2.

Megvalósítása tartalom ami számít az Ön

A Telfer MBA program. Azt tervezték, a Telfer MBA, hogy megadja a készségek, ismeretek és tanulási tapasztalatok, amire szükség van, hogy készítsen egy értelmes, jövedelmező karrier. A programot is kínál a rugalmasságot, hogy folytassák specifikus tantárgyak és kurzusok, amelyek a leginkább az Ön számára. Bármi legyen is a szenvedélyek és a célok, mi melletted tenni, amit tudunk, hogy segítsen elérni őket.

Hajtott a szükségletek kielégítése és a menetrend

Akkor vesszük a programot, egy-két évig.

 • Intenzív (egy év): Lesz követ egy szigorú ütemterv, amely osztályok és ütemezett program tevékenységei tartják főleg napközben hétköznap.
 • Professional (két év): Figyelembe programunk két év alatt lehetővé teszi, hogy felfüggeszti a munkát. Ön részt vesz osztályok minden kedden este, minden nap minden szombaton és alkalmanként vasárnap.

Tartalom, amely lehetővé teszi, hogy eredményeket

Azt tervezték, és a szervezett programunk szerint a négy alapvető kompetenciák nagy teljesítményű vezetők az üzleti életben ma: strategize, adatokkal dolgoznak, a munka az emberek és eredményeket felmutatni. A tanfolyamok, hogy épít ezeket a kompetenciákat szállítjuk hat jellegzetes során blokkokat.

Testre szabhatja terhelés során, hogy az tükrözze a kívánt pályának. Válasszon a különböző választható kurzusok által szervezett téma, mint a pénzügy, a vállalkozó szellem és az innováció, a vezetési tanácsadás és üzleti analitikai. Ön szabadon választhat kurzusokat mind a négy kategóriában, vagy koncentrálni egy adott területen.

A lehető legjobb környezetet, amelyben tanulni

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a lehető legjobb környezetet, amelyben tanulni. A professzorok tanítanak elképzelések mintegy kezelése. Csoportos tanulás lehetővé teszi, hogy tanuljanak a többiek, akik közül sokan jönnek országban szerte a világon. A teljes kohorsz és az egyes osztályok mérete kicsi, így a program maga, és minden tanfolyam belül tartalmas lehetőséget, hogy vegyenek részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

Csatlakoztatása, hogy végre professzorok vezető világ vezető kutatási

A professzorok tapasztalt tanárok és a szakértő kutatók. Ők folytatják a kutatás révén a különböző kutatóhelyek és stratégiai kutatási klaszterek központú üzleti analitika és a teljesítmény, a pénzügy és számvitel, a vállalkozói szellem és az innováció, és az egészségügy átalakítása.

Kutatásaik, a professzorok kiderüljön megfelelő betekintést a legnagyobb kihívást a mai vezetők és menedzserek. Ezek a felismerések lehetővé teszik számukra, hogy navigálni a jelenlegi problémákat, valamint hogy megelőzzék és dolgozzanak ki megoldásokat a jövő kihívásaira, különösen a stratégiai területeken, mint például az üzleti analitika és a teljesítmény, valamint az innováció és a vállalkozói szellemet.

Egy dinamikus program az egyik legjobb a világon

Elértük a legmagasabb szintű nemzetközi akkreditációs oda MBA programok a legigényesebb globális szervezetek: AACSB, AMBA és EQUIS.

Soha nem ül tétlen, programot folyamatosan fejlesztjük. Különösen azt rendszeresen frissíti tanfolyamok és tartalmát, hogy az tükrözze a gyakorlat a mai szervezetek és a legújabb fejlesztéseket a nemzetközi üzleti életben.

Túl a mag: Focus a tanulás, megszerzése minősítések, hogy az anyag

A program biztosítja a rugalmasságot, hogy összpontosítson témák, amelyek a legfontosabbak az Ön. Osztottuk a választható kurzusok négy kategóriába. Ön szabadon választhat kurzusokat mind a négy (self-válogatott), vagy koncentrálni egy adott területen.

PÉNZÜGY

 • Kockázati és Magántőke
 • Equity Értékelési
 • pénzügyi modellezés
 • International Project Finance

VEZETÉSI TANÁCSADÁS

 • Projektmenedzsment 1
 • Projektmenedzsment 2
 • Case Verseny
 • Customer Relationship Management
 • pénzügyi modellezés

A vállalkozási és innovációs

 • vállalkozói tevékenység
 • Customer Relationship Management
 • Nemzetközi Utazás
 • pénzügyi modellezés
 • Enterprise Social Media stratégiák
 • Business és a törvény

Üzleti analitika

 • pénzügyi modellezés
 • Competitive Intelligence
 • Üzleti intelligencia és a Big Data / Analytics
 • Customer Relationship Management
 • Enterprise Social Media stratégiák

Hogyan tanulnak

A program veszi a kompetencia-alapú megközelítés a tanítás, hogy hozza meg a közepén a legjobb tanulási környezet.

