Mba

Általános információk

Program leírás

RBS Professional MBA a legrégebbi és legrangosabb MBA program Lettországban és célja, hogy készítsen menedzserek képesek ügyesen működik a globális üzleti környezetben. A program felhatalmazza vezetők a készségek és képességek szükségesek komplex üzleti problémák, innovációt, és javítani a világot.

mba

A program

A diákok kaphatnak Általános MBA vagy válasszon a három szakterületek:

  • Marketing. Miután a szakosodás marketing azt jelenti, hogy képes lesz vezetni az egész folyamat a marketing. Ennél is fontosabb, készen áll a névjegyzékbe fel az ingujját, és a munka, mert kapsz valós expozíciót és a gyakorlat az egész kurzus.
  • Finance. Miután a szakosodás finanszírozás azt jelenti, hogy mélyen megérteni a bonyolult pénzügyi piacok, a különböző beruházások, és a program megadja neked a szigorú analitikai eszközök szükségesek ahhoz, hogy az intelligens finanszírozási és befektetési döntéseket.
  • IT. Miután a szakosodás azt jelenti, hogy akkor kész a szerepét egy iparág szakosodott vezető 21. századi vállalat, ahol az IT menedzsment kulcsfontosságú szerepet játszik, valamint lehetővé teszi, hogy a mai informatikai megoldások a versenyt a globális piacon .

Általános MBA tanulmányok. Az általános MBA tanulmányokat tartalmazza a kötelező alapvető tanfolyamok és hat választható kurzusok választott.

MBA2

MBA tanulmányok szakirányú. Az MBA tanulmányokat az egyik fa szakirányok közé kötelező mag tanfolyamok és négy választható kurzusok, attól függően, hogy a specializáció.

MBA3

A diploma

A sikeres program befejezését, akkor kapnak egy nemzetközileg akkreditált MBA diplomáját a Riga Business School-on Rigai Műszaki Egyetem. Minden partner intézmények igazolja a program megfelel-e az észak-amerikai MBA szabványoknak.

Kezdés dátuma

  • Szeptember 2015
  • Január 2016

Jelentkezési határidő

  • Július 2015
  • November 2015


RBS megállapodást kötött a Harvard Business School és hozzáfér a sok bonyolult és éleslátó esettanulmányok, amelyek aktívan használják a vizsgálat során folyamatot.


Ez az iskola is kínál:
Executive MBA (1)
Professional MBA (1)
BBA (1)

Utoljára frissítve Augusztus 2015

Az iskoláról

Established in 1991 in cooperation with the State University of New York at Buffalo, USA, and the University of Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) is an internationally recognized management-e ... Tovább

Established in 1991 in cooperation with the State University of New York at Buffalo, USA, and the University of Ottawa, Canada, Riga Business School (RBS) is an internationally recognized management-education institution within Riga Technical University (RTU) and has more than 20 years of experience in business education. Kevesebb