Read the Official Description

AACSB Accredited
1

Tagjaként a University of Wisconsin rendszer Van kiváló hazai és nemzetközi nevünket, és van egy kiváló hírnevét a kiváló minőségű oktatás!

A program az egyetlen AACSB Nemzetközi akkreditált program a térségben. AACSB a miniszterelnök akkreditációs ügynökség az üzleti programok. AACSB akkreditáció nagyon nehéz megszerezni, és egy jel magas színvonalú, világszerte elismert.

A diplomás kari kiemelkedő - 100% a főállású és minden tartani doktori. Nincs más regionális program megfelel ezeknek a magas követelményeknek.

A University of Wisconsin-La Crosse MBA biztosítja a legjobb eredmény az Ön oktatási beruházás.

MBA Program leírása

Strukturált általános felkészülés vezetői karrier, az MBA felkészíti a tanulókat a felelős pozíciót üzleti, oktatási, és a kormány. A program egy este és biztosítja a sokoldalú akár részmunkaidőben vagy teljes munkaidőben tanulmány. Minden tanfolyam megfelel egy éjszaka egy héten, M-TH. A program elérhető minden képzett diákok tekintet hallgatók jelentős.

A program arra ösztönzi a diákokat a problémákkal, amelyek megkövetelik, hogy minden fontos dimenziója kulcsfontosságú döntések egy új módon. A hallgatók megtapasztalják a megközelítés, amely megköveteli, hogy integrálja a meglévő tudásbázist, és a "keverék és blur" az egész funkcionális szakterületek sokkal ahogy kell majd egész szakmai életét.

A program tartalmaz egy Alapítvány fázist és egy érettségizni fázis. A diákok befejezték egy részét vagy egészét az alapítvány követelmények révén egyetemi szakon. A nappali tagozatos hallgatók, akik befejezték a alapképzésben az üzleti területeken is teljes a mi MBA program egy naptári év. A legtöbb részmunkaidős diákok teljes a program két-három év. Ők akár hét év alatt fejezik be a programot.

Az MBA Program Mission:

Ahhoz, hogy a Masters of Business Administration diákok egy kivételes, integrált üzleti oktatás, amely lehetővé teszi számukra, hogy megalapozott döntéseket szolgáló szervezetek és közösségek, a társadalmilag felelős polgárok a globális környezetben.

Az MBA Program Vision:

El kell ismerni, a minőség, mint az iskola kínál a vezető Masters of Business Administration program a regionális és állami átfogó egyetemeken.

Eredmények az MBA:

 • Fejlesztése döntéshozatali készségek
 • Probléma azonosítása és a problémamegoldás
 • Integrált és kritikus gondolkodás
 • Megértése és használata technológia
 • Hatékony csapatmunka
 • vezetés
 • Kommunikációs képességek
 • Felmérték a globális, gazdasági és kulturális erők
 • A fokozott figyelmet az etikai felelősség a vezetők

Előnyök a UWL MBA diploma

A University of Wisconsin rendszer iskolák kiváló hazai és nemzetközi nevünket, és van egy kiváló hírnevét a kiváló minőségű oktatás. A fokozat hordozza ezeket az előnyöket, és mások. Célunk, hogy a kihívást a diákok, hogy kritikusan gondolkodni kérdéseket és problémákat úgy döntöttünk szervezni három téma köré:

 • Változó technológiai környezet
 • Globalizáció
 • Társadalmi és környezeti felelősség

A feladat szembesülnek a diákok, hogy dolgozzon ki egy érdeklődő és kihívást elme-set ezekről kritikus téma bevezetése mellett az új / korszerű vezetői készségek és technikák. Diákok fejleszteni a képességét a kritikus gondolkodás és az önálló tanulás.

MBA Alapítvány fázis követelményei

 • Pénzügyi Számviteli ACC 221 (vagy ACC 703 Internet)

Tanulmány a pénzügyi kimutatás megközelítés magyarázza és alkalmazza számviteli alapelveket.

 • Vezetői számvitel ACC 222 (vagy ACC 704 Internet)

Vizsgáljuk számviteli elvek, mint azok az irányítási döntéshozatal és a költségek meghatározását.

 • Makroökonómia ECO 120 (vagy 704 ECO Internet)

Megtanulják alkalmazni a gazdasági elveket a hazai és nemzetközi problémákat.

 • Mikroökonómia ECO 110 (vagy 703 ECO Internet)

Vizsgáljuk mikrogazdasági elvek és azok alkalmazása a döntéshozatal az egyének, a vállalkozások és a kormányzat.

