Mba

Stevens Institute of Technology

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mba

Stevens Institute of Technology

stevensmba01

Az MBA program Stevens hangsúlyozza a potenciális technológia, a diákok megtanulják, hogyan kell értelmezni az információs és arra használja, hogy a legjobb döntéseket a vállalkozás számára.

A diákok a Stevens MBA tanítják, hogy nem program, hanem alkalmazni elemzési és kvantitatív módszerek a valós üzleti problémákat. A mérnöki eleme Stevens DNS érezhetők alkalmazott gyakorlatokat, hogy készítsen vezetők, akik kényelmes gördülő fel ujját és üzembe elméletet a gyakorlatba -, hogy társaik az osztályban, vagy a vezetők a tanácsteremben.

Tanfolyam hangsúlyozza az együttműködés a csoportos projektek és bemutatók, és fejleszti a kreatív, kritikus gondolkodók beépítése révén a legújabb kari kutatások adatelemzés, az innováció és a marketing. A gyakorlati értéke Stevens MBA erősítik meg Field Consulting Program, amely pár diákok egy partner cég, hogy segítsen megoldani a valódi problémát, vagy fedezze fel a lehetőséget az üzleti mérlegeli. A diákok majd javaslatot teszünk a teendőkre, a hivatalos bemutatót a vezetés.

rugalmas ütemezés

Akár akarod, hogy folytassák a mértéke teljes vagy részmunkaidőben, vagy hogy osztályok az egyetemen, online vagy a telephelyre, Stevens rendelkezik azokkal az eszközökkel és szakértelem ahhoz, hogy kapsz egy magával ragadó oktatási tapasztalat. Stevens helyen fogalmaz percre számos vállalati irodák, az országosan rangsorolt ​​online MBA lehetővé teszi a diákok, hogy részt vegyen az élő előadásokat, vagy letölthető programok tartalmának kényelmes időben és helyen.

eltérő gondolkodás

Stevens készít vezetők, akik másképp gondolkodnak, a potenciális lehetőségek és összetett problémák megoldására megértése révén alkalmazott üzleti elméleti és gyakorlati oktatás során. Pályakezdő érti a technológiák alkalmazásának az üzleti, és tudja, hogyan kell fejleszteni adatvezérelt megoldások komplex problémákra, hogy lehetőséget teremtenek a vállalkozás számára.

A technológia felsők

A Stevens MBA elismeri, hogy a vezetők nem nézni az üzleti és technológiai, mintha külön entitás. Graduate programok a School of Business szakemberek képzése gondolni, hogy a technológia tájékoztatja stratégia, a döntéshozatal és projekt menedzsment irányítani növekedés az üzleti.

Ki kell alkalmazni

A Stevens MBA annyira a rugalmasságot, mivel ez egyre közelebb kerül a karrierjét. A program célja az volt, hogy a munka mind a teljes-és részmunkaidős diákok, és azok számára, tudja, hogy osztályok az egyetemen, és azok, akik inkább feladatellátási és részt előadások virtuálisan. Ha szenvedélyes a szerepe a technológia játszik az üzleti életben, és hajlandó dolgozni nehéz megtörni a menedzsment, megtalálja a Stevens programot nyújtani a hangsúlyt az alkalmazott tanulási és jobb döntéshozatal révén analitika.

tapasztalat ajánlott

A diákok az MBA program tanítják, hogy kritikusan gondolkodni a technológiák integrációja az üzleti. Az MBA program lehetővé teszi a diákok, hogy Stevens mélyebben merüljön egy hat kulcsfontosságú területeken, a modern üzleti és menedzsment.

Sok MBA programokat igényel alig vagy egyáltalán nem tapasztalat, sőt vonzza egyetemi pályázók, akik még nem tették meg a bachelor fokozatot. Míg a tapasztalat nem szükséges a Stevens programot, akkor általában ajánlott, hogy a tanulók legalább két évig teljes munkaidőben szakmai tapasztalat, hogy felvértezzük őket a magas szintű osztályú megbeszélések. A jelentkezőknek, akik jelentős tapasztalattal felkérik, hogy fontolja meg a EMBA program, amelynek célja a szakemberek legalább öt éves tapasztalattal.

Ahhoz, hogy a diákok a következőket kell tartalmaznia azok alkalmazások:

 • Két ajánlólevél.
 • Hivatalos átirat minden felsőoktatási intézmény vett részt.
 • Hivatalos ruháznák a diplomát.
 • Egy up-to-date önéletrajz.
 • Versenyképes GMAT vagy GRE pontszámot.
 • Versenyképes TOEFL (nemzetközi diákok esetén).

Hely előny

Stevens közelsége ipar mindenféle - pénzügy, média, számvitel, a technológia és így tovább -, a New York-i teremt végtelen lehetőség a vállalatok számára, hogy megfeleljen a hallgatók vendég előadások, szemináriumok, gyakorlati projektek, rendezvények és hálózati kapcsolatot. Ugyanezek a szakemberek szorosan részt a kar kutatási, ami előny a mi MBA hallgatók, akik első kézből értesüljenek expozíció ezt az élvonalbeli kutatást. A vállalatok is látogasson toborozni a diákok, akik ismerik a munkaadók, mint a Johnson & Johnson, a Goldman Sachs, a Verizon és a Stryker, hogy világos, tech-hozzáértés, értékes szakemberek, akik az oktatás felkészíti őket, hogy azonnal tegyen a magas szintű feladatok.

