Mester üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Termesztése Célkitűzés: Ápolják a diákokat, hogy szilárd elméleti alapot és széles körű ismeretekkel of Business Administration, hogy fogja meg a fejlett technológiák és módszerek, valamint a modern menedzsment technikák gyakorlati problémák megoldására ezen a területen.

Főfogás: Nemzetközi Gazdasági és Kereskedelmi, statisztika, Közlekedés-gazdaságtani és földrajz, Corporate Management, emberi erőforrás menedzsment, közgazdaságtan, pénzügy menedzsment, elve Investment, Risk Management, Financial Markets and Capital Management, elvei Cruise Management, stb

Alkalmazás végzettség:

  1. A pályázók olyan külföldi állampolgárok egészségi állapota jó. 2. A pályázónak éves kor alatt 40, érvényes útlevéllel és a Bachelor diploma.

Dokumentumok alkalmazásához szükséges:

1.. Jelentkezési lap a Nemzetközi diákoknak a Dalian Maritime University 2. Fénymásolatát személyes adatait oldala útlevél (fénymásolat érvényes kínai vízumra van szükség, hogy nyújtson be, ha a kérelmező nem Kínában kérelemre) 3. Közjegyző által hitelesített igazolás főiskolai diploma vagy regisztrációs igazolás diplomát tanulmány (alkalmazandó idei diplomások, akik nem kapták meg az oklevélhez) 4. Közjegyző által hitelesített minden hivatalos egyetemi átiratát 5. Két ajánlólevél tanárok vagy docensek 6. Vizsgálati tervet, beleértve a személyes adatokat, az oktatás, háttér, szakmai tapasztalat, és a tudományos kutatás javaslatot (nem kevesebb, mint 2500 szót angolul) 7. Nemzetközileg elismert nyelvvizsgát angol (TOEFL / IELTS / TOEIC vagy egyéb igazolások) A pályázóknak tanúsítvány nélkül a fent említett teljen English szintű teszt által szervezett motorvonat úgy, hogy elismerte, hogy részt vegyen a mester szakok angol tannyelvű.

Termesztése Követelmény:

Curriculum követelmény:

A tanfolyamok főleg a kötelező tanfolyamok (kötelező általános oktatási tanfolyamok és kötelező alapvető követelmény tanfolyamok), választható kurzusok és tudományos dolgozat. Az összes tartozás nem lehet kevesebb, mint 30.

Papír követelmény:

A dolgozat a mester fokozat áll nyitó jelentés, közbenső ellenőrzést, és védés. Az alkalmazás és eljárásait védés követnie kell a végrehajtási rendeletek ruházná mester vagy doktori fokozat Dalian Maritime University és rendelkezéseinek alkalmazásáról és szervezése védés Dalian Maritime University. A minősített dolgozat legyen logikus, tömör és koherens, amelynek világos elképzelése és alapos elemzést, helyes elméleti levezetés, megbízható adatok, gazdasági és társadalmi előnyöket, és tudományos értéke. Ezen kívül azt kell biztosítania új betekintést nyújtott be a tanulmányi és azt mutatják, hogy a szerző képes megtenni a tudományos kutatás és a vállalkozás önállóan szakosodott technikai munkát.

Utoljára frissítve Június 2015

Az iskoláról

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a ... Tovább

Dalian Maritime University (DMU) is located in southwestern Dalian, which is a famous coastal city in northeastern China. The University covers an area of one million square meters with almost half a million square meters occupied by buildings. DMU is one of the largest and best maritime universities and is the only key maritime institution under the Ministry of Communications, People’s Republic of China. Kevesebb