mba

A Master of Business Administration (MBA) programot A Coleman Egyetem célja, hogy jelentősen fokozza a mélysége és szélessége az oktatás a diákok, akik vágynak egy magasabb fokú szakértelem területén az üzleti.

A Master of Business Administration program lehetővé teszi a hallgatók, hogy elérje a fejlett üzleti ismeretek és a technikai képességek szükségesek a sikeres nő, és kezelni az üzleti. Coleman MBA tanterv kínál továbbképző tanfolyamok a vezetés, projekt menedzsment, stratégiai tervezés, szervezeti felépítés, pénzügyi, jogi, marketing, és a humán erőforrás problémák többek között.

A program során a diákok fejleszteni a vezetői és vezetői készségek feltárása mind a mennyiségi és minőségi eszközök kezelése és vizsgálata dinamikus környezetben vezetők szembe kell nézniük belül és kívül egyaránt a szervezet.

Ezen túlmenően a program hangsúlyt fektet a vezetői és csapatépítő lehetővé teszi a hallgató, hogy fejlesszék interperszonális készségek; így lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban kommunikáljanak, javítani, hogy képesek közvetítő és / vagy csökkenti a konfliktusokat, és fokozza a képességét, hogy a hálózat.

Várható, hogy a diplomások az MBA program képes lesz feltételezni, vezetői pozícióba és menedzsment az iparban, az üzleti, kormányzati, vagy az oktatás.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus Coleman University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
17 hónapok
Nappali
Price
450 USD
Per Unit
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019