RBS Professional MBA a legrégebbi és legrangosabb MBA program Lettországban és célja, hogy készítsen menedzserek képesek ügyesen működik a globális üzleti környezetben. A program felhatalmazza vezetők a készségek és képességek szükségesek komplex üzleti problémák, innovációt, és javítani a világot.

mba

A program

A diákok kaphatnak Általános MBA vagy válasszon a három szakterületek:

  • Marketing. Miután a szakosodás marketing azt jelenti, hogy képes lesz vezetni az egész folyamat a marketing. Ennél is fontosabb, készen áll a névjegyzékbe fel az ingujját, és a munka, mert kapsz valós expozíciót és a gyakorlat az egész kurzus.
  • Finance. Miután a szakosodás finanszírozás azt jelenti, hogy mélyen megérteni a bonyolult pénzügyi piacok, a különböző beruházások, és a program megadja neked a szigorú analitikai eszközök szükségesek ahhoz, hogy az intelligens finanszírozási és befektetési döntéseket.
  • IT. Miután a szakosodás azt jelenti, hogy akkor kész a szerepét egy iparág szakosodott vezető 21. századi vállalat, ahol az IT menedzsment kulcsfontosságú szerepet játszik, valamint lehetővé teszi, hogy a mai informatikai megoldások a versenyt a globális piacon .

Általános MBA tanulmányok. Az általános MBA tanulmányokat tartalmazza a kötelező alapvető tanfolyamok és hat választható kurzusok választott.

MBA2

MBA tanulmányok szakirányú. Az MBA tanulmányokat az egyik fa szakirányok közé kötelező mag tanfolyamok és négy választható kurzusok, attól függően, hogy a specializáció.

MBA3

A diploma

A sikeres program befejezését, akkor kapnak egy nemzetközileg akkreditált MBA diplomáját a Riga Business School-on Rigai Műszaki Egyetem. Minden partner intézmények igazolja a program megfelel-e az észak-amerikai MBA szabványoknak.

Kezdés dátuma

  • Szeptember 2015
  • Január 2016

Jelentkezési határidő

  • Július 2015
  • November 2015


RBS megállapodást kötött a Harvard Business School és hozzáfér a sok bonyolult és éleslátó esettanulmányok, amelyek aktívan használják a vizsgálat során folyamatot.


Ez az iskola is kínál:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Riga Business School »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,150 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date