Northwestern Wisconsin egyetlen akkreditált MBA


MBA programunkat esténként felajánljuk, hogy megfeleljen a dolgozó felnőttek igényeinek. Az on-campus tanfolyamokon online is megtalálhatók a University of Wisconsin MBA Consortium.

Program áttekintése

Az UW-Eau Claire MBA program széles körű és gyakorlatias megértést nyújt az üzleti életben és a dinamikus, globális környezetben, amelyben működik. Ön fejleszteni fogja a készségeket és a vállalkozói szellemet a változások kezeléséhez és felismeri az általa teremtett lehetőségeket. És meg fog tanulni iránymutatásokat a helyzetek szembenézése etikus és társadalmilag felelős módon.

Mint 30 kreditet biztosító MBA programunk hallgatója, beiratkozik az alábbiakra:

»16 kredit MBA modulokból
»2 kredit a szükséges minimumokból: Vezetés és sokszínűség
»12 kredit választani.

Teljesítsd az MBA-t az UW-Eau Claire-i egyetemen végzett összes tanfolyamon. Az egyetemen tanfolyamokat kínálnak esténként a munkaidő ütemezéséhez. Vagy kombinálhat az on-campus MBA kurzusokat az UW-Eau Claire és a Wisconsin Egyetem MBA konzorciumi partnerei - UW-La Crosse, UW-Oshkosh és UW-Parkside által kínált online tanfolyamokkal.

A campus és az online osztályok kényelmesen kicsi, és a diákok MBA program megismerni egymást és a kar. Az osztálytárgyalások nagyon gazdagok a kari tagokkal, akik többet beszélgetés-elősegítőkként szolgálnak, mint azok a stand-up és előadás professzorok, akiket emlékeztek az egyetemi napjaidról.

Felvételi követelmény

Az UW-Eau Claire MBA programot úgy tervezték, hogy megfeleljen a diplomások a munkaerő, valamint a hallgatók keresnek közvetlen felvételi az egyetemi diploma programok. Üdvözöljük a 150 órás BBA / MBA program iránt érdeklődő nemzetközi hallgatók és egyének pályázatait is.

Az egyetemi végzettség nem kell üzleti területen. Azonban az olyan személyek, akik nem érettségi diplomával rendelkeznek, meg kell felelniük az MBA program tanfolyam előfeltételeinek. Lépjen kapcsolatba az MBA igazgatójával, ha olyan stratégiákat szeretne megvitatni, amelyek kielégítik az MBA program tanfolyam előfeltételeit.

Ahhoz, hogy az MBA program teljes jogú legyen, a hallgatóknak meg kell felelniük a következő követelményeknek:

  • Érettségi fokozat egy regionálisan akkreditált kollégiumtól vagy egyetemistól
  • Kumulatív alapfokozat legalább 2,75 (4,0-es skálán)
  • Elégedett befejezése MBA program tanfolyam előfeltételei
  • Elfogadható Graduate Management felvételi teszt® (GMAT®) vagy Graduate Record Examinations® általános teszt (GRE® General Test) pontszám.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

1 további kurzus University of Wisconsin Eau Claire College of Business »

Ez a kurzus On-line, Nappali bejárós
Start Date
Duration
2 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint