Mester Business Administration fokozat

Általános információk

Program leírás

A School of Business és Management Studies elkötelezett amellett, hogy minőségi képzést, amelyek hatással vannak az egész világon. Reméljük megtalálja a jelen tájékoztatóban szereplő információk hasznosak, miközben a döntést, hogy beiratkozik.

Az MBA program megadja neked a szabadságot, hogy a különböző szakmai területeken kezdve a hagyományos tudományágak, mint a számviteli, közgazdasági és HR, egészen a kortárs tudományágak, suchas Management of Information Technology, International Business, Marketing és stratégiai menedzsment. Ezek és más kötelező alapvető gazdálkodási egységek feladata az, hogy minden diák egy közös szinten vagy tapasztalat. Ezek a kulcsot ez is összpontosítani a munkavállalási készségek, mint például a hatékony kommunikáció, a csapatmunka, a problémamegoldás, a gondolkodás kritikusan, és a fejlődő kezdeményező és vállalkozó.

A tanulási élményt Puea diákok növeli interaktív tanulási környezetet, csoportos beszélgetések, előadások, és az integráció a tanulás és a technológia, ezáltal Önnek a megfelelő egyensúlyt az elméleti ismeretek és gyakorlati készségek, hogy a munkaadók keresnek. Kínálunk rugalmas programok segítségével a diákok elérhetik potenciális. Végeredmény, részmunkaidős és az online és távoktatás állnak rendelkezésre, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. Kis létszámú csoportok biztosítják egy az egy kölcsönhatás, miközben programok egyeztetését az Ön érdekeit és karrier célok.

Vizsgálat időtartama

Puea működtet trimeszterben rendszer egy naptári évben. Ez a program magában foglalja a négy trimeszter természetesen a munka, és egy kutatási projekt.

Felvételi

A belépés elején minden trimeszterben ieJanuary, május és szeptember. Felvételi követelmény legalább egy Bachelor'sDegree, felső másodosztályú kitüntetéssel felett vagy alacsonyabb másodosztályú két éves tapasztalattal, vagy megfelelő szakmai képesítéssel elismert egyetemi szenátus.

Módok tanulmány

  • Teljes munkaidős
  • Távoktatás (DLM)
  • Részidős oktatás

Szakosodás

  • számvitel
  • pénzügy
  • Stratégiai menedzsment
  • Marketing Menedzsment
  • Emberi Erőforrás Menedzsment
Utoljára frissítve Március 2015

Az iskoláról

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professio ... Tovább

The Presbyterian University of East Africa (PUEA) is an institution of higher learning offering a Christian education founded on the ideals of Christian transformational education, research, professional integrity, self-reliance and service to God and humanity. Kevesebb