Mba

Telfer School of Management

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mba

Telfer School of Management

2.

Megvalósítása tartalom ami számít az Ön

A Telfer MBA program. Azt tervezték, a Telfer MBA, hogy megadja a készségek, ismeretek és tanulási tapasztalatok, amire szükség van, hogy készítsen egy értelmes, jövedelmező karrier. A programot is kínál a rugalmasságot, hogy folytassák specifikus tantárgyak és kurzusok, amelyek a leginkább az Ön számára. Bármi legyen is a szenvedélyek és a célok, mi melletted tenni, amit tudunk, hogy segítsen elérni őket.

Hajtott a szükségletek kielégítése és a menetrend

Akkor vesszük a programot, egy-két évig.

 • Intenzív (egy év): Lesz követ egy szigorú ütemterv, amely osztályok és ütemezett program tevékenységei tartják főleg napközben hétköznap.
 • Professional (két év): Figyelembe programunk két év alatt lehetővé teszi, hogy felfüggeszti a munkát. Ön részt vesz osztályok minden kedden este, minden nap minden szombaton és alkalmanként vasárnap.

Tartalom, amely lehetővé teszi, hogy eredményeket

Azt tervezték, és a szervezett programunk szerint a négy alapvető kompetenciák nagy teljesítményű vezetők az üzleti életben ma: strategize, adatokkal dolgoznak, a munka az emberek és eredményeket felmutatni. A tanfolyamok, hogy épít ezeket a kompetenciákat szállítjuk hat jellegzetes során blokkokat.

Testre szabhatja terhelés során, hogy az tükrözze a kívánt pályának. Válasszon a különböző választható kurzusok által szervezett téma, mint a pénzügy, a vállalkozó szellem és az innováció, a vezetési tanácsadás és üzleti analitikai. Ön szabadon választhat kurzusokat mind a négy kategóriában, vagy koncentrálni egy adott területen.

A lehető legjobb környezetet, amelyben tanulni

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a lehető legjobb környezetet, amelyben tanulni. A professzorok tanítanak elképzelések mintegy kezelése. Csoportos tanulás lehetővé teszi, hogy tanuljanak a többiek, akik közül sokan jönnek országban szerte a világon. A teljes kohorsz és az egyes osztályok mérete kicsi, így a program maga, és minden tanfolyam belül tartalmas lehetőséget, hogy vegyenek részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

Csatlakoztatása, hogy végre professzorok vezető világ vezető kutatási

A professzorok tapasztalt tanárok és a szakértő kutatók. Ők folytatják a kutatás révén a különböző kutatóhelyek és stratégiai kutatási klaszterek központú üzleti analitika és a teljesítmény, a pénzügy és számvitel, a vállalkozói szellem és az innováció, és az egészségügy átalakítása.

Kutatásaik, a professzorok kiderüljön megfelelő betekintést a legnagyobb kihívást a mai vezetők és menedzserek. Ezek a felismerések lehetővé teszik számukra, hogy navigálni a jelenlegi problémákat, valamint hogy megelőzzék és dolgozzanak ki megoldásokat a jövő kihívásaira, különösen a stratégiai területeken, mint például az üzleti analitika és a teljesítmény, valamint az innováció és a vállalkozói szellemet.

Egy dinamikus program az egyik legjobb a világon

Elértük a legmagasabb szintű nemzetközi akkreditációs oda MBA programok a legigényesebb globális szervezetek: AACSB, AMBA és EQUIS.

Soha nem ül tétlen, programot folyamatosan fejlesztjük. Különösen azt rendszeresen frissíti tanfolyamok és tartalmát, hogy az tükrözze a gyakorlat a mai szervezetek és a legújabb fejlesztéseket a nemzetközi üzleti életben.

Túl a mag: Focus a tanulás, megszerzése minősítések, hogy az anyag

A program biztosítja a rugalmasságot, hogy összpontosítson témák, amelyek a legfontosabbak az Ön. Osztottuk a választható kurzusok négy kategóriába. Ön szabadon választhat kurzusokat mind a négy (self-válogatott), vagy koncentrálni egy adott területen.

PÉNZÜGY

 • Kockázati és Magántőke
 • Equity Értékelési
 • pénzügyi modellezés
 • International Project Finance

VEZETÉSI TANÁCSADÁS

 • Projektmenedzsment 1
 • Projektmenedzsment 2
 • Case Verseny
 • Customer Relationship Management
 • pénzügyi modellezés

A vállalkozási és innovációs

 • vállalkozói tevékenység
 • Customer Relationship Management
 • Nemzetközi Utazás
 • pénzügyi modellezés
 • Enterprise Social Media stratégiák
 • Business és a törvény

Üzleti analitika

 • pénzügyi modellezés
 • Competitive Intelligence
 • Üzleti intelligencia és a Big Data / Analytics
 • Customer Relationship Management
 • Enterprise Social Media stratégiák

Hogyan tanulnak

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a legjobb tanulási környezet.

Balance elméleti és gyakorlati

A professzorok tanítanak jól kutatott fogalmak a gazdálkodási szállít bizonyított eredmények. Ha megragadni ezeket a gondolatokat, akkor kritikusan értékelni a jelenlegi és a felmerülő kérdéseket állami vagy magán szervezetek és megvalósítsák a siker érdekében.

Mi is használjuk csoportos tanulás. Ezzel szorosan együttműködve a többiek-sok ismeretében az üzleti kultúra, amely eltér a tiéd kapsz egy még mélyebb megértését létfontosságú menedzsment koncepciók és gyakorlatok, és hogyan alkalmazzák őket szervezetek ma.

Legyen részese a kis, megnyerő osztályok

Ötven diák, vagyis a maximális hallgatói létszám az egyes csoportokban a programunk. Őrizzük meg teljes kohorsz és egyéni osztálylétszámok kicsi, hogy a program maga, és minden tanfolyam belül vannak vonzó, értelmes lehetőséget, hogy részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

A hibrid megközelítés, amely egyesíti a digitális mobil technológiák

Mi teljes mértékben kihasználják a legújabb digitális mobil technológiák kiegészítik és fokozzák mi történik a mi osztályok. Az integráció az új technológiák a program lehetőséget ad nagyobb ellenőrzést, hogyan tanulnak, és teszi, hogy a tantermek élénkebb helyen, hogy megvitassák, vita, vizsgálja meg, és az elképzelések és a tudás.

4.

Elhelyezés Te a Centre of Networks számítanak

Vagyunk egyedülálló pozíciót összekapcsolni kanadai és nemzetközi vezetőkkel minden menedzsment területén. A szoros kapcsolat tettünk a diákokkal és az üzleti közösség lehetővé teszi, hogy tanulni együtt vezetők, vezetők és vállalkozók, olyan ragyogó, mint azok inspiráló.

Karrier Központ

Iskolánk Karrier Központ széles választékát kínálja a rendezvények, szolgáltatások és erőforrások az egész hallgatói szervezet, beleértve a Telfer MBA hallgatók.

MBA Consulting Projekt

A Telfer MBA Consulting Projekt lehetővé teszi, hogy befejezze a programot azzal, hogy az üzleti készségek és ismeretek használni, segítve a szervezet megoldani létfontosságú valós probléma.

Gyakornoki

A gyakorlat a tökéletes lehetőség, hogy szert üzleti tapasztalat, bővítse szakmai hálózatát, dönt a jövedelmező karrier utat, és pénzt, miközben keresnek a diplomát.

hálózati események

Szervezünk egy sor esemény, amely lehetővé teszi, hogy vegyenek részt a versenyeken kifizetődő, és csatlakoztassa a kiemelkedő üzleti vezetők és eredeti gondolkodók.

Alumni

Telfer Iskola büszke otthona több mint 25.000 öregdiák. Mi ápolása stratégiai kapcsolatok egyre növekvő számú öregdiák, hogy kapcsolatba léphessen a betekintést és a tapasztalatok és lehetőségek a szervezetek.

Az osztálytársai

A MBA program vonzza a tehetséges egyének a világ minden tájáról, akik hozzák különböző oktatási háttérrel és szakmai tapasztalatokat. Az eszmecserék és viták az osztálytársaival lesz fontos része a tanulási és gazdagítja az élményt.

3.

Tapasztalatait emlékezni fogsz

Meg lehet tanulni, csak annyi a gazdálkodási osztálytermen kívül, amennyit csak lehet benne, ha nem több. Kinyitjuk az ajtót, hogy egy sor tapasztalatok, amelyek nem csak gazdagítják a tanulmányok, és tájékoztatja a karrier, de ez akkor is emlékezni, és ápolják a többi az életét.

Építsd nemzetközi barátságokat, hogy az utolsó

Legyen egy közösség tagja feltörekvő üzleti vezetők alkotják a férfiak és a nők a világ minden tájáról. Ezek közé tartozik a kanadai diákok szerte az országban és a nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról, hogy ki képviseli egy sor szervezeti kultúrák, kereskedelmi vállalkozások és a szakterületek.

Ismerje üzleti gyakorlat a különböző kultúrákban

Minden évben, a diákok az MBA program is választhatja, hogy időt tölteni egy iskolában az európai tanulás nemzetközi professzorok az európai üzleti gyakorlatot.

