesterfokozatot, kiváló teljesítmény alatt végzett tanulmány, és jó egészséget. Elvileg nem régebbi, mint 40 éves.

A nyelvi követelmények

Graduális és posztgraduális felvételi teljesíteniük kell az IELTS vagy TOEFL. Ha a kérelmező nem rendelkezik megfelelő igazolást, ő / ő vehet részt a nyelvi képzés, valamint indulhasson a szakmai tanulási szakasz elhagyása után a képzés.

A pályázati anyagok

  1. NUPT jelentkezési lap; 2. legmagasabb végzettséget; 3. főiskolai átirat; 4. egy ajánlást írni; 5. folytatódik; 6. vizsgálati tervet; 7. útlevél; 8. útlevél méretű fénykép.

felvételi Eljárások

1.. NUPT kiadja a kérelmezőnek a beolvasott felvétel előtti levelet, ha / ő képzett, és ő / ő kell fizetnie az accomadation díj (4000rmb), nevezési díj (400) és a biztosítási díj (600), altogher 5000rmb előre kellő 10 napig, majd NUPT kiadja a "felvételi értesítés", és JW202 a applicant.About az ösztöndíj, az új diákok, mindegyikük kap első szintű ösztöndíj (tandíj FREE) az első évben, további információt ösztöndíj, csekk "NUPT International Student Scholarship szabályzata".

2.. A felvett pályázó kell menni a Népköztársaság Kína nagykövetség (konzulátus) kell alkalmazni, hogy tanulmányozza a kínai (X1) vízum felvételi értesítés és JW202 formában.

3.. A felvett hallgató kell végeznie "Felvételi értesítés NUPT International Students", "idegen FIZIKAI VIZSGÁLAT FORMA" (Az alábbi táblázat csak hat hónapig érvényes, a kérelmező tanácsos tenni fizikális vizsgálat április-július), az eredeti legmagasabb bizonyítvány, átirat és tíz útlevél méretű fénykép regisztrálni Tanszék Nemzetközi együttműködési és cseréje NUPT szerint az előírt időben a "Felvételi értesítés NUPT International Students".

Ház Bevezetés

Fiatal tanárok Társasházi 10. Xianlin Campus Szállás díj: 4000 RMB / yearfor egy diák él egy kétágyas szobában. Ha a doktorandusz akar élni egyedül egy kétágyas szobában, a díj megduplázódik.

Alkalmazási mód és az alkalmazás ideje

  1. Jelentkezési anyagokat kell küldeni szkennelt másolatát elküldi a fenti e-mail, és a szó-formátumú jelentkezési lap előnyös. 2. Jelentkezési határidő május 31. minden évben.
Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
5 félév
Nappali
Price
18,000 CNY
- Ár évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date