Mester üzleti Adminisztráció (MBA)

Általános információk

Program leírás

A globális gazdaság folyamatosan növekszik, számos karriert kínál. Szeretné tovább fejleszteni, javítani a lehetőségek spektrumát, és készen áll arra, hogy a következő lépésedet a karrieredben?

Ránézésre

 • Diploma : Mester üzleti Adminisztráció (MBA)
 • A tanulmány időtartama : MBA 12 hónap / MBA + 18 hónap
 • Nyelv: English
 • Kezdés : szeptember és január
 • ECTS : MBA 90 // MBA plus 120
 • Dupla fokozat : Lehetőség van arra, hogy egy másik félévre kiterjeszthessük a tanulmányait egyik partneregyetemen
 • Főbb tanulmányi terület : MBA - menedzsment / MBA plusz - Spezialisierung a menedzsment, pénzügy, gépjármű-menedzsment, ingatlan // vagy félév külföldön

Highlights

 • Angol Nyelvoktatás
 • Kettős fokú opció
 • Szakmai specializáció lehetősége
 • Intenzív nyelvi képzés
 • Egyéni coaching
 • Kiváló vállalati hálózat

Program szerkezete

Az MBA program az EBS-ben két vonzó tanösvényet kínál Önnek, összhangban az egyéni igényeivel és a karrierlevelekkel.

 • MBA : 12 hónapos program, amely nagyon rövid idő alatt felkészíti Önt egy vezetői pozícióra, megbízható üzletviteli ismeretekkel, vezetői képességekkel és interkulturális tapasztalattal.
 • MBA plus : 18 hónapos program, amely lehetőséget kínál arra, hogy szakosodjon az Ön által választott területen, és emellett kitűnő kilátást nyújt Önnek a német munkaerőpiacon. Alternatív megoldásként a harmadik félév külföldön is eltölthető az interkulturális kompetenciák bővítése érdekében.
 • Dupla fokú opció : 24 hónapos program, amely lehetővé teszi, hogy további nemzetközi diplomát szerezzen, például MBA-t vagy szakirányú mesterképzést. Bővítse tanulmányait és tapasztalatait nemzetközi kontextusban bővítse karrierlehetőségeit a globális munkaerőpiacon.

Követelményei

 • Egy egyetemi vagy azzal egyenértékű
 • Legalább 3 éves szakmai tapasztalat
 • Nagyon jó angol nyelvtudás

A világ egyik vezető üzleti iskoláján tanulsz: Az EBS Universität rendszeresen a legjobb egyetemek közé tartozik.

A világ gyorsan változik, ezért készülünk fel erre a célra: felkészítjük Önt olyan képességekkel és módszeres szakértelemmel, amellyel Önnek szüksége van a vezetői feladatokra és a társadalmi felelősségvállalásra rendkívül dinamikus környezetben.

Megtanulod, hogy magabiztosan végezzen digitális környezetben: programozási nyelvek, professzionális adatelemzés vagy információkezelés, megtanítunk neked megfelelő digitális készségeket, amelyekkel ki kell használni a digitalizált világban rejlő lehetőségeket, és meg kell szabadulnod az új teret.

Kétszer részesülnek előnyben: Az "International Dual Degree" tanulmányi program két fokozatú diplomát szerez két fokozaton. Az EBS és a partner egyetem diplomáját az elmúlt három félévben.

Teljes tanulmányi programja angol nyelven történik: Az EBS-ben nemzetközi szinten és nemzetközi környezetben tanulsz, ezért minden előadás és esemény természetesen angol.

Valódi hozzáadott értékkel rendelkező gyakorlati ismeretekkel rendelkezik: A tanulmányi program kezdetétől fogva előnyös a vonzó vállalati partnereink hálózatának előnye. Az Accenture, a BCG, a BMW, a Danone, a Deloitte, a Deutsche Bank, az Ernst & Young, a L'Oréal, a Morgan Stanley, a P & G, a PWC stb. A pályafutása kezdetén intenzív támogatást kap majd a Karrier Központtól, és a tanulmányai során a vállalati képviselőkkel is kapcsolatba kerül.

Nemzetközi tapasztalatokat szerez a világ egyik legjobb egyetemén: az első három félévet az EBS-ben tölti, és a fennmaradó tanulmányi időszakra külföldi partner egyetemre változik.

A legjobb tanulási minőségből profitál: optimális tanulási sikereket érhet el kis csoportokban, kifejezett gyakorlati jelentőséggel és számos esettanulmánysal. Egyedi coaching programunk és az egyéni személyiségfejlesztés átfogó tanterve helyettesíti Önt szakmai karrierjéhez.

Az EBS végzős hallgatója az átlagosnál magasabb induló fizetést ér el: az EBS fokozata pénzügyi előnyöket kínál karrierjének kezdetétől. A főiskolák átlagos kezdő fizetése 56 000 euró (foglalkoztatási jelentés 2016).

A tanulmányi programunkban nagy a kereslet a munkaerőpiacon: a diplomások 85% -a megkapja az első állásajánlatot tanulmányaik alatt, vagy legkésőbb 3 hónappal az érettségi után (Employment Report 2016).

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and ... Tovább

Under the umbrella of the private, state-recognised EBS Universität für Wirtschaft und Recht you will find a programme portfolio that is unique across Germany consisting of Bachelors, Law, Masters and doctoral programmes as well as top-class executive education for working professionals. Our Business and Law School reap the benefit from their synergies, building a strong foundation for innovative research and continuing education activities of high practical relevance. Kevesebb