Mester üzleti Adminisztráció (MBA)

Általános információk

Program leírás

PROGRAMMUTATÓ

A LUISS MBA ötvözi az osztálytermi elméleteket és gyakorlatokat gyakorlati szemináriumokon és egy osztályon kívüli projekten. A diákok átfogó ismereteket szereznek az üzleti vezetés és vezetés funkcionális területeiről, valamint gyakorlati készségeikről, hogy a tanulás munkájukhoz jussanak.

A LUISS MBA kiválasztásának legfontosabb okai

1 - Az Ön személyre szabott MBA tanulási tapasztalatai

A peer-to-peer tanulás és a szemináriumokon, szerepjátékokon, esettanulmányokon, üzleti játékokon és projekteken keresztül történő interakció személyre szabott élményt nyújt az MBA-jának. Add hozzá a speciális laboratóriumok digitális, vállalkozói és kommunikációs készségek és az MBA szabott, hogy Ön elérje a kurzus céljait.

2 - Olaszországtól a világodig

Az olasz vállalati szektort képviselõ konföderáció által támogatott Confindustria, bárhol is nézzen ki, kapcsolódjon az osztályteremben a céghez. Élvezze a több mint 2000 vállalat és a magasan képzett szakemberek hálózatából származó előnyöket, akik műhelyekkel, konferenciákkal és találkozókkal bővítik az MBA tapasztalatait.

3 - Róma szívében, az üzleti oktatás csúcsán

Nincs helye Rómának. A város kulturális olvasztótégely, történelmi központja, amelyet az UNESCO a Világörökség részeként jegyzett. Róma új üzleti gondolkodásra ösztönöz. És mint egy EQUIS akkreditált nemzetközi üzleti iskola, a LUISS a világ legfelsőbb iskoláiinak csupán 1% -ának része, amely a legmagasabb színvonalat biztosítja az Ön oktatásához.

4 - A sokszínűség ereje

A LUISS MBA nemzetközi tapasztalattal büszkélkedhet az oktatás és a tanulás sokfélesége által. A multikulturális osztályterem összekapcsolja Önt a világgal, mások tapasztalataiból tanulva, sokféle készségükre támaszkodva, és átgondolja megközelítéseiket a problémamegoldásra.

A LUISS MBA ötvözi az osztálytermi elméleteket és gyakorlatokat gyakorlati szemináriumokon és egy osztályon kívüli projekten. A diákok átfogó ismereteket szereznek az üzleti vezetés és vezetés funkcionális területeiről, valamint gyakorlati készségeikről, hogy a tanulás munkájukhoz jussanak.

A program 5 szakra tagolódik, és minden egyes kifejezés végén a hallgatóknak meg kell adni a vizsgákat. A hallgatók a legfontosabb fegyelmi területekkel kezdődnek. Véget érnek egy funkcionális pálya kiválasztásával és egy iparági fókuszban, hogy rugalmasabb tantervet fejlesszenek ki, és egy adott érdeklődési területre összpontosítsanak. A program befejeződik a Mezőprojektekkel.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of ... Tovább

LUISS Business School, accredited by EQUIS, is the School of Business and Management of LUISS Guido Carli University and it is based in Rome (Italy). The School leads the development and the growth of individuals and companies. It trains talents that will be able to promote social and business growth within small and large institutions, combining entrepreneurial spirit to unconventional qualities: creativity, with the ability to challenge all difficulties. Whether your ambition lies in starting a business or changing a large organization, transforming your world or changing the world, LUISS Business School has the connections to your future. Kevesebb