Tanterv és koncentrációkat

A Stevens MBA egy testre szabható, 48-hitel szak lehetővé teszi a diákok, hogy személyre szabott oktatás a sajátos szakmai érdeklődés. A diákok teljes 12 fő tanfolyamok, amelyek széles körű áttekintést technológia-orientált menedzsment oktatás, majd kerek ki a mértékben az egyik hat koncentrációja a legkeresettebb területeken az üzleti életben. Tanfolyamok az MBA program lehet szállítani a Hoboken egyetemen, vagy az interneten - Stevens online MBA nevezték között az ország legjobb US News & World Report.

üzleti mag

 • FIN 600 Pénzügyi és vezetői számvitel
 • MGT 641 Marketing
 • MGT 606 Economics vezetők
 • MGT 657 Operations Management
 • MGT 612 Leader Development
 • MGT 663 felfedezése és kiaknázása vállalkozói lehetőségek
 • FIN 623 Pénzügyi menedzsment
 • MGT 671 Technológiai és Innovációs Menedzsment
 • MGT 620 Statisztikai modellek vagy MGT 630 Global Business-piaci *
 • MGT 699 Stratégiai menedzsment
 • MGT 635 vezetői megítélésének, döntéshozatal
 • MGT 798 Capstone Business Simulation VAGY MGT 810 Field Consulting Projekt **
 • Statisztikai modellek szükséges koncentrációk pénzügy, üzleti intelligencia és analitika és projekt menedzsment.
  ** Field Consulting Projekt álló nappali tagozatos hallgatók csak.

Koncentrációja

Stevens elismeri, hogy a modern vezetők kell jól ismerik a technológia használata elérni céljait, és oldja meg a problémákat. Annak érdekében, hogy a jövő vezetőit a szükséges készségek azok iparágak, a School of Business kínál hat technológia ízű koncentrációkat, amelyek túlmutatnak az alapokat, hogy vizsgálja meg, hogyan technológia folyamatosan fejlődik minden egyes fokozat.

Mind a hat koncentrációjának Stevens MBA kínál mély merülést az etikai kérdések, technológiai kérdések és stratégiai problémák ezeken a területeken, a hallgatók felkészítése vezető szerepet a leginkább igény tudományágak az üzleti életben.

 • Üzleti intelligencia és analitika
 • pénzügy
 • információs rendszerek
 • Innováció és vállalkozási
 • értékesítés
 • Projekt Menedzsment

Field Consulting Program

Nincs jobb módja annak, hogy bizonyítani az értékét egy üzleti oktatás, mint azzal, hogy teszteljék, ahol számít - a valós világban. Stevens, mi biztosítja, végzős hallgatók az üzleti kap, hogy kihasználják a Field Consulting Program, amely lehetőséget ad arra, hogy alkalmazza a tudást és betekintést nyert az osztályban, hogy a tényleges üzleti problémát. A diákok a Field Consulting Program dolgozni, mint egy csapat, irányítása alatt a kar, hogy megoldja a problémát, vagy értékeli ki a potenciális lehetőség egy partner cég. Az eljárás a következőket tartalmazza:

 • Közvetlen hozzáférés a vezetők egy partner cég.
 • Egy up-közeli pillantást a vállalati kultúra, és hogyan csinál az üzleti, és meghatározza a siker.
 • Alkalmazása tantermi meglátások és csapatmunka készségeket a valós üzleti forgatókönyv.
 • Bemutatása hivatalos ajánlást a vezetők a cég, amely felvázolja a stratégiai teendők.

Field Consulting Program projektek span körének érdekeit, az üzleti folyamat tervezése, az ellátási lánc menedzsment és technológia értékelése a piaci kutatás, az innováció elfogadása és az ügyfélkapcsolat-menedzsment. És az előny, hogy a diákok nehéz felülmúlni. Két tagja a Stevens MBA osztály 2015 Hardick Shobhawat és Bing Lang, dolgozott egy projekt Pershing LLC, amely befolyásolta a karrier tervek. Lang, aki álmai kezdve saját üzleti, mondta a munkát Pershing hozta gazdálkodási tanulságok az élet, míg Shobhawat mondta a tapasztalat segített neki földet állásinterjúk.

A program azt is hangsúlyozza a piaci értéke egy üzleti diplomát technológiával épül. A vállalatok szívesen dolgoznak együtt Stevens, mert a diákok úgy gondolják, hogy gondolni a lehetőségeket analitika és technológia létrehozása a vállalati - egyfajta szakértelem nem áll rendelkezésre máshol.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Price
ár
34,514 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Hoboken, New Jersey
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Hoboken, New Jersey
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt