Mba

Általános információk

Program leírás

2.

Megvalósítása tartalom ami számít az Ãn

A Telfer MBA program. Azt tervezték, a Telfer MBA, hogy megadja a készségek, ismeretek és tanulási tapasztalatok, amire szükség van, hogy készítsen egy értelmes, jövedelmezÅ karrier. A programot is kínál a rugalmasságot, hogy folytassák specifikus tantárgyak és kurzusok, amelyek a leginkább az Ãn számára. Bármi legyen is a szenvedélyek és a célok, mi melletted tenni, amit tudunk, hogy segítsen elérni Åket.

Hajtott a szükségletek kielégítése és a menetrend

Akkor vesszük a programot, egy-két évig.

 • Intenzív (egy év): Lesz követ egy szigorú ütemterv, amely osztályok és ütemezett program tevékenységei tartják fÅleg napközben hétköznap.
 • Professional (két év): Figyelembe programunk két év alatt lehetÅvé teszi, hogy felfüggeszti a munkát. Ãn részt vesz osztályok minden kedden este, minden nap minden szombaton és alkalmanként vasárnap.

Tartalom, amely lehetÅvé teszi, hogy eredményeket

Azt tervezték, és a szervezett programunk szerint a négy alapvetÅ kompetenciák nagy teljesítményű vezetÅk az üzleti életben ma: strategize, adatokkal dolgoznak, a munka az emberek és eredményeket felmutatni. A tanfolyamok, hogy épít ezeket a kompetenciákat szállítjuk hat jellegzetes során blokkokat.

Testre szabhatja terhelés során, hogy az tükrözze a kívánt pályának. Válasszon a különbözÅ választható kurzusok által szervezett téma, mint a pénzügy, a vállalkozó szellem és az innováció, a vezetési tanácsadás és üzleti analitikai. Ãn szabadon választhat kurzusokat mind a négy kategóriában, vagy koncentrálni egy adott területen.

A lehetŠlegjobb környezetet, amelyben tanulni

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a lehetÅ legjobb környezetet, amelyben tanulni. A professzorok tanítanak elképzelések mintegy kezelése. Csoportos tanulás lehetÅvé teszi, hogy tanuljanak a többiek, akik közül sokan jönnek országban szerte a világon. A teljes kohorsz és az egyes osztályok mérete kicsi, így a program maga, és minden tanfolyam belül tartalmas lehetÅséget, hogy vegyenek részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

Csatlakoztatása, hogy végre professzorok vezetŠvilág vezetŠkutatási

A professzorok tapasztalt tanárok és a szakértÅ kutatók. Åk folytatják a kutatás révén a különbözÅ kutatóhelyek és stratégiai kutatási klaszterek központú üzleti analitika és a teljesítmény, a pénzügy és számvitel, a vállalkozói szellem és az innováció, és az egészségügy átalakítása.

Kutatásaik, a professzorok kiderüljön megfelelÅ betekintést a legnagyobb kihívást a mai vezetÅk és menedzserek. Ezek a felismerések lehetÅvé teszik számukra, hogy navigálni a jelenlegi problémákat, valamint hogy megelÅzzék és dolgozzanak ki megoldásokat a jövÅ kihívásaira, különösen a stratégiai területeken, mint például az üzleti analitika és a teljesítmény, valamint az innováció és a vállalkozói szellemet.

Egy dinamikus program az egyik legjobb a világon

Elértük a legmagasabb szintű nemzetközi akkreditációs oda MBA programok a legigényesebb globális szervezetek: AACSB, AMBA és EQUIS.

Soha nem ül tétlen, programot folyamatosan fejlesztjük. Különösen azt rendszeresen frissíti tanfolyamok és tartalmát, hogy az tükrözze a gyakorlat a mai szervezetek és a legújabb fejlesztéseket a nemzetközi üzleti életben.

Túl a mag: Focus a tanulás, megszerzése minÅsítések, hogy az anyag

A program biztosítja a rugalmasságot, hogy összpontosítson témák, amelyek a legfontosabbak az Ãn. Osztottuk a választható kurzusok négy kategóriába. Ãn szabadon választhat kurzusokat mind a négy (self-válogatott), vagy koncentrálni egy adott területen.

PÃNZÃGY

 • Kockázati és MagántÅke
 • Equity Ãrtékelési
 • pénzügyi modellezés
 • International Project Finance

VEZETÃSI TANÃCSADÃS

 • Projektmenedzsment 1
 • Projektmenedzsment 2
 • Case Verseny
 • Customer Relationship Management
 • pénzügyi modellezés

A vállalkozási és innovációs

 • vállalkozói tevékenység
 • Customer Relationship Management
 • Nemzetközi Utazás
 • pénzügyi modellezés
 • Enterprise Social Media stratégiák
 • Business és a törvény

Ãzleti analitika

 • pénzügyi modellezés
 • Competitive Intelligence
 • Ãzleti intelligencia és a Big Data / Analytics
 • Customer Relationship Management
 • Enterprise Social Media stratégiák

Hogyan tanulnak

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a legjobb tanulási környezet.

