Mba

Általános információk

Program leírás

Miért kap a MBA Millikin?

Szerintem, mint egy ügyvezető

A végrehajtó és a Fast-Track MBA nyújt két egyedi tapasztalatok szabott változatos igényeit mai ambiciózus üzleti szakemberek. Az Executive MBA 17 hónapon esti felé irányul dolgozó felnőttek. A 12 hónapos Gyorspályás MBA kínál gyorsított nap osztályok elmúlt főiskolát végzettek.

C-Suite Kar

A MBA oktatók több mint tanár - ők profik, vállalkozók saját vállalkozást, cégvezetők, tanácsadók Fortune 500 vállalatok, és a díjnyertes szerzők.

Csapatban dolgozni, és hálózatok kiépítésére

Az egyik legfontosabb erőssége a Millikin MBA rejlik csapat-learning kohorsz modell. A csapatokban egy diákok a különböző háttérrel, akik együttműködnek annak érdekében, hogy megoldja valós üzleti problémákat. Ez a csapat környezetben, gazdag támogatást, lehetővé teszi a diákok, hogy kihasználják a hálózati lehetőségeket.

High-Tech tanulási környezet

A hallgatók férhetnek hozzá egy dedikált MBA suite, mely a videokonferencia és bemutatása felvételi képességek használni mind a helyi és távoli utasítást.

Diplomás asszisztensi lehetőségek

MBA diplomával asszisztensi lehet elérhető egy kiválasztott csoportja a jól tanuló diákok.

MBA "Boot Camp"

Mindkét program indul a felülvizsgálatát az alapvető üzleti alapjait során egy élmény szeretettel nevezik MBA "Boot Camp." A széles körű C-Suite kar burkolat kritikus üzleti témák és fogalmak hogy felkészítse a tanulókat minden háttér siker befejezése után a diplomát.

Tények

 • A MBA diplomát több mint 200 diák, mivel a program 2001-ben kezdődött
 • Átlagos osztálylétszám 28-30
 • Átlagéletkora az MBA program 32
 • A MBA hallgatók különböző egyetemi diplomák beleértve a számviteli, egészségügyi területeken, mérnöki, sikerült információs rendszerek, humán erőforrás menedzsment
 • A MBA hallgató szerzett felsőfokú diplomával egyetemek Kínában, Indiában, Németországban, valamint az Egyesült Államok
 • Diákok érkeznek széles spektrumát vállalatok, beleértve, Bunn Capitol, Caterpillar, Exelon, a Verizon, az ADM, a Tate & Lyle, Wells Fargo, Mueller, a PPG
 • Átlagos ledolgozott évek a maguk területén 10 év
 • ACBSP Akkreditált

Felvételi követelmények

JEGYZET: Alkalmazás követelményeket kell fejezni, mielőtt november 1 annak érdekében, hogy felül kell vizsgálni az MBA diploma Oktatási Bizottság megfontolásra, hogy a következő, egymást követő program, amely januárjában kezdődik. Gyorsított MBA pályázatát elfogadták a gördülő alapon.

Fogadási kérelem

Töltse ki és küldje az online fogadási kérelem.

Három (3) ajánlólevél

Három ajánlólevél az egyének közvetlen ismeretekkel rendelkeznek kérelmező oktatás, szakmai háttér, és a vezetői képességek. Ha alkalmazása a Executive MBA program, egy levelet kell származnia a kérelmező közvetlen felettes.

Jelenlegi életrajz

Tartalmazza az összes szakmai és oktatási háttérrel együtt olyan díjak, kitüntetések, vagy megkülönböztetéseket.

Statement of Purpose

Adj meg egy 1000 szavas leírja felperes személyes és szakmai céljait.

Graduate Management Felvételi Test (GMAT)

A GMAT a követelménynek a pályázók, akik szerzett mesterképzésre vagy magasabb egy olyan területen, meghatározva MBA felülvizsgálati bizottság.

Hivatalos átiratát

A pályázóknak rendelkezniük kell kérni átiratát minden graduális és posztgraduális intézmények, amelyekről a szerzett diplomát.

További információ Nemzetközi Diákok

A nemzetközi diákok ki kell töltenie a következő amellett, hogy a fent felsorolt ​​alkalmazási követelményeknek:

 • Töltse ki a nemzetközi fogadási kérelem. (A fordítás és értékelési kapcsolati világ oktatási szolgáltatások)
 • Küldje Hivatalos Főiskola Átiratok angolul. (A fordítás és értékelési kapcsolati világ oktatási szolgáltatások)
 • Küldje TOEFL (Test az angol mint idegen nyelv). Angol nyelvtudás amint azt a minimális pontszám 81.

Feltételes Felvételi adható két esetben:

 • Jelölteket, hogy emelt szintű angol nyelvtudás
 • (TOEFL 70 és 80 között), akiknek szükségük van, hogy javítsák íráskészség (Test az angol mint idegen nyelv). A diákok gólt nem kevesebb, mint 70 TOEFL IBT vagy 6.5 IELTS (nem zenekar kevesebb, mint 6). Feltételes részvételi alapján kerül sor a vizsgálat eredménye, valamint a Skype interjút. Ebben az esetben, a diákok tanulni egy szemesztert Millikin angol nyelv Center, ahol kerül a 4-es szint utasítást, amelynek középpontjában az írást.
 • A nemzetközi pályázók, akik még nem tették meg a GMAT (vagy GRE)
 • A nemzetközi diákok, akik elhatározták, hogy jogosultak legyenek a sikeres beléptetését a MBA program, de van még, hogy a GMAT vagy GRE, lehet feltételesen elismerte, és lehetővé tette egy szemesztert, hogy a GMAT / GRE. Miután kivette a GMAT / GRE, jelöltek felvételi kritériumokat átértékelte végső jóváhagyásra.
 • Nemzetközi bejelentés csomagokat kell benyújtani augusztus 1 az Executive MBA és május 1 a Fast Track MBA.
Utoljára frissítve Szeptember 2017

Az iskoláról

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree pro ... Tovább

Millikin is an independent, four year university that is privately funded and has an enrollment of approximately 2,200 students in traditional and non-traditional undergraduate and graduate degree programs. Located in Decatur, Illinois, you will quickly discover that the signature of a Millikin education is a unique experience we like to call Performance Learning. Kevesebb