Mester Business Administration fokozat

The Presbyterian University of East Africa

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Mester Business Administration fokozat

The Presbyterian University of East Africa

A School of Business és Management Studies elkötelezett amellett, hogy minőségi képzést, amelyek hatással vannak az egész világon. Reméljük megtalálja a jelen tájékoztatóban szereplő információk hasznosak, miközben a döntést, hogy beiratkozik.

Az MBA program megadja neked a szabadságot, hogy a különböző szakmai területeken kezdve a hagyományos tudományágak, mint a számviteli, közgazdasági és HR, egészen a kortárs tudományágak, suchas Management of Information Technology, International Business, Marketing és stratégiai menedzsment. Ezek és más kötelező alapvető gazdálkodási egységek feladata az, hogy minden diák egy közös szinten vagy tapasztalat. Ezek a kulcsot ez is összpontosítani a munkavállalási készségek, mint például a hatékony kommunikáció, a csapatmunka, a problémamegoldás, a gondolkodás kritikusan, és a fejlődő kezdeményező és vállalkozó.

A tanulási élményt Puea diákok növeli interaktív tanulási környezetet, csoportos beszélgetések, előadások, és az integráció a tanulás és a technológia, ezáltal Önnek a megfelelő egyensúlyt az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek, hogy a munkaadók keresnek. Kínálunk rugalmas programok segítségével a diákok elérhetik potenciális. Végeredmény, részmunkaidős és az online és távoktatás állnak rendelkezésre, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Kis létszámú csoportok biztosítják egy az egy kölcsönhatás, miközben programok egyeztetését az Ön érdekeit és karrier célok.

Vizsgálat időtartama

Puea működtet trimeszterben rendszer egy naptári évben. Ez a program magában foglalja a négy trimeszter természetesen a munka, és egy kutatási projekt.

Felvételi

A belépés elején minden trimeszterben ieJanuary, május és szeptember. Felvételi követelmény legalább egy Bachelor'sDegree, felső másodosztályú kitüntetéssel felett vagy alacsonyabb másodosztályú két éves tapasztalattal, vagy megfelelő szakmai képesítéssel elismert egyetemi szenátus.

Módok tanulmány

  • Teljes munkaidős
  • Távoktatás (DLM)
  • Részidős oktatás

Szakosodás

  • számvitel
  • pénzügy
  • Stratégiai menedzsment
  • Marketing Menedzsment
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
Részidős
Nappali
Locations
Kenya - Kikuyu, Kiambu County
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kenya - Kikuyu, Kiambu County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt