Read the Official Description

Mesterfokozat
90 ECTS
20 Bevitel
Master of Business Administration

Jogosultsági

 • A jelentkezés követelményei
 • Bachelor diploma által egyetemi vagy alkalmazott-tudományi egyetem.
 • Legalább 40 ECTS kredit üzleti tanulmányok.
 • Három év releváns munkatapasztalat a BBA vagy a középfokú oktatás után.
 • Megfelelő angol nyelvtudás.

Szakmai menedzsment és vállalkozói szakember

Az új stratégiai gondolkodás, az új üzleti koncepciók, a kiváló hálózati és vezetési készségek nagy jelentőséggel bírnak a globális üzleti környezetben. Az üzleti menedzsment és a vállalkozói kompetencia (BME) kifejleszti a stratégiai menedzsment és az üzleti folyamatok fejlesztéséhez szükséges kompetenciákat. A hangsúly a kis- és középvállalkozásokra, különösen a nemzetközi üzleti tevékenységükre. A BME elősegíti a nemzetközi munkahelyi és felsőoktatási hálózatépítést is. A fejlett szakmai tanulmányok közé tartozik például a stratégiai munka, a stratégiai marketing, az üzleti folyamatok, az innováció és a változásmenedzsment, valamint a kultúrák közötti csapatmunka és vezetés.

A diploma-tanulmányok célja

 • Az üzleti menedzsment készségeinek fejlesztése a változó hazai és nemzetközi környezetben, különösen a kkv-szektorban.
 • A hallgatók személyes képességeinek fejlesztése a kkv-k vagy más munkaszervezet újítójaként, reformátoraként és fejlesztőjeként.
 • A diákok képességeinek javítása az üzleti folyamatok vállalkozóként történő kialakításában és irányításában, vállalkozói megközelítésben.
 • A munka világának és felsőoktatásának nemzetközi hálózatépítésének előmozdítása.

A pályázók tájékoztatása

A mesterképzés az egyetemi tudományok területén természetes kiterjesztése a Bachelor diploma. A mesterképzés ugyanolyan képesítéssel rendelkezik, mint az egyetemi szintű mesterképzés, de szorosabban kapcsolódik az élethez.

A tanulás formái

A BME-t angolul tanítják. A tanulás határozottan az életmódra épül. A tanulási folyamat jellemzi a TKI projekteket és feladatokat. A mester tézise, ​​amely kiterjedt fejlesztési feladatot foglal magában a munkaközösségben, a kezdetektől fogva része lesz a tanulmányoknak. Együttműködés a partneregyetemekkel és a világ minden tájáról érkező előadókkal a tanulmányok nemzetközi középpontjába kerül.

Tanulmányi intézkedések

A diploma program jól alkalmazható külföldi diákok számára is. Az e-tanulás az idő 90% -át teszi ki. Körülbelül 4-5 kapcsolattartási értekezlet van tanévre. Minden kapcsolatfelvétel 2-3 napot vesz Raumában. A kapcsolattartási napok közötti előadások konferenciahívások, videokonferencia vagy egyéb médián keresztül zajlanak.

Tanulmányi struktúra

 • Haladó szakmai tanulmányok, 55 ECTS
 • Üzleti környezet elemzése, 25 ECTS
 • Kompetens egyének és tanuló szervezetek, 10 ECTS
 • Innovatív üzleti stratégiák és műveletek kifejlesztése, 20 ECTS
 • Választani Tanulmányok, 5 ECTS
 • Mester doktori értekezés, 30 ECTS

Munkáltatók számára: Munkavállalói mesterképzésben részesüljenek

Esély, hogy a lehető legtöbbet hozza ki munkatársainak know-how- Satakunta University of Applied Sciences : a Satakunta University of Applied Sciences végzett mesterképzés.

Mesterek Tanulmányai

A tanulmányok munkáltatóként felajánlják az esélyt, hogy kihasználhassák azokat a fejlesztési feladatokat, amelyeket az alkalmazottak a munkaközösségben a tanulmányok részeként teljesítenek. Kiváló módja annak, hogy a személyzet frissítse és bővítse készségeit a kutatással és fejlesztéssel, a vezetéssel és a tervezéssel kapcsolatos igényes feladatok kezelésében. Tanulmányok vezetnek a Master of Business Administration, amely ugyanazokat a képesítéseket, mint az egyetemi szintű mesterképzés, de szorosabban kapcsolódik a dolgozó élet.

A mester tanulmányait olyan szakemberek számára tervezték, akiknek alapképzési fokozatuk van, akik számára természetes akadálya van az akadémiai és a szakmai életben. A tanulmányok elvégezhetők a részmunkaidős, sokoldalú vizsgálatok két-három év alatt a normál napi munka. A pályázóknak rendelkezniük kell egy alkalmas Bachelor diploma és legalább három éves szakmai tapasztalat az adott szakterületen a diploma megszerzése után.

Mi az egész

A mester tanulmányai határozottan a munkatapasztalaton és a gyakorlaton alapulnak, és kapcsolódnak a munka világához. Míg a munkatárs részt vesz a szakoktatási programban, a Satakunta University of Applied Sciences szakembereinek munkájához kapcsolódó tanulmányi feladatokkal, amelyek a vállalat vagy a közösség tevékenységeinek fejlesztésére vonatkoznak. A tanulmányi folyamat zárul a mesterképzésben, amely kiterjedtebb fejlesztési feladatot foglal magában a munkaközösségben.

A mesterképzés témái a munka világából származnak. Ez azt jelenti, hogy a fejlesztési vizsgálat során a kooperatív vizsgálati folyamat során felmerülő kérdések a vállalat szükségleteiből fakadnak. Mind a hallgató, mind a vállalat lehetősége nyílik párhuzamos hálózatok létrehozására és kiterjesztésére más területekre is. Ahogy a diákok szaktudása nő és fejlődik, a vállalat erősebb versenyhelyzetet és lehetőséget biztosít a megújulásra.

Program taught in:
Angol
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Contact school
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
8,000 EUR
az EU-n kívüli diákok esetében
By locations
By date
Start Date
Contact school
Application deadline
Start Date
Contact school
Application deadline

Contact school

Location
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date