Mba

Általános információk

Program leírás

MBA program

Nyerj egy Full-time MBA 11 hónap és egy év.

Cimba MBA

Mint MBA hallgató, akkor lehetősége van arra, hogy pénzt keres egy nemzetközi MBA diplomáját a legmagasabb rangú, AACSB akkreditált University of Iowa Tippie College of Business, és a tanulmány két kontinensen az út mentén.

A Full-time és a Part-time MBA Programok kezdődik a mi Paderno del Grappa campus hol fog meríteni tanfolyam és szemináriumok beleértve az olyan témákat, mint a gazdaságosság, az emberi erőforrások, az új vállalat fejlődését, a globális marketing, termelési és műveletek, és a vezetés és személyes fejlődés. A végzős MBA hallgatók utaznak a University of Iowa az utolsó hónap, hogy töltsenek ki egy valós üzleti szimuláció során, hogy egy belső pillantást az amerikai vállalatok, és kapják mértékben a formális University of Iowa Tippie College of Business Diplomaosztó.

CIMBA Educational Filozófia: A tudás, folyamat, viselkedés

Cimba MBA

A Leadership Institute célja, hogy támogassa CIMBA oktatási filozófia, amely magában foglalja az oszlopok a tudás, a folyamat, és a viselkedés. Ez a filozófia segít készségek fejlesztése, hogy az ötleteit gyakorlati újításokat, és hatékonyan kezelni és másokat, hogy magasabb szintű teljesítményt.

Azt is hozzáférést biztosít az egyik legátfogóbb, személyre szabott coaching programok az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt. A diákok egy-egy ülés edzők, akik segítenek nekik felfedezni kérdésekben, mint irányító mindennapi stressz és a konfliktusok, a fejlődő jobb szociális készségek, alkalmazkodás a társadalmi átmenetek, és így tovább. A MBA hallgatók is a lehetőséget, hogy megtanulják az alapvető coaching készségek, mint adni és kapni visszajelzést, kérve erős kérdéseket, az aktív figyelem, hallgat a potenciális másokban, és mivel a facilitátor.

megfizethető Program

Az ára, hogy vegyenek részt a Full-time MBA program messze elmarad a többi neves magán Olaszország és Európa-alapú MBA program. Aktuális és a végzett hallgatók hozzáférnek átfogó pályaválasztási szolgáltatások források a University of Iowa Tippie College of Business, amely magában foglalja a személyes álláskeresési támogatás, álláshirdetéseket, öregdiákok és az üzleti kapcsolatok, és így tovább.

Full-time MBA

Keress egy MBA Olaszországban kevesebb mint egy év

Cimba teljes munkaidőben MBA

Egyedülálló Full-time MBA Program lehetővé teszi, hogy tanulmányozza az Olaszországban és az Egyesült Államokban, miközben keresnek egy nemzetközi MBA diplomát 11 hónap. Ez a dinamikus és gyorsított program ismert kiváló minőségű képzés mögött akkreditáció a legjobban University of Iowa Tippie College of Business. Tanfolyamok tanítják az angol a vezető amerikai és európai professzorok, és befejezésekor, akkor keresni egy nemzetközileg elismert diplomáját a University of Iowa.

A Full-time MBA Program célja, hogy segítsen fejleszteni alapvető MBA kompetenciák, miközben csökkenti a költségeket és időt kapcsolódó befektetés a jövőbe. Sok MBA programok két év alatt fejezik be, igénylő diákok kilépnek a munkaerő hosszabb, és többet fizetni a tandíjat. Abban CIMBA, akkor a teljes mértékben kevesebb, mint egy éve, miközben elmerül a vezetői közgazdaságtan, emberi erőforrások, az új vállalat fejlődés, globális marketing stratégiák, a termelés és a műveletek, a vezetés és a személyes fejlődés, és így tovább.

Mivel a teljes munkaidőben MBA hallgató, akkor kezdődik a tanulmányok mi Paderno del Grappa campus Észak-Olaszországban. Amíg itt vagy, akkor viszem osztályok és a hálózat a részmunkaidős MBA hallgatók (a legtöbb élő és dolgozó Olaszországban és Európában). Akkor is kell alkalmazni, amit tanulni az osztályteremben, hogy a valós világban a menedzsment csoportos tevékenységek, meghívott előadók, a cég túrák, és így tovább. A vezetők Észak-Olaszországban kis üzleti vállalkozások és a multinacionális vállalatok, valamint CIMBA öregdiákok gyakori meghívott előadók a mi MBA tantermekben. Sok ilyen vezetők és öregdiák is toboroznak CIMBA diákok részvételét a tanácsadási projekteket, valamint a szakmai gyakorlatok és teljes munkaidős munkahelyek.

A Full-time MBA Program szeptemberben kezdődik, és július. Az utolsó hónapban, akkor utazik a University of Iowa az USA-ban, hogy töltsenek ki egy valós üzleti szimuláció során, amely magában foglalja minden szempontból a MBA tanulmányokat. Amíg ott van, kapsz egy belső nézd meg az amerikai cégek, részt vegyenek a hivatalos Diplomaosztó, és megkapja a diplomáját a University of Iowa Tippie College of Business.

Part-time MBA

Nyerj egy részmunkaidős MBA Olaszországban

Cimba részmunkaidős MBA

Egyedülálló és kényelmes kétéves részidős MBA Program a mi campus Paderno del Grappa, amely tartalmaz egy kiváló minőségű amerikai oktatás által támogatott akkreditáció, a University of Iowa Tippie College of Business. Tanfolyamok tanítják az angol amerikai és európai professzorok. A befejezést követően a hallgatók keresnek egy MBA diplomáját a University of Iowa, amely nemzetközileg elismert.

CIMBA Part-time MBA Program tartják a hétvégén, és úgy tervezték, hogy segítsen fejleszteni alapvető MBA kompetenciák, mint a vezetői, vezetői és személyes készségek fejlesztése, hogy akkor lehet alkalmazni, a munkahelyén a hét folyamán. A napok hosszú és izgalmas, lemásolják intenzív és igényes üzleti világban. Nem lesz meríteni a számviteli, közgazdasági, menedzsment szervezetek, pénzügyi menedzsment, speciális szemináriumokat, a vezetés és a személyes fejlődés, és így tovább.

Akkor kezdődik a tanulmányok A Paderno del Grappa campus Észak-Olaszországban, ahol akkor kell alkalmazni, amit tanulni az osztályteremben, hogy a valós világban a menedzsment csoportos tevékenységek, meghívott előadók, és így tovább. Az utolsó hónapban a második évben, akkor utazik a University of Iowa az USA-ban, hogy töltsenek ki egy valós üzleti szimuláció során, amely magában foglalja minden szempontból a MBA tanulmányokat. Bár, akkor kap egy belső nézd meg az amerikai vállalatok és megkapja a diplomáját a University of Iowa Tippie College of Business egy hivatalos Diplomaosztó.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world.

For two decades, CIMBA has educated students from 50-plus countries and is proud to have more than 10,000 alumni living and working around the world. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited