Mba

Általános információk

Program leírás

A QMU MBA program megfelel az egyetem kialakításának képe ötletek és befolyását. Mi széles körű konzultációt folytatott a munkaadók és az iparági szakértők kidolgozásában ezt a folyamatot.

Tudjuk, hogy a munkaadók keresnek túl képesítések felvételekor és a vágy alkalmazottak valódi tapasztalatokat. Valamint rendszeres kapcsolatban van az ipar, a tanfolyamok, hogy egy világos és következetes hangsúlyozása vezetés, a csapatok és a csoportdinamika, támadja meg, hogy a különböző szerepeket nyilvánított célkitűzéseit. A globális üzleti környezet folyamatosan változik, ez a MBA fejleszteni a képességét, hogy alkalmazza a tudást hatékonyan a munkahelyen és kritikusan belül dinamikáját jól teljesítő csoportok és csapatok.


Meg fogja tanulni egy sor modulok és váltottuk a hagyományos dolgozat egy tanuló-központú, az üzleti fókuszált projekt, amely lehetővé teszi, hogy vizsgálja meg, a tervezés, és vegyenek részt egy külső vállalkozás.

  • Van egy gyakorlati projekt helyett a dolgozat. A diákok szembesül a kutatás, terv, kezelni és értékelni a projekt együtt egy külső cég vagy szervezet, amely lehetővé teszi számukra, hogy fejlesszék karrier-képességek fejlesztése, a bizalom és a lehetőségeket.
  • Fényvisszaverő kortárs üzemi gyakorlatban a tanítás és értékelés során egy erős csoport és team hangsúly.
  • Class méretek kedvezően kicsi: ez lehetővé teszi a hallgatók, hogy szorosan működjön együtt a diáktársak a különböző háttérrel, és lehetővé teszi az oktatók, hogy erős kapcsolatokat a hallgatók. A kisebb kohorsz diákok is lehetővé teszi részvétel rendszeres látogatások és események.

Tanítás, tanulás és értékelés

Ön részt vesz előadások és szemináriumok, munka csoportokban, és elvégzik az önálló tanulást. Akkor várható, hogy részt vegyenek beszélgetések, ötleteket, és vegyenek részt a tapasztalati tanulás. Értékelési módszerek közé tartozik a vezetői jelentések, esszék, web-alapú kommunikációra, gondolatok gyakorlat és csoportos munka előadások. A központi része a kurzus tapasztalat rendszeres részvétele az ipar, a speciális látogatások, meghívott előadók és események, amelyek mindegyike értékes betekintést gyakorlatban kortárs irányzatok és a gondolkodás. Osztálylétszám általában 10-30.

Linkek az ipari / szakmai szervezetek

Dolgozunk folyamatosan egy széles körű üzleti szervezetek és a közszolgáltatások, valamint a harmadik szektor, az egyéni üzleti vezetők és iparági szakértők, hogy fejlesszük tanfolyamok. Ez biztosítja, hogy együtt mélyreható elméleti alapjait, a kurzusok gyökereznek relevanciáját és ipari gyakorlat. Mivel a kurzus előrehaladtával akkor hallani vendég előadók vesznek részt látogatók széles körű ipari és szervezetek, és vegyen részt egy sor más hálózati lehetőségeket személyzet és iparági szakértők. Az elmúlt években már részt az: Diageo; New Lanark Heritage Center és a Hotel; Nairns; AG Barr (Irn-Bru); Waldorff Astoria, Edinburgh; Glenkinchie Distillery; Henderson éttermek; Isle of Eriska Hotel; Skót Mentőszolgálat; Turcan Connell; és Dakota szálloda, hogy csak néhányat említsünk.

Modulok

Nemzetközi Marketing / emberi erőforrás menedzsment / rendező stratégia Értékteremtő / Pénzügyi irányítás / Business Economics Minden MBA hallgatók majd elviszi három további modulok sajátos területen, például: Family Business Insight (FASE) / Nemzetközi Turisztikai Menedzsment (turizmus) / Operations és Supply Chain Management (általános MBA) / Globális problémák és kihívások a Hospitality menedzserek (Hospitality) meg még egy teljes 60 kredit projekt (Business Impact and Practice) irányulnak a specializálódás együttműködve egy külső szervezet. Ez a lehetőség, hogy felfedezzék, javaslatot, terv, ólom és szállít egy külsőleg vezérelt projekt, míg a fejlődő készségek a reflektív gyakorlatban és a személyes fejlődés tervezés.

A modulok itt felsorolt ​​idején helytálló nyomtatási (július 16), de változhatnak. Abban az esetben, hogy a modulok meg kell változtatni, QMU arra törekszik, hogy minden ésszerű lépést megtenni annak érdekében, hogy nincs káros hatása a diákok.

Karrier

A posztgraduális képzés célja, hogy fokozza a karrierlehetőségeket megnyitásával széles körű globális lehetőségeket. A diplomások hogy velük fokozott foglalkoztathatóság és a bizalmat, hogy azok beszerzése egy pozíciót egy multinacionális szervezet, a munka az állami szektoron belül, hozzon létre saját üzleti, munkához jussanak a harmadik szektorban, vagy menjen a további vizsgálatok.

Belépési követelmények

Hagyományosan, posztgraduális hallgatók egy üzleti jellegű kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű szakmai tapasztalattal. Figyelembe vesszük a friss diplomások, akik bizonyítani tudják a további lehetőségeket. Ezen kívül azt is fogadjuk a hallgatókat egy közönséges mértékben ki tudja mutatni időszak utáni érettségi munkatapasztalat, vagy azoktól jelentős szakmai tapasztalattal és elkötelezettség a CPD.

Az előzetes tanulás akkreditációja: Lehet élvez mentességet tanul egy modul vagy modulok, legfeljebb 60 kreditpont, feltéve, ha bizonyítani tudja, sikeres megvalósításához valamennyi tanulási eredmények International: Ahol a kitüntetéssel diplomázott nem vizsgálták angol, akkor lesz szükség, hogy a bizonyítékok az angol nyelvi kompetencia nem kevesebb, mint IELTS 6.5 nem egyedi alkatrész pontszám kevesebb, mint 6,0.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Queen Margaret University, Edinburgh is committed to providing thoroughly relevant teaching and research. Our research is focused on making a real practical impact on everyday life, and our courses ar ... Tovább

Queen Margaret University, Edinburgh is committed to providing thoroughly relevant teaching and research. Our research is focused on making a real practical impact on everyday life, and our courses are designed to produce well prepared, well rounded and flexible graduates. We have widely recognised expertise in the areas of health and rehabilitation; sustainable business and creativity and culture. Kevesebb