Read the Official Description

Az Amszterdam MBA program célja az ambiciózus szakemberek és diplomások, akik szeretnének folytatni karrierjét a nemzetközi üzleti világban. Az amszterdami MBA hallgatók intelligens, merész, motivált és keményen dolgoznak. A napi szakmai élet gazdag tapasztalatait gazdagítják a programhoz, egyedülálló lehetőséget biztosítva a megosztáshoz és a tanuláshoz. Az elkötelezettségük és az osztályteremben való vezetésük arra késztette őket, hogy magabiztos, inspiráló és szenvedélyes vezetői legyenek a jövőben.

Az amszterdami MBA Amszterdam szívében található, élénk és multikulturális európai központ, amely a régi üzleti hagyományt és a vállalkozói szellemet ötvözi.

  • A program egy hálózati orientált MBA multidiszciplináris és nemzetközi környezetben, szoros kapcsolatban az amszterdami üzleti közösséggel és nemzetközi partnerekkel
  • Ez egy csapatorientált MBA program kis és interaktív osztályok által inspiráló oktatók mélyreható ipari tapasztalattal és világszínvonalú akadémiai hírnevét
  • Végül, hogy testreszabott MBA programot jelent személyre szabott fejlesztési tervek, széles körű választani és képzési testre szabott az egyéni karrierlehetőségek kínálják

Célunk az, hogy fejlesszük a vezetőket az üzleti életben és a társadalomban a független gondolkodókkal, a vállalkozó szellemmel és a globális gondolkodással.

Tanterv

Az amszterdami MBA tanterve négy klaszterből áll, amelyek az üzleti életben és a társadalomban a jövőbeli vezetők előtt álló legfontosabb kihívásokkal foglalkoznak. Amellett, hogy mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a szervezet stratégiájával és műveleteivel kapcsolatos általános irányítási kérdésekről, a felső vezetők kivételes vezetői készségeket igényelnek, üzleti tevékenységük pénzügyi oldalának alapos megismerése és a kialakulóban lévő trendek mélyreható ismerete, amelyek fenntartható módon hatnak mind a gazdasági környezet és a tágabb társadalom. Ezért meghatároztuk a (1) Vezetés, (2) Stratégia négy klaszterét

Vezetés: Ez a klaszter a csoport, a csapat vagy a szervezet navigációjának egy közös cél felé történő irányításában rejlő különböző felelősségeinek szentelt. Amellett, hogy az embereket célirányosan irányítjuk, MBA hallgatók megtanulják, hogyan integrálják a különböző perspektívákat, és lefordítsák őket kiegyensúlyozott döntésekbe.

Stratégia

Pénzügy

Kortárs vezetési kérdések: Az üzleti életben és a társadalomban a jövő vezetőinek olyan kihívásokkal kell szembenézniük, amelyek alapvetően megváltoztatják versenyképességünket. Az ebben a klaszterben felvetett kihívások közé tartozik a vállalati társadalmi felelősség növekvő fontossága, a feltörekvő gazdaságok növekvő dominanciája a nemzetközi piacon, valamint a nagy adatok és az üzleti analitika újfajta szerepe az üzleti megértés újbóli meghatározásában.

Karrierpályájának feltérképezése

Az Amszterdami MBA hallgatói támogatása nem ér véget tandíjjal; azt szeretnénk, hogy a lehető legszélesebb körű karrierlehetőségek közül válogasson, és rendelkezzen egy dedikált Karrier Hivatallal, melynek feladata a feladat. Tegyen magának a főbb toborzók elsődleges jelöltjét az általunk kínált Karrier Szolgáltató erőforrások felhasználásával; irányítsa a jövőjét azáltal, hogy karriercéljait az MBA befejezése előtt beállítja.

Függetlenül attól, hogy fel akarja-e gyorsítani jelenlegi karrierjét, váltson át egy másik iparágra, létrehozza saját cégét, vagy átveszi a családi vállalkozásokat, az itt rendelkezésre álló erőforrások és szakértelem segítséget nyújt Önnek.

Amszterdam MBA hallgatókat keresnek, ahogy a munkaközvetítési statisztikák azt mutatják. Az MBA mindkettő növeli a készségeket, és összekapcsolja Önnel a potenciális munkaadókat és toborzókat. Az itt bemutatott néhány rendelkezésre álló erőforrás.

Program taught in:
Angol
University of Amsterdam

See 2 more programs offered by University of Amsterdam »

Last updated October 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
12 - 24 hónapok
Részidős oktatás
Nappali
Price
35,900 EUR
Teljes munkaidő: € 35.900 Részidős / Executive: € 37.900. További díjak vonatkozhatnak.
Deadline
Június 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Június 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.

szept. 2019

Location
Application deadline
Június 1, 2019
1 June 2019 for the full-time Amsterdam MBA. 1 August 2019 for the part-time Amsterdam MBA.
End Date