Read the Official Description

UNCGMBA01

Ha azt szeretné, hogy MBA ugrani elindítani a karrierjét, és javítja az érték, hat ok, hogy válasszon a UNCG MBA:

 1. Célunk létre rendkívüli problémát megoldó, ügyességi mindig a kereslet.
 2. A múlttal béremelések és a munkaközvetítő sebesség kevesebb, mint a fele a költség az átlagos amerikai MBA-szállít lenyűgöző térül meg a befektetés.
 3. A kihívást jelentő program 13. helyen országosan Bloomberg BusinessWeek.
 4. Meg fogod tanulni, hogy megoldja a problémákat, innovatív, globális, fenntartható és etikus.
 5. Valós képzés tanítja, hogy megoldja a valós problémákat.
 6. Az erőteljes öregdiák-hálózat és a mi Bryan Karrier Services csapata az Ön hasznos kapcsolatokat, amely megnyithatja kapuit.

Nap MBA Program

Ha szeretne egy teljes munkaidőben MBA program, amely segít be egy új karrier, akkor fontolja meg a UNCG Day MBA Program az alábbi előnyökhöz:

 • Meg fogod tanulni, hogy egy kivételes problémamegoldó. És miközben a munkaerőpiacon is megy fel és le, a probléma megoldó mindig értékelik a munkaadók számos területen.
 • A program és a Bryan Career Services lehetővé tették a diákok, hogy bekerüljön a választott karrier területén közel 100% -át az idő, állítja egy friss felmérés.
 • A Nap Program diplomások jelentett átlagosan 69% -kal nőtt a fizetést. És azt mondják, hogy kap elő gyorsabb. Ha összevetjük az illetményemelés a mi alacsony tandíj költségét, létrehozza az egyik legjobb hozamot a befektetés.
 • Azt, hogy az élet valós problémamegoldás keresztül 100% -os hallgatói részvételt gyakorlati tapasztalatok, beleértve a szakmai és a kari vezetett tanácsadási projekteket.
 • Akkor dolgozzon értékes kapcsolatok révén szakmai és kiterjedt öregdiák-hálózat.

Esti MBA Program

Ha szeretné, hogy a további szakértelem, amely felgyorsítja a karrier, akkor választott a esti MBA program egy fontos üzleti döntés. Karrier gondolkodású emberek, mint te választja UNCG mert:

 • A UNCG MBA kifejezetten, hogy segítsen tanulni a problémamegoldó készség, hogy lehet, hogy hatással vannak a munka még mielőtt diplomás.
 • mi kombinációja magas rangú tudósok és alacsonyabb tandíj költségét (kevesebb, mint a fele az átlagos amerikai MBA) szállít egy megtérülést biztosan hatni a CFO munkahelyi ... vagy otthon.
 • készségek és eszközök akkor nyereség azonosítani és kijavítani az üzleti probléma lesz értékelik a munkaadók az egész karrierjét.
 • a tananyag segít megtekintését és a problémák megoldása innovatív, globális, fenntartható és etikus.

Rugalmas ütemezése esti lehetővé teszi, hogy beiratkozik a sok vagy kevés osztályok tudja kezelni, és indítsa el az őszi vagy tavaszi félév.

határidők

Nap MBA Program: (Őszi felvételi esetén) március 1. prioritás határideje; Július 1 végső határidő
Este MBA Program: Július 1. (őszi szemeszter); November 1. (tavaszi félév)
Nemzetközi Alkalmazások: Május 15. (őszi szemeszter); Szeptember 15. (tavaszi félév)

Költségek és Díjak

Est. $ 25,000-state
Est. 57.000 $ out-of-state * Tandíj és díjak változóak UNCG MBA számától függően a felvett hitelek minden félévben, és a program megvalósítására.

International Student követelmények

Alkalmazása egyszerű! Az irányelvek felvételi egy 3,0 fokozatú pont átlaga, vagy azzal egyenértékű egy 570 GMAT vagy GRE 310 pont. Bár ezek nem a minimumot való befogadáshoz, a kérelmezők felett ezek az iránymutatások versenyképes lesz felvételi és figyelembe kell venni az érdemi alapú pénzügyi támogatást.

Követelmények a Nemzetközi Felvételi:

 • Graduate alkalmazás és 60 $ jelentkezési díj
 • Hivatalos vagy hitelesített másolatát átiratát tudományos feljegyzések. Minden tudományos átiratát kell értékelni a NACES (naces.org) akkreditált hitelesítő értékelési szolgáltatás és angol nyelven kell; Kattintson ide további információért
 • GMAT (mba.com) vagy GRE (ets.org/gre)
 • TOEFL (ets.org/toefl) vagy IELTS (ielts.org). A nem angol anyanyelvű, a minimális pontszámokat figyelembe lehessen venni a pontszáma 79 a TOEFL iBT vagy 6,5 az IELTS
 • 500-1000 szó személyes adatok magyarázó érdeklődését a program
 • Folytatás
 • Három ajánlólevél

Ez az iskola kínál programokat:

 • Angol
Program taught in:
Angol
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
jan. 2020
Duration
24 - 28 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
25,000 USD
Est. $ 25,000-state, Est. 57.000 $ out-of-state
By locations
By date
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
aug. 2019
Application deadline
Start Date
jan. 2020
Application deadline

aug. 2019

jan. 2020