Hivatalos Leírás

Master in Business Administration: angol nyelvű, 1 éves teljes munkaidős, 2 éves részmunkaidős program. Az órákat este (18h-21h) tartják, hogy a munkatársak maximális kényelmet nyújtsanak. Az UBI MBA diploma felkészíti a diákokat a szélesebb körű vezetési szerepekre. Ha karrierjét szeretné újra összpontosítani, ez az MBA az Ön számára.

United Business Institutes - Brüsszel a Master of Business Administration fokozatot nyújtja, hogy felkészítse a hallgatókat a szélesebb körű irányítási feladatokra és a konkrétabb üzleti feladatokra.

Céljai:

  1. A szociokulturális, gazdasági és politikai környezetek megértésének fejlesztése a jelenlegi feladatokon túlmutató szakmai szemlélet elérése érdekében.
  2. 2) A problémák azonosításának elősegítése, releváns adatok beszerzése, alternatív megközelítések tervezése és értékelése, valamint a legjobb választás megvalósítása.
  3. Alapot adni a másokkal való hatékony kezeléshez; tudatosítani kell a viselkedési tudományok legújabb fejleményeit.
  4. Az alapfogalmak és elvek interdiszciplináris megértése a különböző üzleti tudományágakból.
  5. Ösztönözni a diákokat, hogy széles körben gondolkodjanak, és áthidalják az elméletek és a tényleges irányítás tényleges gyakorlata közötti különbségeket.

A tárgyalóteremből az osztályterembe!

Munkatársaink tanárai pragmatikus megközelítést kínálnak az olyan tantárgyakra és tartalmakra összpontosító tanfolyamokon, amelyek azonnali eredményeket hoznak a munkahelyen.

Minden kurzus angolul: a globális üzleti nyelv

A belgiumi székhelyű UBI felismeri az angol nyelvtudás fontosságát a globális üzleti vezetők kulcsfontosságú nyelveként.

Javuljon munka közben

Az esti kurzusok lehetővé teszik, hogy egyszerre dolgozzon és tanuljon. Választhat, hogy egy vagy két éven belül befejezi a programot a menetrendtől függően.

Program oktatási nyelve:
Angol
Kínai

2 további kurzus United Business Institutes »

Utoljára frissítve January 22, 2019
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
- Kérjük, forduljon közvetlenül az UBI-hez árajánlatot.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date