Mester üzleti Menedzsment és Vállalkozás

Satakunta University of Applied Sciences

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mester üzleti Menedzsment és Vállalkozás

Satakunta University of Applied Sciences

Mesterfokozat
90 ECTS
20 Bevitel
Master of Business Administration

Jogosultsági

 • A jelentkezés követelményei
 • Bachelor diploma által egyetemi vagy alkalmazott-tudományi egyetem.
 • Legalább 40 ECTS kredit üzleti tanulmányok.
 • Három év releváns munkatapasztalat a BBA vagy a középfokú oktatás után.
 • Megfelelő angol nyelvtudás.

Szakmai menedzsment és vállalkozói szakember

Az új stratégiai gondolkodás, az új üzleti koncepciók, a kiváló hálózati és vezetési készségek nagy jelentőséggel bírnak a globális üzleti környezetben. Az üzleti menedzsment és a vállalkozói kompetencia (BME) kifejleszti a stratégiai menedzsment és az üzleti folyamatok fejlesztéséhez szükséges kompetenciákat. A hangsúly a kis- és középvállalkozásokra, különösen a nemzetközi üzleti tevékenységükre. A BME elősegíti a nemzetközi munkahelyi és felsőoktatási hálózatépítést is. A fejlett szakmai tanulmányok közé tartozik például a stratégiai munka, a stratégiai marketing, az üzleti folyamatok, az innováció és a változásmenedzsment, valamint a kultúrák közötti csapatmunka és vezetés.

A diploma-tanulmányok célja

 • Az üzleti menedzsment készségeinek fejlesztése a változó hazai és nemzetközi környezetben, különösen a kkv-szektorban.
 • A hallgatók személyes képességeinek fejlesztése a kkv-k vagy más munkaszervezet újítójaként, reformátoraként és fejlesztőjeként.
 • A diákok képességeinek javítása az üzleti folyamatok vállalkozóként történő kialakításában és irányításában, vállalkozói megközelítésben.
 • A munka világának és felsőoktatásának nemzetközi hálózatépítésének előmozdítása.

A pályázók tájékoztatása

A mesterképzés az egyetemi tudományok területén természetes kiterjesztése a Bachelor diploma. A mesterképzés ugyanolyan képesítéssel rendelkezik, mint az egyetemi szintű mesterképzés, de szorosabban kapcsolódik az élethez.

A tanulás formái

A BME-t angolul tanítják. A tanulás határozottan az életmódra épül. A tanulási folyamat jellemzi a TKI projekteket és feladatokat. A mester tézise, ​​amely kiterjedt fejlesztési feladatot foglal magában a munkaközösségben, a kezdetektől fogva része lesz a tanulmányoknak. Együttműködés a partneregyetemekkel és a világ minden tájáról érkező előadókkal a tanulmányok nemzetközi középpontjába kerül.

Tanulmányi intézkedések

A diploma program jól alkalmazható külföldi diákok számára is. Az e-tanulás az idő 90% -át teszi ki. Körülbelül 4-5 kapcsolattartási értekezlet van tanévre. Minden kapcsolatfelvétel 2-3 napot vesz Raumában. A kapcsolattartási napok közötti előadások konferenciahívások, videokonferencia vagy egyéb médián keresztül zajlanak.

Tanulmányi struktúra

 • Haladó szakmai tanulmányok, 55 ECTS
 • Üzleti környezet elemzése, 25 ECTS
 • Kompetens egyének és tanuló szervezetek, 10 ECTS
 • Innovatív üzleti stratégiák és műveletek kifejlesztése, 20 ECTS
 • Választani Tanulmányok, 5 ECTS
 • Mester doktori értekezés, 30 ECTS

Munkáltatók számára: Munkavállalói mesterképzésben részesüljenek

Esély, hogy a lehető legtöbbet hozza ki munkatársainak know-how- Satakunta University of Applied Sciences : a Satakunta University of Applied Sciences végzett mesterképzés.

Mesterek Tanulmányai

A tanulmányok munkáltatóként felajánlják az esélyt, hogy kihasználhassák azokat a fejlesztési feladatokat, amelyeket az alkalmazottak a munkaközösségben a tanulmányok részeként teljesítenek. Kiváló módja annak, hogy a személyzet frissítse és bővítse készségeit a kutatással és fejlesztéssel, a vezetéssel és a tervezéssel kapcsolatos igényes feladatok kezelésében. Tanulmányok vezetnek a Master of Business Administration, amely ugyanazokat a képesítéseket, mint az egyetemi szintű mesterképzés, de szorosabban kapcsolódik a dolgozó élet.

A mester tanulmányait olyan szakemberek számára tervezték, akiknek alapképzési fokozatuk van, akik számára természetes akadálya van az akadémiai és a szakmai életben. A tanulmányok elvégezhetők a részmunkaidős, sokoldalú vizsgálatok két-három év alatt a normál napi munka. A pályázóknak rendelkezniük kell egy alkalmas Bachelor diploma és legalább három éves szakmai tapasztalat az adott szakterületen a diploma megszerzése után.

Mi az egész

A mester tanulmányai határozottan a munkatapasztalaton és a gyakorlaton alapulnak, és kapcsolódnak a munka világához. Míg a munkatárs részt vesz a szakoktatási programban, a Satakunta University of Applied Sciences szakembereinek munkájához kapcsolódó tanulmányi feladatokkal, amelyek a vállalat vagy a közösség tevékenységeinek fejlesztésére vonatkoznak. A tanulmányi folyamat zárul a mesterképzésben, amely kiterjedtebb fejlesztési feladatot foglal magában a munkaközösségben.

A mesterképzés témái a munka világából származnak. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztési vizsgálat során a kooperatív vizsgálati folyamat során felmerülő kérdések a vállalat szükségleteiből fakadnak. Mind a hallgató, mind a vállalat lehetősége nyílik párhuzamos hálózatok létrehozására és kiterjesztésére más területekre is. Ahogy a diákok szaktudása nő és fejlődik, a vállalat erősebb versenyhelyzetet és lehetőséget biztosít a megújulásra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve January 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
Contact school
Duration
Időtartam
Részidős
Price
ár
8,000 EUR
az EU-n kívüli diákok esetében
Locations
Finnország - Pori
Kezdet : Contact school
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Finnország - Rauma
Kezdet : Contact school
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Contact school
Finnország - Pori
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Finnország - Rauma
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt