Mba

Általános információk

Program leírás

A MBA programok úgy tervezték, hogy fejlesszék a szükséges ismeretek és készségek a működő magas szintű szakmai üzleti szerepeket széles skáláját szervezetek.

A régóta híres üzleti oktatás és a kiváló munkáltató linkeket, hogy lehetőséget biztosítson a master szintű képzést egy támogató és szakmailag koncentrált környezetben.

A tanfolyam díja az MBA az akadémiai ülésen 2016/17 fog megjelenni a megfelelő időben. Előnyei MBA A tanfolyam ad a résztvevők a lehetőséget, hogy nem csak erősíti az elméleti és gyakorlati megértése üzleti elmélet és a fogalmak, hanem ezen ismeretek alkalmazásának keresztül nagyobb munka-alapú projekt.

Ezen kívül minden résztvevő számára a jelentős mennyiségű szakmai mentori támogatása a tudományos és szakmai előmenetel tanulmányaik során.

Szerkezet

Az első két kifejezés a tanulmány, a résztvevők a mi MBA képzések fog tanulni egy sor alapvető modulok, beleértve a vezetés és a szakmai fejlődés.

Az utolsó távon, a jelöltek közül választhat egy sor lehetőséget, és vállalják a Business Research modul hogy felkészítse őket a munka-alapú projekt.

Összesen hitelminősítő: 180

Előfeltételek

A jelentkezők várhatóan tartani egy jó kitüntetéssel diplomázott (abban az esetben, az MBA Finance, ez kell, hogy tartalmazza pénzügy).

A pályázatokat a pályázók szakmai tapasztalattal, akik bizonyítani tudományos potenciál kell tekinteni.

Abban az esetben, nemzetközi pályázatok, kérünk IELTS 6.0, és nincs komponens 5,5 alá.

Értékelés

Modul értékeli a különböző eszközök, köztük esszék, jelentések, láthatatlan vizsgák és a munka-alapú projektek.

Utoljára frissítve okt. 2015

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Tovább

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Kevesebb