mester üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

Vezetőjeként összpontosított értékteremtés és eredmények létrehozására, a kívánt vezetői képzés, amely tükrözi elkötelezettségét a teljesítmény. Mint emelkedő végrehajtó, a kívánt ismeretek és készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy gyorsítsa fel a karrierjét. Mint ambiciózus szakember szívesen vállalnak vezető pozíciót a nagy teljesítményű szervezet azt szeretné, hogy Telfer MBA.

A Programról

A Telfer iskola, úgy véljük, hogy az MBA képzés kell készítenie menedzserek és vezetők, hogy összpontosítson az eredményekre, az értéket és eredmények a fegyelem és az alkalmazkodóképesség. Ebből a célból, kínálunk egy intenzív és integrált program, amely funkciók kis csoportokban, magas interakció és az egymástól tanulás minden elvégzett világszínvonalú létesítményeket.

Minden üzleti iskolák szembenézni a kihívással integráló tanterv oly módon, hogy releváns és praktikus. Hisszük, hogy a vezetés a nagy teljesítményű szervezetek biztosít számunkra egy integrációs téma, hogy számos egyedi előnyt. Ez a téma:

 • jól működik, hogy előre a karrierjét mi diplomások;
 • megy a szíve a stratégiai vezetés és értékteremtés és eredmény-a legmodernebb módja foglalkozó komplexitás és annak biztosítása, szervezeti hangsúlyt;
 • biztosítja a diákok szert gyakorlati, gyakorlati és hasznosítható ismeretek segítségével és támogatásával speciális eszközök és alkalmazások, valamint
 • valamennyi ágazatra és az ipar, és ezért nagyon fontos, hogy minden hallgató számára.

A téma a teljesítmény-menedzsment is tükröződik a Performance Management alapjai természetesen az alkalmazott teljesítménymenedzsment során (2008-ban új), a kapcsolódó integratív esettanulmányokkal kulcsfontosságú tanfolyamok, mint a marketing-és számviteli, valamint a nemzetközi utazás. Ezen kívül a Telfer MBA nyújt Önnek lehetőséget, hogy közvetlenül az üzleti-intelligencia szoftverek és figyelmesen megvizsgálja módszereket és eljárásokat, amelyeket szervezetek létrehozásához integrált teljesítmény-menedzsment rendszerek.

MBA Akadémikusok

Hands-on, gyakorlati és releváns


Az Ottawai Egyetemen MBA program a Telfer School of Management teszi ki, hogy úttörő, globális kilátások perspektívák, amelyek rögzítik a változó arca kezelése a 21. században.

Révén, szoros együttműködésben a nemzeti és nemzetközi vezetők és közéleti személyiségek, a program immerses diákokat a valóság a magán-és közszektor irányítási ma.

Ez lehetőséget ad első kézből Tekintettel az összetett és jelentős kapcsolatok az üzleti és a kormány. És ez egy egyedülálló előnyt mi szükséges lesz sikeres vezető.

A célok és célkitűzések:

 • Nyereség világos megértése menedzsment alapítványok és a globális üzleti környezet
 • Fejlesszen ki egy stratégiai szempontból Tanuld meg a stratégiai gondol
 • Létre kell hozni egy integrált szemlélet az üzleti funkciók
 • Ismerje meg, hogyan kell kezelni egy technológia-vezérelt globális gazdaságban
 • Értsd meg, hogyan érték biztosításának az üzleti közösség

MBA Felvételi Rong>

Felvételi az MBA program versenyképes és biztosított a pályázók, akik egyértelműen igazolni a "nagy ígéret a sikerre" az MBA program.

Előnyben részesülnek azok a pályázók, akik nagyobb szakmai tapasztalattal, különösen, ha bizonyíték van arra a szakmai előmenetelhez. Ne feledje, hogy bekerüljenek az MBA program kerül sor és kizárólag, és kezdődik az augusztus közepén.

A kérelemben az MBA program, a diákok úgy dönt, hogy tanulmányi angol vagy francia és kerülnek, egyszer elismerte, hogy a kohorsz / tanulmányozócsoport kell.

 • Egy kanadai érettségi diploma vagy azzal egyenértékű, legalább álló B és 70 százalék
 • Minimum két évig teljes munkaidőben vezetői vagy szakmai tapasztalat
 • Minimális 50. percentilis pontszám a GMAT
 • Angol nyelvtudás

Utoljára frissítve Május 2011

Akkreditáció