Mester üzleti Adminisztráció - LIU Post

Általános információk

Program leírás

Ról ről

A Master of Business Administration (MBA) nyitott ajtók karrierlehetőségek messze meghaladja a pénzügyi szektorban. Valójában az informatika, az energia, a gyógyszeripar és az egészségügyi ellátás az elmúlt években az MBA bérleti díjak kétszámjegyű növekedését mutatta, és az MBA diplomások foglalkoztatási kilátása világszerte világszerte, a 2014-es GMAC Corporate Recruiters Survey szerint.

A College of Management kínál rugalmas és testreszabható MBA programok, amelyek támogatják a széles körű egyéni érdekeit és karrierjét a diákok. A kényelmes esti órák lehetővé teszik, hogy saját fokozatban, teljes vagy részmunkaidőben folytassák tanulmányait. A hallgatók MBA programjaink keveréke a szakmai felelősségek - a felső vezetők a legutóbbi egyetemi hallgatók-kulturális háttérrel, karrier és az élet tapasztalatai. Ezek a változatosságok, amelyek a tanunkban is tükröződnek, gazdagabb tanulási tapasztalatot biztosítanak az osztályteremben és azon túl, és tükrözik az egyre inkább globalizált üzleti környezetet. Minden MBA és üzleti programunkat az AACSB International akkreditálja.

LIU A posztgraduális MBA program ötvözi a legmagasabb szintű tudományos szigorúság és a valós hatása. Az AACSB International által akkreditált, számos rugalmas lehetőséget kínál az egyéni érdekek, karrierlehetőségek és elfoglaltságok támogatására. Hétköznapokon és / vagy szombaton teljes vagy részmunkaidőben folytassa tanulmányait. Mint sokoldalú üzleti fokozat, többféle szakmai fejlődéssel, választható anyagok állnak rendelkezésre a pénzügyek, a menedzsment, a marketing és a nemzetközi üzleti területen.

A LIU Post egy kettős JD / MBA programot és egy vállalati MBA programot is kínál, ahol az osztályokat a helyszínen bemutatják a vállalati irodák szponzorálásában. A gyorsított BS / MBA és BA / MBA programok lehetővé teszik a képzett diákok befejezni a Bachelor of Science vagy Bachelor of Arts fokozatot és MBA mindössze öt év alatt.

Felvételi követelmények

A College of Management Business Program a következő kritériumokat állapította meg a legfontosabbnak a jelöltek doktori tanulmányok értékeléséhez:

 1. A skolasztikus eredmény és a vágy, hogy kitűnjön, amint azt a korábbi tudományos munkák bizonyítják.
 2. Képesség a posztgraduális tanulmányhoz, amint azt a Graduate Management Admissions Test (GMAT) eredményei jelzik.
 3. Motiváció, vezetői potenciál és érettség, amint azt a korábbi munkatapasztalat és az extracurricularis tevékenységek bizonyítják.

A pályázók a Master of Business Administration (MBA) be kell nyújtania a következő tételeket a felvételi.

 • Felvételi kérelem
 • Jelentkezési díj: $ 50 (nem visszatéríthető)
 • Egy főiskolai diploma, amelynek akkreditált kollégiuma vagy egyeteme legalább 2,75-es GPA-val rendelkezik. Azoknak a hallgatóknak, akik nem felelnek meg ezeknek a követelményeknek, szívesen tárgyalnak a felvételi lehetőségekről a végzős tanácsadóval. Nincs szükség konkrét alapképzésre. Azok a pályázók, akik egy felsőoktatási intézményben eltöltött évükben vesznek részt, pályázhatnak a Főiskola felvételére, de az elfogadás a záróvizsga és a főiskolai diploma megszerzésétől függ. Az Egyesült Államokon kívüli intézményeken részt vevő pályázóknak egy amerikai főiskolai diplomával egyenértékű diplomával kell rendelkezniük.
 • Az egyetemi és / vagy végzős átiratok hivatalos példányait minden olyan egyetemen vagy egyetemen, ahol részt vettél.
 • Az MBA programba való belépéshez az alábbi szabványosított tesztek használhatók: GMAT, GRE és LSAT. A teljes GMAT (Graduate Management Admissions Test) pontszám 400 szükséges a teljes felvételi. Nagyobb pontszámra van szükség, ha a teljes egyetemi GPA 2,5-2,7499 között van. A GRE vizsga elfogadható, ha a 130-170 méretarányt (2011. augusztus 2011-ig) legalább 400-as GMAT egyenértékű pontszámmal veszik figyelembe. A GRE-GMAT konverziós táblázat megtalálható a www.ets.org/gre/institutions/about/ címen. MBA / comparison_tool. Az elmúlt öt (5) évben legalább 141-es LSAT vizsga is elfogadott. A leendő hallgatók mentesülnek a standardizált tesztelés alól, ha megfelelnek a következő kritériumoknak: CPA-licenc vagy egy JD, doktori fokozat vagy mesterképzés (a legtöbb) mérnöki koncentrációban.
 • Két szakmai és / vagy akadémiai ajánlólevél a vállalati levélpapíron, amely a pályázónak a szakmában rejlő potenciálját és a diploma megszerzésének képességét vizsgálja.
 • Személyes nyilatkozat, amely foglalkozik azzal a céllal, hogy érdeklődjék a végzettség folytatására ezen a területen.
 • Egy jelenlegi összefoglaló.
 • Azoknak a hallgatóknak, akiknek az angolnak a második nyelvük van, be kell nyújtaniuk az angol nyelvvizsga (TOEFL) hivatalos eredményeit. A szükséges minimális elfogadható TOEFL pontszám: 85 internetalapú (213 számítógépes vagy 550 papíralapú) vagy minimális IELTS pontszám: 7.0.

Azok a hallgatók, akik nem érkeznek meg a standardizált tesztvizsga-képesítéssel, felkérést kapnak arra, hogy a Személyes Dúsítási Programba be nem jegyzett hallgatóként beiratkozzanak, és legfeljebb két (2) 500 MBA-s fő tanfolyamra vehetnek részt. A hallgató várhatóan sikeresen átadja a felsorolt ​​szabványosított tesztek egyikét legkésőbb a második tanfolyam befejezéséig, hogy folytassa MBA programját.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful ... Tovább

Long Island University's mission is to provide excellence and access in private higher education to people from all backgrounds who seek to expand their knowledge and prepare themselves for meaningful, educated lives and for service to their communities and the world. Kevesebb
New York , Brookville + 1 Több Kevesebb