Balance elméleti és gyakorlati

A professzorok tanítanak jól kutatott fogalmak a gazdálkodási szállít bizonyított eredmények. Ha megragadni ezeket a gondolatokat, akkor kritikusan értékelni a jelenlegi és a felmerülŠkérdéseket állami vagy magán szervezetek és megvalósítsák a siker érdekében.

Mi is használjuk csoportos tanulás. Ezzel szorosan együttműködve a többiek-sok ismeretében az üzleti kultúra, amely eltér a tiéd kapsz egy még mélyebb megértését létfontosságú menedzsment koncepciók és gyakorlatok, és hogyan alkalmazzák Åket szervezetek ma.

Legyen részese a kis, megnyerŠosztályok

Ãtven diák, vagyis a maximális hallgatói létszám az egyes csoportokban a programunk. Årizzük meg teljes kohorsz és egyéni osztálylétszámok kicsi, hogy a program maga, és minden tanfolyam belül vannak vonzó, értelmes lehetÅséget, hogy részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

A hibrid megközelítés, amely egyesíti a digitális mobil technológiák

Mi teljes mértékben kihasználják a legújabb digitális mobil technológiák kiegészítik és fokozzák mi történik a mi osztályok. Az integráció az új technológiák a program lehetÅséget ad nagyobb ellenÅrzést, hogyan tanulnak, és teszi, hogy a tantermek élénkebb helyen, hogy megvitassák, vita, vizsgálja meg, és az elképzelések és a tudás.

4.

Elhelyezés Te a Centre of Networks számítanak

Vagyunk egyedülálló pozíciót összekapcsolni kanadai és nemzetközi vezetÅkkel minden menedzsment területén. A szoros kapcsolat tettünk a diákokkal és az üzleti közösség lehetÅvé teszi, hogy tanulni együtt vezetÅk, vezetÅk és vállalkozók, olyan ragyogó, mint azok inspiráló.

Karrier Központ

Iskolánk Karrier Központ széles választékát kínálja a rendezvények, szolgáltatások és erÅforrások az egész hallgatói szervezet, beleértve a Telfer MBA hallgatók.

MBA Consulting Projekt

A Telfer MBA Consulting Projekt lehetÅvé teszi, hogy befejezze a programot azzal, hogy az üzleti készségek és ismeretek használni, segítve a szervezet megoldani létfontosságú valós probléma.

Gyakornoki

A gyakorlat a tökéletes lehetÅség, hogy szert üzleti tapasztalat, bÅvítse szakmai hálózatát, dönt a jövedelmezÅ karrier utat, és pénzt, miközben keresnek a diplomát.

hálózati események

Szervezünk egy sor esemény, amely lehetÅvé teszi, hogy vegyenek részt a versenyeken kifizetÅdÅ, és csatlakoztassa a kiemelkedŠüzleti vezetÅk és eredeti gondolkodók.

Alumni

Telfer Iskola büszke otthona több mint 25.000 öregdiák. Mi ápolása stratégiai kapcsolatok egyre növekvÅ számú öregdiák, hogy kapcsolatba léphessen a betekintést és a tapasztalatok és lehetÅségek a szervezetek.

Az osztálytársai

A MBA program vonzza a tehetséges egyének a világ minden tájáról, akik hozzák különbözŠoktatási háttérrel és szakmai tapasztalatokat. Az eszmecserék és viták az osztálytársaival lesz fontos része a tanulási és gazdagítja az élményt.

3.

Tapasztalatait emlékezni fogsz

Meg lehet tanulni, csak annyi a gazdálkodási osztálytermen kívül, amennyit csak lehet benne, ha nem több. Kinyitjuk az ajtót, hogy egy sor tapasztalatok, amelyek nem csak gazdagítják a tanulmányok, és tájékoztatja a karrier, de ez akkor is emlékezni, és ápolják a többi az életét.

Ãpítsd nemzetközi barátságokat, hogy az utolsó

Legyen egy közösség tagja feltörekvŠüzleti vezetÅk alkotják a férfiak és a nÅk a világ minden tájáról. Ezek közé tartozik a kanadai diákok szerte az országban és a nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról, hogy ki képviseli egy sor szervezeti kultúrák, kereskedelmi vállalkozások és a szakterületek.

Ismerje üzleti gyakorlat a különbözŠkultúrákban

Minden évben, a diákok az MBA program is választhatja, hogy idÅt tölteni egy iskolában az európai tanulás nemzetközi professzorok az európai üzleti gyakorlatot.

Csatlakozz 250 MBA szerte Kanadában a MBA Games

Legyen a Team Telfer az MBA Games. Az éves verseny gödrök csapatok alkotják MBA hallgatók 25 üzleti iskolák szerte Kanadában egymás ellen egy sor esemény, amelyek kihívást jelentenek a tudományos érzéket, sportos bátorság és a csapatszellem.

