Mester in Business Administration (MBA)

Általános információk

Program leírás

Szerezz MBA Online, vagy a mi Campus

A Master in Business Administration Online (MBA) fokozat és a hagyományos, helyszíni tanterv középpontjában a biztosító szigorú tanterv, amely segíthet a diákok szakmai kompetencia fejlesztését általános menedzsment készségek és vált kulcsfontosságú vezetők az üzleti szakmát. Úgy tervezték, elsősorban a dolgozó szakemberek számára, akik a vágy, hogy további pályafutásukat, az online MBA képzések és a helyszíni programok felkészítse a diákokat, hogy egy olyan fejlett megértése a számvitel, pénzügy, marketing, szervezeti viselkedés, a közgazdaságtan és a statisztika.

mc2

Programok, amelyek illeszkednek az életed

Mississippi College az egyetlen iskola az állam, amely lehetővé teszi, hogy folytassa az ilyen mértékű teljesen online, a helyszínen vagy egy hibrid formában, hogy illeszkedjen a elfoglaltsága. Ezen felül, akkor lehet keresni az ilyen mértékű a mindössze egy évvel az online tanulási vagy on-campus osztályok.

Amíg te tanulás alapjait egy posztgraduális üzleti adminisztráció fokozat, akkor vizsgálja meg az etikai és morális kérdések szerezhetnek, vezetői képességek egy keresztény összefüggésben. És akkor nyereség megértése az üzleti problémák globális szemszögből.

Megjegyzés: MC csökkentette száma előfeltétele óra 24 kilencig.

Válassza ki a Focus

Az online MBA program és az egyetemeken programokat kínálnak koncentráció koncentrál az alábbi területeken:

  • Általános Business Administration
  • pénzügy
  • Könyvelés
  • JD / MBA

Általános MBA

A cél a Master of Business Administration diplomát Mississippi College, hogy a tanulók a szakmai kompetencia fejlesztését az általános vezetői képességek és a legfontosabb funkcionális területek az üzletből.

Pénzügy Koncentráció

A cél az MBA Finance koncentráció az, hogy a végzős hallgatók, illetve a nagyobb tudás és a megértés a pénzügyek területén. Ez a szigorú tanterv fejleszti a kompetencia a fő területek a pénzügyek.

Számviteli Koncentráció

Az MBA-számviteli koncentráció nyújt minőségi számviteli ismeretek szükségesek a mai üzleti környezetben. A tananyag felkészíti a tanulókat a szakmai karriert az állami, magán vagy állami szektorban.

JD / MBA

Iránt érdeklődő diákok mind az üzleti és a jogi szakma, MC kínál egy közös Juris Doctor és a Master of Business Administration diplomát. Holding mind a JD és MBA ad előnyt a leendő ügyvédi, akinek a karrierje tervek között szerepel a munka vállalatok és társaságok, vállalati finanszírozás, illetve a tranzakciós munka.

MC1

A School of Business

1946-ban alapították, a School of Business MC legnagyobb iskolában. A több mint 6000 diplomás, mi múlttal kivételes. Öregdiák közé vezérigazgatók, pénzügyi igazgatók és a vezető vezetők, akik pozitív hatással a közösségeket.

Míg száz diák választja MC School of Business minden évben, akkor is részesülhetnek kis létszámú osztályok és a személyes kapcsolatok szakán. Karunk tagjai tárházát szakmai tapasztalat az üzleti világ, a 20 a 22-ből is, aki olyan PhD a maguk területén. Ennek része a MC tapasztalat, a gyorsított végzős osztályok in Business Administration kínálnak az esti órákban, vagy az online elhelyezésére elfoglalt munka és a családi menetrend.

MC6
Utoljára frissítve Január 2016

Az iskoláról

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Tovább

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Kevesebb