Balance elméleti és gyakorlati

A professzorok tanítanak jól kutatott fogalmak a gazdálkodási szállít bizonyított eredmények. Ha megragadni ezeket a gondolatokat, akkor kritikusan értékelni a jelenlegi és a felmerülő kérdéseket állami vagy magán szervezetek és megvalósítsák a siker érdekében.

Mi is használjuk csoportos tanulás. Ezzel szorosan együttműködve a többiek-sok ismeretében az üzleti kultúra, amely eltér a tiéd kapsz egy még mélyebb megértését létfontosságú menedzsment koncepciók és gyakorlatok, és hogyan alkalmazzák őket szervezetek ma.

Legyen részese a kis, megnyerő osztályok

Ötven diák, vagyis a maximális hallgatói létszám az egyes csoportokban a programunk. Őrizzük meg teljes kohorsz és egyéni osztálylétszámok kicsi, hogy a program maga, és minden tanfolyam belül vannak vonzó, értelmes lehetőséget, hogy részt elgondolkozva a professzorok és társaik.

A hibrid megközelítés, amely egyesíti a digitális mobil technológiák

Mi teljes mértékben kihasználják a legújabb digitális mobil technológiák kiegészítik és fokozzák mi történik a mi osztályok. Az integráció az új technológiák a program lehetőséget ad nagyobb ellenőrzést, hogyan tanulnak, és teszi, hogy a tantermek élénkebb helyen, hogy megvitassák, vita, vizsgálja meg, és az elképzelések és a tudás.

4.

Elhelyezés Te a Centre of Networks számítanak

Vagyunk egyedülálló pozíciót összekapcsolni kanadai és nemzetközi vezetőkkel minden menedzsment területén. A szoros kapcsolat tettünk a diákokkal és az üzleti közösség lehetővé teszi, hogy tanulni együtt vezetők, vezetők és vállalkozók, olyan ragyogó, mint azok inspiráló.

Karrier Központ

Iskolánk Karrier Központ széles választékát kínálja a rendezvények, szolgáltatások és erőforrások az egész hallgatói szervezet, beleértve a Telfer MBA hallgatók.

MBA Consulting Projekt

A Telfer MBA Consulting Projekt lehetővé teszi, hogy befejezze a programot azzal, hogy az üzleti készségek és ismeretek használni, segítve a szervezet megoldani létfontosságú valós probléma.

Gyakornoki

A gyakorlat a tökéletes lehetőség, hogy szert üzleti tapasztalat, bővítse szakmai hálózatát, dönt a jövedelmező karrier utat, és pénzt, miközben keresnek a diplomát.

hálózati események

Szervezünk egy sor esemény, amely lehetővé teszi, hogy vegyenek részt a versenyeken kifizetődő, és csatlakoztassa a kiemelkedő üzleti vezetők és eredeti gondolkodók.

Alumni

Telfer Iskola büszke otthona több mint 25.000 öregdiák. Mi ápolása stratégiai kapcsolatok egyre növekvő számú öregdiák, hogy kapcsolatba léphessen a betekintést és a tapasztalatok és lehetőségek a szervezetek.

Az osztálytársai

A MBA program vonzza a tehetséges egyének a világ minden tájáról, akik hozzák különböző oktatási háttérrel és szakmai tapasztalatokat. Az eszmecserék és viták az osztálytársaival lesz fontos része a tanulási és gazdagítja az élményt.

3.

Tapasztalatait emlékezni fogsz

Meg lehet tanulni, csak annyi a gazdálkodási osztálytermen kívül, amennyit csak lehet benne, ha nem több. Kinyitjuk az ajtót, hogy egy sor tapasztalatok, amelyek nem csak gazdagítják a tanulmányok, és tájékoztatja a karrier, de ez akkor is emlékezni, és ápolják a többi az életét.

Építsd nemzetközi barátságokat, hogy az utolsó

Legyen egy közösség tagja feltörekvő üzleti vezetők alkotják a férfiak és a nők a világ minden tájáról. Ezek közé tartozik a kanadai diákok szerte az országban és a nemzetközi hallgatók a világ minden tájáról, hogy ki képviseli egy sor szervezeti kultúrák, kereskedelmi vállalkozások és a szakterületek.

Ismerje üzleti gyakorlat a különböző kultúrákban

Minden évben, a diákok az MBA program is választhatja, hogy időt tölteni egy iskolában az európai tanulás nemzetközi professzorok az európai üzleti gyakorlatot.