 • Information Systems 220

Tanulmány az információs rendszerek segítő menedzsment tervezési, irányítási és ellenőrző szervezet olyan tevékenységeire.

 • Financial Management FIN 355 (vagy 701 FIN interneten)

Tanulmány a pénzügyi irányítás a határozott és a pénzügyi funkció.

 • Marketing MKT 309 (vagy MKT 700 Internet)

Fedezze fel a tanulmány a marketing az üzleti és egyéb szervezetek.

 • Szervezeti magatartás MGT 308 (vagy 703 MGT Internet)

Vizsgáljuk meg a jelenlegi járulékok viselkedési tudományok leírására és elemzésére a viselkedés az egyének és csoportok a szervezetekben.

 • Termelés menedzsment MGT 393 (vagy 702 MGT Internet)

Vizsgáljuk az elméleti alapjait a döntéshozatal a termelés.

 • Statisztikák MTH 145 (vagy 710 BUS Internet)

Ismerje meg az alapjait a modern statisztikai módszerek.

MBA Ballagási fázis követelményei

Core tanfolyamok: A Core lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy különböző kurzusokon dolgozzanak ki és alkalmazzanak elemzési és problémamegoldási készségeket. Ez magában foglalja a kurzust:

 • Kvantitatív módszerek üzleti döntéshozatal
 • Határozat fogalmazási és döntéshozatal komplex környezetben
 • Kezelése a változó technológiai környezet
 • Kezelése egy környezetileg és társadalmilag tudatos világ
 • Kezelése a Globális Környezetvédelmi
Választható kurzusok (maximum 9 év): A választani lehet választani: Választani a különböző üzleti tudományok: Számvitel (ACC), Közgazdaságtan (ECO), Pénzügy (FIN), Információs Rendszerek (IS), Menedzsment (MGT ), Marketing (MKT), MBA (BUS) MBA választható kurzus UW Rendszer főiskolák vagy más intézmények jóváhagyásával az MBA program igazgatója.

Irányított tanulmányok és kutatási projektek Más UWL Főiskolák posztgraduális választásait, ha az MBA igazgatója jóváhagyja. Pre-jóváhagyásra van szükség.

Választható tanfolyamok és koncentrációk: Az elkülönülő tanfolyamok lehetőséget nyújtanak arra, hogy a programot az egyéni igényekhez és célokhoz igazítsák. Ezek a tanfolyamok nyújt mélységgel témakörben, és segít személyre szabására MBA program. Összesen 9 választható óra hitel szükséges, azzal az opcióval, hogy létrehozza a koncentrációt.

Több, mint 50 választható tárgyat kínálunk az egyetemen és online a különböző üzleti tudományokból. A választást számos lehetőség közül választhatjuk: Választani a különböző üzleti területeken: Számvitel (ACC), Közgazdaságtan (ECO), Pénzügy (FIN), Információs Rendszerek ( IS), menedzsment (MGT), marketing (MKT), MBA (BUS).

MBA választható tanfolyam származó UW rendszer főiskolák és egyéb intézmények jóváhagyásával az MBA program igazgatója.

Rendező tanulmányok és kutatási projektek. Pre-jóváhagyásra van szükség.

Diplomás Választani más UWL Főiskolák ha jóváhagyják MBA igazgató.

Alkalmazás a Program

US pályázóknak kell alkalmazni az interneten. Kérdések lehet címezni Hivatal Felvételi, Cleary Alumni és Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Alkalmazás idővonal: Van egy gördülő felvételi politikát. A jelölteket felkérjük, hogy nyújtsák be pályázataikat az egyetemi bármikor. Ellenőrizni fogjuk a kérelmeket, és értesíti a pályázókat a döntés néhány héten belül a központba.

Nemzetközi pályázók fogja találni az alkalmazás utasításait Hivatal Felvételi http://www.uwlax.edu/admissions/international-student/ (Graduate) Cleary Alumni és Friends Center, 1725 State Street, La Crosse, WI 54601, 608.785.8939.

Kitöltött kérelmeket kell tartalmaznia hivatalos átiratát minden graduális (és posztgraduális) tanfolyam és Graduate Management Felvételi Test (GMAT) vagy Graduate Record vizsga (GRE) pontszám. Három-öt év szakmai tapasztalat preferált, de nem kötelező.

Program taught in:
Angol
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 7 Év
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019