MBA esetben versenyek

Vegyen részt egy vagy több esetben versenyeken. Ezeket a kihívást jelentÅ eseményeket ad egy esélyt, hogy a készségek és ismeretek a teszt ellen a diákok más üzleti iskolák, miközben egyre értékes visszajelzést iparági vezetÅk, akik úgy viselkednek, mint a bírák.

Telfer MBA konferenciák

Tanuljon különleges vendégek, akik megosztják a bölcsesség és a friss betekintést a gyakorlati üzleti ügyekben, mint a vezetés, a vállalkozás, a teljesítmény-menedzsment és az üzleti analitika.

Részt venni

Csatlakozz az MBA Diákszövetség. Ez egy nagyszerű lehetÅség, hogy élethosszig tartó barátságok, hozzájárulnak a program és a hallgató tapasztalata, fokozza akkor vezetÅi képességek és szórakoztató, miközben csinálom.

1

Felvételi kritériumok

 • Egy kanadai érettségi diploma vagy azzal egyenértékű, legalább B fokozatú vagy 70 százalék. Minden középfokú tanulmányokat tekintjük meg a felvételkor, a legutolsó a megvizsgálni.
 • A legalább három év teljes idejű vezetÅi vagy szakmai munkatapasztalat. RészmunkaidÅs és nyári munkák, co-op elhelyezések nem számítanak bele a tapasztalat, de tartják kedvezÅen a fájl értékelést.
 • A versenyképes pontszám a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE). A tavalyi átlagos GMAT volt 612.
 • Angol nyelvtudás.

Kivételesen, a jelentkezÅk számának korlátozására lehet fontolni a felvételi alapján a jelentÅs vezetÅi vagy szakmai képzés és tapasztalat (legalább 10 év), amennyiben nincs meggyÅzÅ bizonyíték az irányítási feladatok és a szakmai elÅmenetel, akkor is, ha az ilyen jelentkezÅk nem rendelkeznek egyetemi vagy nem felel meg a minimális tanulmányi követelményeket.

Jelentkezési határidŠ(teljes fájl)

Ãsztöndíjakat kapnak a gördülÅ alapon. ErÅsen ajánljuk, hogy a jelöltek alkalmazni a lehetÅ leghamarabb, hogy növeljék esélyeiket mérlegelik egy ösztöndíjat.

 • International: február 1
 • Kanadai és amerikai: május 15

felvételi tesztek

Meg kell elérni a versenyképes pontszámot a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE).

 • GMAT Graduate Management Admission Test (GMAT): a legkisebb teljes pontszám a 50. percentilis legalább a 45. percentilis a verbális és kvantitatív. A tavalyi átlagos pontszám volt 612 és a tartomány 570-780.
 • GRE Graduate Record Examinations® (GRE®): a minimális teljes pontszám 310, legalább a 45. percentilis a verbális és 40. kvantitatív.

Megjegyzés: A GMAT vagy GRE® kötelezÅ, és ez a felvételi követelmény nem kerül felfüggesztésre.

Nyelvtudás

A jelentkezÅknek, akiknek az anyanyelve nem angol vagy francia köteles igazolni nyelvtudás e nyelvek egyikén. JelentkezÅket az angol MBA kell benyújtania a következÅ a Kar Doktori és posztdoktori tanulmányok megerÅsíteni az angol nyelvtudás (a nyelvi teszt eredményei nem lehet több, mint két év, mint az alkalmazási idÅpontját lehetséges lépését az MBA program) :

 • Elvégzésének igazolását az elmúlt öt évben, egy korábbi szak egy angol nyelvű egyetem.
 • Proof of közelmúltban hosszan tartó lakóhely és a szakma gyakorlásának egy angol nyelvű országban (általában legalább négy évig az elmúlt hat év).
 • A pontszám legalább 100 (Internet-alapú) vagy 250 (számítógépes) a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL).
 • A pontszám legalább 7 legalább három a négy akadémiai International English Language Testing System (IELTS) teszt (olvasás, szövegértés, írás, beszéd) és legalább 6, a negyedik. Az általános képzés IELTS tesztet nem elfogadott.
 • A pontszám legalább 14 a CANTEST által kezelt, a University of Ottawa, nem egyedi vizsgálati pontszám alatti 4.0, valamint a pontszám 4,5 a szóbeli eleme a teszt.
 • A pontszám legalább 68 a Pearson teszt az angol (Academic) (PTE Academic).
Utoljára frissítve December 2019

Az iskoláról

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to ... Tovább

The world is changing. And so is the world of business. At the Telfer School of Management at the University of Ottawa, we’ve understood that what matters goes beyond what you can count. We strive to maintain a network of high-quality connections - and what matters to us is to put you at the centre of everything. Kevesebb