A College of Business at California State University, Chico kínál posztgraduális üzleti képzések törekvő és a munka az üzleti szakemberek. A diákok idézik az iskola erős regionális hírnevét, a hangsúlyt a fejlesztési csapatmunka, és a tantervet, amely fejlesztésére összpontosít, a gyakorlati készségek azok kiválasztásának okait, hogy folytassa a posztgraduális üzleti diplomáját a Chico State.

A CSU, Chico MBA program üdvözli alkalmazások a hazai és a nemzetközi diákok, akik motiváltak, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy sikeres lesz a vezetők. Bár egyes üzleti tapasztalat javasolt, ez nem szükséges, és a diákok nem kell egy egyetemi üzleti mértékben. Diákok, amelyek nem rendelkeznek egy egyetemi üzleti mértékben kell venni egy sor kurzusok, hogy felkészüljenek a posztgraduális üzleti program.

Az MBA program elismeri, diákok a verseny alapján, és általában elismeri mintegy 50-60% -a pályázók. A hallgatók nagyrészt tekinthető kombinációján alapul az GPA GMAT / GRE pontszámok, és a minősége a nyilatkozat célja és ajánlólevél. Jelentős szakmai tapasztalattal, miközben nem követelmény, figyelembe kell venni, mint az egyik eleme a felülvizsgálati folyamat.

Megszerezte a MBA diplomáját a CSU, Chico segítségével:

  • Előre a karrierjét - egy MBA fokozatot segít abban, hogy jó munkát egy top cég, és gyorsan mászni a vállalati ranglétrán pozíciók egyre növekvő fizetés csomagokat és tiszteletreméltó címeket.
  • Hogy egy szakmai átállást - Ha a jelenlegi pályának már nem érdeke vagy jutalmakat, befejezése MBA fokozatot adhat lehetőséget és készségek van szüksége, hogy folytassa a pályafutását egy progresszív cég a jelenlegi területen, vagy egy izgalmas új területen teljesen.
  • Indítsa el saját üzletét - A CSU, Chico MBA program célja, hogy bemutassuk Önnek a fejlett elmélet a vezetés, az adatkezelés és elemzés, pénzügyi, számviteli, humán erőforrás menedzsment, ellátási lánc menedzsment, a marketing és az üzleti stratégia-azokat a dolgokat, akkor " ll kell tudni, hogy indítsa el a saját virágzó üzleti egy magas növekedés számára.

MBA diploma Szakirányok

ő CSU, Chico MBA program biztosít a hallgatók a szükséges ismeretek és készségek hatékony vezetői döntéshozatal, a rugalmasságot, hogy általános vagy mérsékelten szakosodott üzleti tanterv, és alapot biztosít a további személyes és szakmai fejlődésre. Keresztül esettanulmány, előadás, és a projekt munka, a diákok dolgozzon ki egy mély megértése vezető vállalatok elemzése, finomítani, és igazítsa az elsődleges üzleti funkciók fenntartása versenyelőnyt.

MBA hallgatók számos kiváló választás; A diákok választhatnak, hogy összpontosítson egy sor tanfolyamok, hogy épít a fejlett kompetenciák területén a vállalati információs rendszerek (EIS) vagy a Project Management. Részletek mindegyik lehetőséget az alábbiakban mutatjuk be. Ezen túlmenően, MBA hallgatók teljes 30 egység általános MBA, hogy a diákok személyre szabhatja át a választott választható kurzusok.

Enterprise Information Systems (EIS)

CSU, Chico egy elismert vezető a vállalati információs rendszerek tananyag. Az EIS hangsúly úgy tervezték, hogy megfeleljen az egyre növekvő munkahelyi követelmények a szakmai tanácsadók, üzleti folyamat elemzők, IT infrastruktúra szakemberek, és az SAP funkcionális elemzők. Az EIS hangsúly tanterv felé vezető útvonalat SAP Terp 10 minősítést.

Projekt Menedzsment

Projekt menedzsment ismeretek és a tudás nagy az igény. Diákok, akik teljes a megfelelő sor tanfolyamok ezen belül hangsúlyt készek ülni a Project Management Institute (PMI) CAPM vagy PMP vizsga. A nagy lehetőség minden tanuló számára, de különösen vonzó a mérnöki és építési menedzsment hallgatók.

Felvételi a Master of Business Administration Program

A CSU, Chico MBA program üdvözli alkalmazások a hazai és a nemzetközi diákok, akik motiváltak, hogy megtanulják a készségek és ismeretek, amelyekre szükségük van, hogy sikeres lesz a vezetők. Bár egyes üzleti tapasztalat javasolt, ez nem szükséges, és a diákok nem kell egy egyetemi üzleti mértékben. Diákok, amelyek nem rendelkeznek egy egyetemi üzleti mértékben kell venni egy sor kurzusok, hogy felkészüljenek a posztgraduális üzleti program.

Az MBA program elismeri, diákok a verseny alapján, és általában elismeri mintegy 50-60% -a pályázók. A hallgatók nagyrészt tekinthető kombinációján alapul az GPA, GMAT / GRE pontszámok, és a minősége a nyilatkozat célja és ajánlólevél. Keresünk hallgatók szabványosított vizsgálati eredmények, legalább a 50. percentilis mind mennyiségi, mind verbális készségek. A GMAT ez egy összesített pontszám 570 vagy magasabb, és a GRE ez egy összesített pontszám 303 vagy magasabb. Ami az érdemjegyek átlaga a korábbi fok, az MBA program vágyik kérelmezők 2,75 (vagy nagyobb) az elmúlt 60 egység egy egyetemi diploma, és mi inkább legalább 3,0 az utóbbi 30 egység.

Vizsgálati pontszám és a GPA várakozások általában, akkor megfontoljuk a hallgatók teszteredmények vagy GPA alacsonyabb, mint ezek a tipikus pontszámok. Úgy véljük, a teljes alkalmazás csomag (beleértve ajánlólevél, nyilatkozat a cél, stb), hogy a döntéshozatalhoz a felvételi a programba. Jelentős szakmai tapasztalattal, miközben nem követelmény, figyelembe kell venni, mint az egyik eleme a felülvizsgálati folyamat.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020