Mester az üzleti adminisztrációban

Általános információk

Program leírás

A nagy üzleti és menedzsment tanulmányi fokozat lehetővé teszi a diákok számára, hogy széles körű betekintést nyerjenek az üzleti szervezetekbe, és tárgyi specifikus tudást nyújtsanak olyan területeken, mint a piacok, ügyfelek, pénzügyek, műveletek, kommunikáció, informatika, üzletpolitika és stratégia.

A mester üzleti Adminisztráció (MBA) program a tanfolyam mód. Úgy tervezték, hogy formálja a tehetséges szakembereket, akik képesek átalakítani az üzleti vállalkozásokat, hogy versenyképesek maradjanak az egyre változóbb globális piacon. Lehetősége lesz arra, hogy vezetői, kommunikációs és csapatmunka-készségeket szerezzen, és új megközelítéseket dolgozzon ki az üzleti menedzsmentre. A MUST-ban integrált kurzusokat kínálunk tapasztalt nemzetközi kar és szakemberek számára interaktív tanulási környezetben, különös tekintettel a gyakorlatiasságra és az ipar által vezérelt gyakorlatokra.

Modulok listája

Íme néhány modul, amelyekkel találkozhatsz a program során:

 • Marketing menedzsment
 • Üzleti statisztikák
  • Üzleti etika és vállalatirányítás
 • Pénzügyi menedzsment
 • Vezetői gazdaságtan
 • Vezetés
 • Vállalati stratégia

A program időtartama

1,5 - 3 év (3-6 félév)

Karrier lehetőség

A vállalatok, kis- és középvállalkozások vezetői pozíciói olyan szakértelemmel, mint a pénzügy, a marketing, a műveletek, az ellátási lánc, az ügyfélszolgálat, a kockázatkezelés, a tervezés, a stratégia és a saját vállalkozásalapítás.

A diplomásoknak lehetősége van Ph.D. a MUST vagy más helyi és tengerentúli egyetemeken végzett kutatás vezetésében.

Belépési követelmények

Bachelor fokozat 3,0 vagy annál magasabb CGPA-val (egy 4 pontos skálán) vagy azzal egyenértékű képesítéssel egy megfelelő területen egy elismert egyetemről. Különleges körülmények esetén a jelentkezőknek, akik az iparágban a 3,0-nál alacsonyabb CGPA-val (4 pontos skálán) alacsonyabb Bachelor fokozatú szakképzettséggel rendelkeznek, beléptethetőnek tekinthetők.

Nyelvismeretség - Minden előadást és írásbeli vagy szóbeli vizsgaidat angolul kell elvégezni. A pályázók kötelesek az angol nyelvtudással kapcsolatos okirati bizonyítékot benyújtani a következő vizsgák egyikében:

 • Az angol mint idegen nyelv tesztelése (TOEFL) 550, vagy annál magasabb pontszám esetén szükséges, vagy
 • Nemzetközi angol nyelvvizsgáló szolgáltatások (IELTS), minimális általános sávszélesség 6,0 vagy
 • Nyújtson bizonyítékot az angol nyelvtudásra, amelyet a MUST értékel.

Kötelező dokumentumok:

1. Jelentkezési nyomtatvány (kérjük, vegye fel velünk a jelentkezési lapot)

2. Az útlevél kezdőlapja (érvényességének legalább 2 évnek kell lennie)

3. Bachelor diploma Graduation Certificate és átirat

4. Bizonyíték az angol nyelvtudással (IELTS legalább 6,0 / TOEFL, minimális pontszám 550)

 • ha nincs ilyen képzettsége, akkor a tanulmány korábbi intézményétől hivatalos nyilatkozatot tehet fel, amely szerint az oktatóeszköz angolul.

A díj bontása a következő:

 • Összes tandíj: 6,500 USD
 • Bejegyzés

A hallgatói vízumdíj a következő:

 • Vízum feldolgozási díj: 780 USD (vissza nem térítendő)
 • Biztonsági kötvény: 52 USD - 514 USD (a kérelmező állampolgárságától függően, és a tanulmány befejezésekor visszatéríthető)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Discover just why MUST is one of the leading universities in Malaysia. From our award-winning staff to our unique teaching pedagogy, MUST is truly equipped to be the university of choice for students ... Tovább

Discover just why MUST is one of the leading universities in Malaysia. From our award-winning staff to our unique teaching pedagogy, MUST is truly equipped to be the university of choice for students who are looking to make a brighter future. Kevesebb