A Az Üzleti Adminisztráció Mester (MBA) program lehetővé teszi a diplomások, hogy sikeresen versenyezzenek a gyorsan változó üzleti világban. A diákok választhatnak a gyorsított egyéves általános MBA és koncentrációja agráripar és a vállalkozói szellemet. SC State University MBA program által akkreditált AACSB International - a Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business. AACSB a premier akkreditációs testület üzleti rendezvények, és csak 5% az üzleti programok világszerte kereső ezt a megkülönböztetést. AACSB akkreditált iskolákat meg kell felelnie nagyon szigorú minőségi előírásoknak, és világszerte elismert legjobb munkaadók.

Az MBA program kínál kényelmes esti, hétvégi és a hibrid (kombinált tantermi és online oktatás) osztályok igényeinek kielégítésére az elmúlt főiskolát végzettek, valamint a tapasztalt szakemberek célja, a szakmai előmenetel és a személyes növekedés. A kiváló oktatók használ elméletek, esettanulmányok és a technológia gyakorlati valós környezetben, hogy fokozza a tanulási folyamatot. A diákok mennek keresztül alapos felkészülés a fejlett üzleti készségek területén a számvitel, közgazdaságtan, pénzügy, nemzetközi üzleti, menedzsment és marketing.

Hallgatókat az MBA fokozatot készek megkezdeni vagy előre a sikeres karrier a különböző iparágakban, beleértve az agrár szektor, a pénzügyi intézmények, ingatlan cégek, biztosítók és befektetési vállalkozások, a fogyasztási cikkek cégek, valamint a szövetségi és a tartományi kormányzat. Fejlesztése mellett kifinomult vezetési ismeretek vállalati Amerikában, diplomások is képzett legyen sikeres vállalkozások tulajdonosai.

Felvételi követelmények

Felvételi az MBA Program nyitva áll a leendő hallgatók egy főiskolai diplomát bármely tudományterületen egy regionális akkreditált főiskola vagy egyetem. Diákok hiányzik egyetemi tanfolyam az üzleti is szükség lehet, hogy akár 12 órányi alapítvány tanfolyamok a számviteli, gazdasági, pénzügyi és menedzsment vagy a marketing, amellett, hogy a tanterv az MBA program. Bizonyos esetekben, jelentős szakmai tapasztalattal kell tekinteni helyett egyetemi üzleti tanfolyam.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019