Mba

Általános információk

Program leírás

mba

A Master of Business Administration (MBA) programot A Coleman Egyetem célja, hogy jelentősen fokozza a mélysége és szélessége az oktatás a diákok, akik vágynak egy magasabb fokú szakértelem területén az üzleti.

A Master of Business Administration program lehetővé teszi a hallgatók, hogy elérje a fejlett üzleti ismeretek és a technikai képességek szükségesek a sikeres nő, és kezelni az üzleti. Coleman MBA tanterv kínál továbbképző tanfolyamok a vezetés, projekt menedzsment, stratégiai tervezés, szervezeti felépítés, pénzügyi, jogi, marketing, és a humán erőforrás problémák többek között.

A program során a diákok fejleszteni a vezetői és vezetői készségek feltárása mind a mennyiségi és minőségi eszközök kezelése és vizsgálata dinamikus környezetben vezetők szembe kell nézniük belül és kívül egyaránt a szervezet.

Ezen túlmenően a program hangsúlyt fektet a vezetői és csapatépítő lehetővé teszi a hallgató, hogy fejlesszék interperszonális készségek; így lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban kommunikáljanak, javítani, hogy képesek közvetítő és / vagy csökkenti a konfliktusokat, és fokozza a képességét, hogy a hálózat.

Várható, hogy a diplomások az MBA program képes lesz feltételezni, vezetői pozícióba és menedzsment az iparban, az üzleti, kormányzati, vagy az oktatás.

Utoljára frissítve Április 2015

Az iskoláról

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technolo ... Tovább

For 50 years, Coleman University has served as San Diego's ONLY exclusive Computer Training Institution. Founded in 1963, Coleman is recognized as a thriving force in the field of Information Technology. Kevesebb