Mester üzleti Adminisztráció MBA

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Miért válassza ezt a kurzust?

A Surrey MBA átalakító tanulási tapasztalat. Többet fogunk megtenni, mint megváltoztatni karrierlehetőségeinket: meg akarjuk változtatni a gondolkodásmódot. Ezt az elmélet és a gyakorlat kölcsönhatásán keresztül érjük el, támogatva a tanulást a naprakész menedzsment elmélettel és az iparági szakemberekkel való kapcsolattartás révén.

Az üzleti világ legjobb gyakorlatainak tükrözése érdekében tanfolyamunk integráló és interdiszciplináris. Moduljaink értelmes módon kapcsolódnak egymáshoz, lehetővé téve a tartalom átporzását a szélesebb körű MBA tapasztalatokból. A Surrey MBA digitális, agilis és vállalkozó szellemű, és készen áll arra, hogy élen járjon a gyorsan változó üzleti világban. ”

Chris Mahon

Programigazgató

Mit fog tanulni?

Hisszük, hogy az igazán sikeres karriert a látnoki vezetés, a mély felelősségvállalás és az innovatív és fenntartható lehetőségek létrehozásának és fejlesztésének képessége táplálja. Ezek az alapelvek alapvető fontosságúak mind kutatásunkban, mind a Surrey MBA tapasztalatában, amely gondos egyensúlyt teremt az elmélet és a gyakorlat között a modern üzleti táj valóságainak felkészítése során.

A kapcsolódó MBA kurzusok rendkívül relevánsak mindenkinek, aki karrier és vezetői képességeik fejlesztésére törekszik a jelenlegi munkáltatójával, vagy átmenetileg képességeinek és kapcsolatainak kibővítésére, valami új indítása céljából.

Szakmai felismerés

MBA - MBA Szövetség (AMBA)

Az MBA (AMBA) Szövetség által akkreditált.

MBA - Egyesület az egyetemi iskolák előmozdításához (AACSB)

A Szövetség által akkreditált üzleti kollégiumi iskolák előmozdítása (AACSB).

Tanulni és dolgozni külföldön

Nemzetközi tanulmányút

Opcionális, kéthetes nemzetközi tanulmányutakunk egyedülálló lehetőséget kínál Önnek, hogy első kézből megismerje a nemzetközi üzletet. Utazik egy kiválasztott nemzetközi rendeltetési helyre, részt vesz vállalati látogatásokon, és előadásokat tart a felső egyetemi oktatók között. A tanulás mellett lehetősége van arra is, hogy felfedezze a rendeltetési hely legfontosabb látnivalóit és nevezetességeit.

Korábbi túrák

Korábbi turnéink során a hallgatóink Pekingbe, Kínába utaztak.

A vállalati látogatások tartalmazzák:

  • Baidu
  • Intel
  • Microsoft

Az előadások témái:

  • Kínai márka marketing
  • Fogyasztói magatartás Kínában
  • Vállalkozás és befektetések
  • Az internetes korszak vállalatainak stratégiai menedzsmentje Kínában.

Mentori rendszer

Az MBA program részeként párosítunk egy szektorral, szakmával és személyiséggel kapcsolatos mentorral. Mentorunk tapasztalt vezetők, vezérigazgatók és vezetők, többek között a technológia, a mérnöki, a marketing, az üzleti és a harmadik szektor iparágaiból. A kapcsolatok növekedésével növekszik megértése és magabiztossága az üzleti világ valódi példáinak megvitatásában és alkalmazásában.

Üzleti reggeli

Rendszeres üzleti reggelit rendezünk vendég előadókkal, köztük öregdiákokkal, partnereinkkel és mentorokkal. Ezek az események lehetőséget kínálnak arra, hogy nyílt és informális környezetben kapcsolatba lépjen a globális üzleti szakemberekkel. Minden egyes ülés lehetővé teszi a hálózatépítést, és értékes betekintést és gyakorlati tanácsokat szerezhet hangszóróinktól, valós tapasztalatokat és gyakorlati jelentőségűvé téve a dinamikus tanulási környezetet.

Belépési követelmények

Teljes munkaidős MBA

Legalább 2: 2-es brit kitüntetéssel, vagy azzal egyenértékű elismert nemzetközi képesítéssel. A jelentkezéshez legalább három éves posztgraduális tapasztalattal kell rendelkeznie vezetői szerepkörben. A 2: 2-nél kevesebb diplomával nem rendelkező pályázókat az MBA program igazgatójához utalják, mivel azokat kivételes körülmények között is elfogadhatják, ha úgy ítélik meg, hogy a szakmai tapasztalatok pótolják az akadémiai képesítés hiányát.

Executive (részmunkaidős) MBA

Legalább 2: 2-es brit kitüntetéssel, vagy azzal egyenértékű elismert nemzetközi képesítéssel. A jelentkezéshez legalább három éves posztgraduális tapasztalattal kell rendelkeznie vezetői szerepkörben. A 2: 2-nél kevesebb diplomával nem rendelkező pályázókat az MBA program igazgatójához utalják, mivel azokat kivételes körülmények között is elfogadhatják, ha úgy ítélik meg, hogy a szakmai tapasztalatok pótolják az akadémiai képesítés hiányát.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Tovább

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Kevesebb