Mester üzleti Adminisztráció (MBA)

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az INSEAD egyéves MBA programja a tudományos szigorról, a csodálatos sokféleségről, a kiváló karrierlehetőségekről és a kiemelkedő öregdiák-hálózatról szól. Szerepem részét képezi a világ minden tájáról érkező öregdiákokkal való találkozás, és az egyetlen dolog, amit mindig mondnak az MBA tapasztalataikról: „Ez volt életünk legjobb éve!”

Három teljesen integrált egyetemen Európában, Ázsiában és a Közel-Keleten, és az osztályban több mint 90 különféle nemzetiségű, egyetlen üzleti iskola sem kínál ilyen multikulturális élményt. Tehát, ha olyan helyet keres, ahol nincs uralkodó kultúra, ahol lehet az igazi éned, és ahol a barátok között vagytok: ne keresse tovább, mindannyian vagyunk az INSEAD !

A gyorsított, nappali tagozatos MBA program tanterve sikeres, átgondolt vezetőket és vállalkozókat fejleszt ki, akik értéket teremtenek szervezetük és közösségeik számára, és okos, jól lekerekített jelölteket keresünk, akik úgy vélik, hogy az üzleti élet jó erőt jelenthet.

Várom, hogy megkapja jelentkezését!

Minh Huy Lai

Az INSEAD MBA program ügyvezető igazgatója

Legfontosabb tényeket

  • 10 hónap - A program időtartama
  • 29 - Átlagos életkor
  • 6 év - átlagos munkatapasztalat
  • 680-750 - GMAT tartomány (középső 80%)
  • 90 - Nemzetiségek
  • 352 - A nők az INSEAD MBA osztályba tartoznak

Legyen része egy izgalmas, dinamikus és változatos hallgatói testületnek

Az MBA program a lépcsőfok a kielégítő jövőhöz, mint vezető a versenyképes, globális üzleti világban. Hisszük, hogy a több mint 90 nemzetiséget képviselő hallgatókból és a világszínvonalú üzleti szakértőkből származó nemzetközi karból álló multikulturális környezetünk ideális szakmai és személyes fejlődéséhez.

Az MBA felvételi csapat intellektuális kíváncsisággal, személyes tulajdonságokkal rendelkező embereket keres arra, hogy hozzájáruljanak a sok INSEAD tevékenységhez, és arra törekedjenek, hogy egy szigorú tudományos programban részt vegyenek. Szeretettel várjuk a pályázatokat a világ minden tájáról, tekintet nélkül fajra, vallásra, nemre, színre vagy pénzügyi helyzetre. Célunk egy izgalmas, dinamikus és változatos hallgatói testület felépítése.

128269_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg 

jelentkezési követelmények

Az INSEAD MBA programba való felvétel feltétele az online jelentkezési űrlap és az alább felsorolt szükséges alátámasztó dokumentumok benyújtása.

Online alkalmazás

A teljes pályázati folyamat az online pályázati rendszerünkön keresztül történik. Az alkalmazás különféle részein külön-külön is dolgozhat. A kilépés előtt minden adatot el kell mentenie, hogy később visszatérhessen az adatokhoz.

Támogató dokumentáció

A igazoló dokumentumokat be kell csatolni a jelentkezésbe, és a jelentkezési határidő előtt vagy azt megelőzően kell megkapni. Jelentkezését addig nem értékelik, amíg az online elemek mellett az összes alábbi tétel meg nem érkezik. Kérjük, csatolja az igazoló dokumentumokat az online jelentkezési rendszeren keresztül.

Hivatalos átírat

Az átiratoknak fel kell tüntetniük az egyes főiskolákon vagy egyetemeken elért diplomákat és osztályokat. Angol vagy francia átiratot fogadunk el. Minden másnak hiteles angol fordítást kell csatolnia. Minden átiraton fel kell tüntetni az intézmény hivatalos pecsétjét és aláírását.

Dátumok és határidők

Miközben szakaszos felvételi eljárást folytatunk, és az egyes fordulókonként négy határidőt teszünk a két bevételre évente, minden fordulón belül, a pályázatokat gördülő befogadási folyamat keretében vizsgáljuk felül. Ez azt jelenti, hogy az alább látható interjú és a végleges döntés határideje a legfrissebb dátum, ameddig megkapja a döntését, de lehet, hogy korábban is. Biztos lehet abban, hogy a határozatok közzétételének határideje előtt történő kiadása nem befolyásolja az alapos pályázatértékelést. Felhívjuk figyelmét, hogy bár mindegyik fordulóban a verseny egyenlő, minél előbb kapsz belépést, annál több időt kell biztosítani a finanszírozásra és a logisztika megszervezésére. Az új online jelentkezési lap körülbelül két hónappal az 1. forduló minden jelentkezési határideje előtt megnyílik.

Befektetés a jövőbe

Az INSEAD MBA egy életre szóló osztalékot eredményez, mind szakmai, mind személyes szempontból. Az MBA folytatása azonban idő és pénz komoly elkötelezettsége - olyan beruházás, amelyet alaposan meg kell fontolni és meg kell tervezni a pályázók számára.

Az INSEAD MBA programban való részvételhez szükséges pénzügyi kötelezettségek megértéséhez olvassa el az MBA költségek és díjak részt. Fontos, hogy a jelentkezési folyamat elején mérlegelje finanszírozási és finanszírozási lehetőségeit, amelyek megtakarítások, kölcsönök vagy ösztöndíjak formájában történhetnek. Először megnézheti, hogy jogosult-e pályázatot kapni a weboldalunkon felsorolt ösztöndíjakra vagy kölcsönökre.

Noha az év INSEAD történő finanszírozásának felelőssége végső soron INSEAD hárul, az MBA Pénzügyi Segítségnyújtási Iroda segíthet az INSEAD MBA program finanszírozásának megtervezésében.

Költség és díjak

A júliusi osztály tandíjait minden év decemberében kell megállapítani. A decemberi osztály díjait júniusban teszik közzé.

A tandíjak fedezik az összes nyomtatott tananyagot, az INSEAD könyvtárhoz való hozzáférést, az egyetemi információs technológiai szolgáltatásokhoz való hozzáférést, a nyelvoktatást és a tesztelést *, a hallgatói tanács díját, az edzőterembe való belépést, a névjegykártyákat, a nyomtatást és az egészségbiztosítást.

* Csak bizonyos nyelveken alkalmazható

Karrierlehetőségek

A Karrierfejlesztési Központ globális csapata elkötelezi magát abban, hogy támogassa Önt a karrierje során, azelőtt, hogy megálltál a campuson, és azután, hogy elvégezte az MBA programot.

  • 91% foglalkoztatott 3 hónap után
  • 78% megváltozott karrier (ágazat, munkavégzés helye vagy munkakör)
  • Átlagos fizetés 109 800 USD (USD)
  • 300 vállalat toborzott az INSEAD diplomásokkal
Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society.

We bring together people, cultures, and ideas to develop responsible leaders who transform business and society. Kevesebb
Fontainebleau , Singapore , Abu Dhabi , San Francisco + 3 Több Kevesebb