Mester üzleti adminisztráció

Általános információk

Program leírás

A cél a Mester of Business Administration program célja, hogy felkészítse a tanulókat a magas szintű igazgatási pályára a gazdálkodó és egyéb szervezetek. A hallgatók szerezzenek megértéséhez menedzsment elmélet és alkalmazás; A gazdasági, politikai és társadalmi környezet, amelyben a vállalkozások működnek; és viselkedési készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek a menedzser szerepét a végrehajtása az üzleti döntéseket. A mester of Business Administration program elősegítő környezet fejlesztése minden tanuló gondolkodási képességét, a kreatív és hatékony módon. A program széles körben használja előadások, csoportos projekteket, és esettanulmányok, amelyek célja annak bizonyítása, integratív, interdiszciplináris jellegű üzleti döntéseket.

A mester of Business Administration program a program választás a diákok a dél-Colorado, valamint a nemzetközi diákok szerte a világon. A diákok választhatnak a programot több okból kifolyólag:

  • Minőségét és hírnevét kar
  • Kis osztálylétszám és a hozzáférést a kar
  • Modern létesítmények és state-of-the-art technológia
  • Gyorsított programot vendéglátás a dolgozó szakember
  • Szakmai tanácsadás a személyzet
  • Megfizethetőség

Felvételi

A program nyitott valamennyi kérelmező egy diplomát, függetlenül attól, hogy az egyetemi tanulmányok. A diákok előzetes üzleti természetesen a munka lesz szükség, hogy szintező tanfolyamok a pénzügyi számviteli (ACCTG 201 vagy ACCTG 501, üzleti statisztika (BUSAD 265) mikroökonómia (ECON 201 vagy ECON 501), pénzügy (FIN 330 vagy FIN 501), kezelése ( MGMT 201 vagy 501 MGMT) és marketing (MKTG 340 vagy MKTG 501). Továbbá, a front-end írás mintát kell venni az összes diák annak meghatározására, hogy szükség van a fejlesztési munka. Diákok, akik kevesebbet keresnek, mint a "C" bármely szintező természetesen el kell utasítani a programból. Végzős hallgatók kötelesek a teljes szintezési követelményeknek kurzus, mielőtt beiratkozott az első 500-szintű képzés. Bizonyos esetekben, a hallgató fogják engedni, hogy beiratkozik a 500-szintű képzés, míg elkészült a végleges szintező tanfolyamok.

Minden MBA hallgatók kötelesek megtenni a Graduate Management Felvételi Test (GMAT). A felvételi formula 200-szor az egyetemi GPA (4,000 rendszer), valamint a GMAT pontszámot jelent majd a pikkelyes felvételi pontszám az egyes kérelmező. Végzős hallgatók kell egy érettségi foka egy akkreditált egyetem főiskolai, minimális GMAT pontszáma 400, és kell egy index pontszáma 1000 vagy annál jobb. A jelenlegi listázási GMAT vizsgálati helyszínek címen találhatók www.mba.com. Kérjük, küldjön egy másolatot a GMAT pontszámok CSU-Pueblo a kódot 05XN225.

Utoljára frissítve Február 2016

Az iskoláról

Colorado State University-Pueblo is nestled in a historically and culturally rich community of more than 100,000 people, located in the southern part of the state near the foothills of the Rocky Mount ... Tovább

Colorado State University-Pueblo is nestled in a historically and culturally rich community of more than 100,000 people, located in the southern part of the state near the foothills of the Rocky Mountains—just a short drive to Denver and Colorado Springs. Kevesebb