Mba

Általános információk

Program leírás

A versenyt a mai rendkívül versenyképes üzleti környezet, a felfelé mobil profi kell folyamatosan javítani. Tudod, hogy ez, és mi is. Az eredmény a jelentős időráfordítás szentelt kutatása, elemzése, és tárgyal a diákok, öregdiákok, és az üzleti szakemberek igényeinek holnap menedzserek és vezetők - a Williamson MBA már több mint felülvizsgált, azt már feltalálták.

Ma a Williamson MBA program szakszerűbben-orientált, mint valaha. Irányadó kapcsolatos valamennyi döntés az új program volt, amelynek középpontjában a minőség biztosítása és ár-érték dolgozó szakemberek számára. Törekedtünk, hogy értéket teremtsenek a tudás, amely helyzetbe, hogy sikerül nem csak az osztályteremben, de ami még fontosabb, a teljesítménye a jelenlegi felelősségi, a munkahelyén, és elérje a karrier célok.

Kiemeli a újraformálta Williamson MBA Program

Amíg már tájékoztatást adott az adott átmeneti terv (egy külön e-mail), itt van néhány kiemeli a újraalkotta Williamson MBA program.

  • Célja a dolgozó szakemberek: a diákok - különösen a dolgozó szakemberek - szeretnék és szükségük, tanfolyamok szállított egy időben és hatékony módon. Gyakorlatot tükröző sikeres vezetői képzésbe, tanfolyamok fognak kapni, mint 8 hét (vagy rövidebb) időszakokra vállalkozásbarát koncentrált (2 vagy 1 kredit) formátumok, amelyek megfelelnek egy este egy héten.
  • Ideje befejezése: a Williamson MBA lesz szükség az összes diákok teljes 39 óra hitel. Párosulva a szállítási mód, ez lehetővé teszi, hogy a teljes program gyorsabb - amiről tudjuk, hogy fontos neked, mint egy dolgozó szakember.
  • Felvételi kritériumok dolgozó szakemberek: New felvételi kritériumokat alakítottak ki, hogy hasznosításának fontosságát munkatapasztalat. Sőt, azok számára, akik megfelelő szakmai tapasztalat, standardizált teszt (GMAT / GRE megfelelője) alapján már nem szükséges a felvételi a Williamson MBA (A kérelmezők felmentést).
  • Rugalmasság: Elmúltak már azok tanfolyamok szét "szinten." Sőt, most, más, mint néhány elvárások, a legtöbb tanfolyam nem is szükséges előfeltétele. Ez biztosítja Önnek több választási, hogy ha megteszi a szükséges tanfolyamokat alapján a szakmai igényeket, illetve ütemtervet.
  • Szakmai Focus: A program, valamint a tanfolyamok, köré segít fejleszteni egy sor olyan képességeket, amelyek lehetővé teszik, hogy sikerül a tantermen kívül, egyre jobb vezető, döntéshozó, ügyvezető igazgató és stratégiai gondolkodó.
  • "One" Williamson MBA: Függetlenül attól, hogy megelőzően a végzettség és tapasztalat, mindenki most már teljes minden kurzus (azaz nem "felmentés") a 39 hitelprogram - legyen következetes élményt a programban.
  • Kényelmes: tanfolyamok továbbra is kínálnak a campus és online. Szintén januárban kezdődő 2014-ben, a Williamson MBA és tanfolyamok fognak kapni, szombaton, kihelyezett Lorain megyében.
  • Minőség: És biztos lehetsz benne, az összes ilyen változások elsősorban a fejlődő dolgozó szakemberek, az új Williamson MBA továbbra is eleget AACSB Nemzetközi akkreditáció szabványok - a védjegy kiválósági kevesebb, mint 5 százaléka az összes üzleti iskolák világszerte szerzett.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its

Youngstown State University, an urban research university, emphasizes a creative, integrated approach to education, scholarship, and service. The University places students at its Kevesebb