Csatlakozz 250 MBA szerte Kanadában a MBA Games

Legyen a Team Telfer az MBA Games. Az éves verseny gödrök csapatok alkotják MBA hallgatók 25 üzleti iskolák szerte Kanadában egymás ellen egy sor esemény, amelyek kihívást jelentenek a tudományos érzéket, sportos bátorság és a csapatszellem.

MBA esetben versenyek

Vegyen részt egy vagy több esetben versenyeken. Ezeket a kihívást jelentő eseményeket ad egy esélyt, hogy a készségek és ismeretek a teszt ellen a diákok más üzleti iskolák, miközben egyre értékes visszajelzést iparági vezetők, akik úgy viselkednek, mint a bírák.

Telfer MBA konferenciák

Tanuljon különleges vendégek, akik megosztják a bölcsesség és a friss betekintést a gyakorlati üzleti ügyekben, mint a vezetés, a vállalkozás, a teljesítmény-menedzsment és az üzleti analitika.

Részt venni

Csatlakozz az MBA Diákszövetség. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy élethosszig tartó barátságok, hozzájárulnak a program és a hallgató tapasztalata, fokozza akkor vezetői képességek és szórakoztató, miközben csinálom.

1

Felvételi kritériumok

 • Egy kanadai érettségi diploma vagy azzal egyenértékű, legalább B fokozatú vagy 70 százalék. Minden középfokú tanulmányokat tekintjük meg a felvételkor, a legutolsó a megvizsgálni.
 • A legalább három év teljes idejű vezetői vagy szakmai munkatapasztalat. Részmunkaidős és nyári munkák, co-op elhelyezések nem számítanak bele a tapasztalat, de tartják kedvezően a fájl értékelést.
 • A versenyképes pontszám a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE). A tavalyi átlagos GMAT volt 612.
 • Angol nyelvtudás.

Kivételesen, a jelentkezők számának korlátozására lehet fontolni a felvételi alapján a jelentős vezetői vagy szakmai képzés és tapasztalat (legalább 10 év), amennyiben nincs meggyőző bizonyíték az irányítási feladatok és a szakmai előmenetel, akkor is, ha az ilyen jelentkezők nem rendelkeznek egyetemi vagy nem felel meg a minimális tanulmányi követelményeket.

Jelentkezési határidő (teljes fájl)

Ösztöndíjakat kapnak a gördülő alapon. Erősen ajánljuk, hogy a jelöltek alkalmazni a lehető leghamarabb, hogy növeljék esélyeiket mérlegelik egy ösztöndíjat.

 • International: február 1
 • Kanadai és amerikai: május 15

felvételi tesztek

Meg kell elérni a versenyképes pontszámot a Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record vizsga (GRE).

 • GMAT Graduate Management Admission Test (GMAT): a legkisebb teljes pontszám a 50. percentilis legalább a 45. percentilis a verbális és kvantitatív. A tavalyi átlagos pontszám volt 612 és a tartomány 570-780.
 • GRE Graduate Record Examinations® (GRE®): a minimális teljes pontszám 310, legalább a 45. percentilis a verbális és 40. kvantitatív.

Megjegyzés: A GMAT vagy GRE® kötelező, és ez a felvételi követelmény nem kerül felfüggesztésre.

Nyelvtudás

A jelentkezőknek, akiknek az anyanyelve nem angol vagy francia köteles igazolni nyelvtudás e nyelvek egyikén. Jelentkezőket az angol MBA kell benyújtania a következő a Kar Doktori és posztdoktori tanulmányok megerősíteni az angol nyelvtudás (a nyelvi teszt eredményei nem lehet több, mint két év, mint az alkalmazási időpontját lehetséges lépését az MBA program) :

 • Elvégzésének igazolását az elmúlt öt évben, egy korábbi szak egy angol nyelvű egyetem.
 • Proof of közelmúltban hosszan tartó lakóhely és a szakma gyakorlásának egy angol nyelvű országban (általában legalább négy évig az elmúlt hat év).
 • A pontszám legalább 100 (Internet-alapú) vagy 250 (számítógépes) a teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL).
 • A pontszám legalább 7 legalább három a négy akadémiai International English Language Testing System (IELTS) teszt (olvasás, szövegértés, írás, beszéd) és legalább 6, a negyedik. Az általános képzés IELTS tesztet nem elfogadott.
 • A pontszám legalább 14 a CANTEST által kezelt, a University of Ottawa, nem egyedi vizsgálati pontszám alatti 4.0, valamint a pontszám 4,5 a szóbeli eleme a teszt.
 • A pontszám legalább 68 a Pearson teszt az angol (Academic) (PTE Academic).
Program oktatási nyelve:
 • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Deadline
Kérj Információt
For international students
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
For international students

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
For international students
End Date