Csatlakozz 250 MBA szerte Kanadában a MBA Games

Legyen a Team Telfer az MBA Games. Az éves verseny gödrök csapatok alkotják MBA hallgatók 25 üzleti iskolák szerte Kanadában egymás ellen egy sor esemény, amelyek kihívást jelentenek a tudományos érzéket, sportos bátorság és a csapatszellem.

MBA esetben versenyek

Vegyen részt egy vagy több esetben versenyeken. Ezeket a kihívást jelentő eseményeket ad egy esélyt, hogy a készségek és ismeretek a teszt ellen a diákok más üzleti iskolák, miközben egyre értékes visszajelzést iparági vezetők, akik úgy viselkednek, mint a bírák.

Telfer MBA konferenciák

Tanuljon különleges vendégek, akik megosztják a bölcsesség és a friss betekintést a gyakorlati üzleti ügyekben, mint a vezetés, a vállalkozás, a teljesítmény-menedzsment és az üzleti analitika.

Részt venni

Csatlakozz az MBA Diákszövetség. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy élethosszig tartó barátságok, hozzájárulnak a program és a hallgató tapasztalata, fokozza akkor vezetői képességek és szórakoztató, miközben csinálom.

1

Felvételi kritériumok

 • Egy kanadai érettségi diploma vagy azzal egyenértékű, legalább B fokozatú vagy 70 százalék. Minden középfokú tanulmányokat tekintjük meg a felvételkor, a legutolsó a megvizsgálni.
 • A legalább három év teljes idejű vezetői vagy szakmai munkatapasztalat. Részmunkaidős és nyári munkák, co-op elhelyezések nem számítanak bele a tapasztalat, de tartják kedvezően a fájl értékelést.
 • A versenyképes pontszám a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE). A tavalyi átlagos GMAT volt 612.
 • Angol nyelvtudás.

Kivételesen, a jelentkezők számának korlátozására lehet fontolni a felvételi alapján a jelentős vezetői vagy szakmai képzés és tapasztalat (legalább 10 év), amennyiben nincs meggyőző bizonyíték az irányítási feladatok és a szakmai előmenetel, akkor is, ha az ilyen jelentkezők nem rendelkeznek egyetemi vagy nem felel meg a minimális tanulmányi követelményeket.

Jelentkezési határidő (teljes fájl)

Ösztöndíjakat kapnak a gördülő alapon. Erősen ajánljuk, hogy a jelöltek alkalmazni a lehető leghamarabb, hogy növeljék esélyeiket mérlegelik egy ösztöndíjat.

 • International: február 1
 • Kanadai és amerikai: május 15

felvételi tesztek

Meg kell elérni a versenyképes pontszámot a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE).

 • GMAT Graduate Management Admission Test (GMAT): a legkisebb teljes pontszám a 50. percentilis legalább a 45. percentilis a verbális és kvantitatív. A tavalyi átlagos pontszám volt 612 és a tartomány 570-780.
 • GRE Graduate Record Examinations® (GRE®): a minimális teljes pontszám 310, legalább a 45. percentilis a verbális és 40. kvantitatív.

Megjegyzés: A GMAT vagy GRE® kötelező, és ez a felvételi követelmény nem kerül felfüggesztésre.

Nyelvtudás

A jelentkezőknek, akiknek az anyanyelve nem angol vagy francia köteles igazolni nyelvtudás e nyelvek egyikén. Jelentkezőket az angol MBA kell benyújtania a következő a Kar Doktori és posztdoktori tanulmányok megerősíteni az angol nyelvtudás (a nyelvi teszt eredményei nem lehet több, mint két év, mint az alkalmazási időpontját lehetséges lépését az MBA program) :

 • Elvégzésének igazolását az elmúlt öt évben, egy korábbi szak egy angol nyelvű egyetem.
 • Proof of közelmúltban hosszan tartó lakóhely és a szakma gyakorlásának egy angol nyelvű országban (általában legalább négy évig az elmúlt hat év).
 • A pontszám legalább 100 (Internet-alapú) vagy 250 (számítógépes) a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL).
 • A pontszám legalább 7 legalább három a négy akadémiai International English Language Testing System (IELTS) teszt (olvasás, szövegértés, írás, beszéd) és legalább 6, a negyedik. Az általános képzés IELTS tesztet nem elfogadott.
 • A pontszám legalább 14 a CANTEST által kezelt, a University of Ottawa, nem egyedi vizsgálati pontszám alatti 4.0, valamint a pontszám 4,5 a szóbeli eleme a teszt.
 • A pontszám legalább 68 a Pearson teszt az angol (Academic) (PTE Academic).
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
1 - 2 Év
Részidős
Nappali
Information
Deadline
Kérj Információt
For international students
Locations
Kanada - Ottawa, Ontario
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
For international students
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kanada - Ottawa, Ontario
Jelentkezési határidő Kérj Információt
For international students
A befejezés dátuma Kérj Információt