Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Ról ről

Ha olyan MBA programot keres, amely átfogó és kihívásokkal teli üzleti tanterveket kínál, a kényelmes ütemezést, a kitűnő oktatást, a dinamikus hálózatépítést, a folyamatos személyes tanácsadást és a kényelmes, népszerű helyet kínálja, a Long Island University Brooklyn Campusjának MBA programja helyes választás az Ön számára.

A 36-63-hitel Master of Business Administration (kreditek száma alapja az egyetemi kurzus) biztosítja a tudásbázis és a készségek, amelyek lehetővé teszik a szakemberek válnak vezető üzleti azáltal, hogy egy átfogó program, amely megfelel az igényeinek egy folyamatosan változó, globális üzleti környezet. A programot részidős módon kínálják az esti és a hétvégén 15 és 7 hetes félévekkel, hogy elfoglalják az elfoglalt szakemberek ütemezését, akik érdeklődnek a pályafutásuk előmozdításában. Amikor beiratkozik a programra, csatlakozik a minden kontinenset képviselő és különböző szakmai hátterű diákokhoz, beleértve azokat is, akik vállalati szervezetekben, nonprofit szervezetekben és kormányzati szervekben dolgoznak.

A szükséges tanfolyamokon keresztül megismerheti az üzleti élet alapelveit. Ezenkívül szakértelemre és gondolkodásmódot alakít ki egy adott területen, koncentrálódási területre koncentrálva. Ez biztosítja Önnek a mélyreható ismeretek és készségfejlesztés erőteljes kombinációját, amelynek célja a piacképesség növelése és az Ön karrierje során való kiszolgálása.

Felvételi követelmények

Az MBA-programban a belépésre való felkészítés teljes jogú diákként az alábbiak:

  1. Egy akkreditált intézmény, amelynek minimuma 3,0 kumulatív fokozatú átlag az akkreditált intézménytől.
  2. A Graduate Management Admission Test (GMAT) vagy a Graduate Record Exam (GRE) eredményei, hacsak a pályázó nem rendelkezik mesterképzéssel vagy JD diplomával az akkreditált intézménytől, vagy rendelkezik a Certified Public Accountant licenccel.
  3. A korábban részt vevő valamennyi kollégium és egyetem hivatalos átiratai (a külföldi okiratokhoz hiteles angol fordítás szükséges).
  4. A TOEFL vizsga hivatalos eredményjelentése a külföldi főiskolák és egyetemisták pályázóinak.
  5. Egy írásos nyilatkozat - amely felvázolja a pályázó azon célkitűzéseit, hogy a programba belépjen.
  6. Egy jelenlegi összefoglaló.
  7. Két ajánlólevél.
  8. A beiratkozási hivatalhoz benyújtott kitöltött kérelem.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Long Island University »

Utoljára frissítve October 15, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019